News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Koga volite najvise da kundacite?

Started by Deadmau5, March 04, 2009, 11:37:08 PM

Previous topic - Next topic

Deadmau5

Evo ja volim Murtu(El Muerte) da zveknem, to mi je sladje nego ne znam sta.  :D

VindFakeR

Pridruzujem se zeljama,cestitkama i pozdravima.Murta oglasi se i priznaj kako mi nemo's nista  :yahoo

Tomo_SU

1. El Muerte :vava
2. CyClops
3. Dusan Silni

TaZa

PsiHoman

Sasa
Humani kruz
Lessa
Hteo sam i ja murtu ali msm da jos nije izvadio ona 2 kundaka... :vava :hat ;D

BaNaNaMaN

STEK

DiDaN

kordoba

Bez kundaka molim... Metak je za borce  :aug

plonky

Ja naaaajviše volim kundačiti El"drvenoguzog"muertea  :drinks2 i nije me briga koliko puta nahebem zbog toga ali neka ga barem jednom pošteno počastim, onako dobro-susjedski  :wink:, a ne daj boоe da ga pomiluješ 2 put zaredom, na say dolazi poruka " aaaaaaa sad ću ti se krvi napiti!!!", pa se u donjem lijevom kutu vide brojne оrtve njegovog drveta dok je u potrazi, ja zaplačem od smjeha. Poslije njega na tapetu je WC DC ali on je nešto оilaviji momak. Njaga volim tući kad dođe razvaljen igrati  :ziveli

*SPARTANAC*

Nije bitno koga, vec kako ga kundacim :)

Zver

Najdraze mi je da kundacim SPARTANCA (kada je na TS), JAKO DRUGO MESTO zauzima CYCLOPS, a odma za njim i CRAZY-N

Naravno gosn Marskosh je van konkurencije jer svaki kundak koji mu udarim je kao da sam dobio BINGO

I da dodam clumsy-ja koji uvek ima opravdanje zasto je nakundasen

~LoneWolfs~Extreme

1.Lone.Wolfs-Kamix
2.izona-Staljin
3.Lone.Wolfs-alarsien

evo ovu trojicu kad kundacite i jos ste s njima na tsu nema nista slade. :yahoo :yahoo :yahoo

husky

Ma nema bolje kad zveknem nekog dok gleda kroz prozor. Tako da mu oci ispadnu van na cestu.

clumsy

Quote from: Zver on March 06, 2009, 12:23:38 PM
Najdraze mi je da kundacim SPARTANCA (kada je na TS), JAKO DRUGO MESTO zauzima CYCLOPS, a odma za njim i CRAZY-N

Naravno gosn Marskosh je van konkurencije jer svaki kundak koji mu udarim je kao da sam dobio BINGO

ne seri zverko babanko. uvek kazem da mi je teze nekog nakundasiti kada imam ping 100+. kasni i kundak na tolikom pingu :)

PsiHoman

Pzi clumsya sto poceo da smislja pesmice :DDDD

$tring

El Muerte-a... cak mu se derem (posto je u drugoj sobi) : JUJUJJUJUJU!  :yahoo

spdR

STEK

ma uopste nije bitno....samo kad cujem onaj zvuk po sred cela.....ili kad ispravljam kicmu...ma da br.1 je BANANKO!!!!  :happy :happy :happy :happy

Lider

Volim da kundacim sve sto hoda, cuci ili lezi, nije bitno, ali ipak kad iskundacim humanog srce mi zaigra :party2

Belick

1. Dex***SRB ;D
2. Tony***SRB :vava
3. Leonida$ :suicide

dexnsk

Quote from: belick!:) on March 08, 2009, 12:25:11 PM
1. Dex***SRB ;D
2. Tony***SRB :vava
3. Leonida$ :suicide
Dacu ja tebi jedan kundak po glavi  :-[ :diablo  :vava

Belick

El Muerte

Lepo je biti toliko voljen ....  :-*

Mada mi najsmeshniji dozivljaj bio kada sam dokachio Kamixa, a mi svi na TS-u.
Odmah potom cuhjem psovke " E JEBO GA ISUS ,BOG , MATER #$%$@#%$^%@$%"  nakon toga krchaje slushalica i Kamix se vishe ne cuje   :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

s1k1 sD

Quote from: plonky on March 05, 2009, 08:35:05 PM
Ja naaaajviše volim kundačiti El"drvenoguzog"muertea  :drinks2 i nije me briga koliko puta nahebem zbog toga ali neka ga barem jednom pošteno počastim, onako dobro-susjedski  :wink:, a ne daj boоe da ga pomiluješ 2 put zaredom, na say dolazi poruka " aaaaaaa sad ću ti se krvi napiti!!!", pa se u donjem lijevom kutu vide brojne оrtve njegovog drveta dok je u potrazi, ja zaplačem od smjeha. Poslije njega na tapetu je WC DC ali on je nešto оilaviji momak. Njaga volim tući kad dođe razvaljen igrati  :ziveli
hahahah...>!<
Car si majke mi!

DzoNN:)

najvise Spder-a..... :wah :wah....pa onda na ts-u :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

spdR

a dzone dzone...videcemo se mi... :D  :icon_dick:

SOLID

* ThE JoKER *

Quote from: malamaja13 on March 27, 2009, 10:42:51 PM
ja najvishe volim da kundachim jokera...joj...kako mi pukne srce kad ga iskundachim... :rofl
jaoooo....pukne ti srce zato sto se veoma retko desava  :yahoo :wah ;D

wOo3cA

[WC]=CyClops=

Quote from: Zver on March 06, 2009, 12:23:38 PM

Haha pun pogodak, iako se osobno pretjerano ne palim na taj kundak fetiš, ali ovo sam doоivio, nespreti uvijek ima spremad odgovor na to zašto mu se dogodilo prosipanje zubiju. Car nad carevima :D

chokyboy

Pa najvise  volim sve .......... :icon_razz: ali uvek se jako nasmejem kada Humanog kruza roknem nekako mi toplo kod srca  :diablo :yahoo

Darkman Ki-Ninja

Humani No 1 !  :whistling
I najvise volim kad nekog skinem  kada hoce da uradi neki JUMP  :thankyou

AlekSerbia

a da ja probudim ovaj topic malo .. :D a - a
pa da krenem
Cube .. Stekara ... ToTo ... Slani ... Dusan Silni ... Coper ... Mr.Hyde .... i na kraju naravno na kraju ..   :love Mykel  :love

p.s. najteze mi je lupiti kundak Tomi11 ...

Edit: Davy Jones nova zrtva :whip3:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Najvise volim da zveknem: Dusana Silnog, Ramba, Stekaru, Mykela, Gagia :love, Hyde-a, Toto-a (onda se on onako nasmeje HAHA! pa ga moras jos jednom da prestane se smejati :D)..... Kada udarim Slanog na taj dan mogu igrati loto jer dobijam :D, a inace on mene uglavnom :fighting:
:rofl :rofl

Spinx!!

xaxaxxaxaaxa sada vide ovu temu
pa sta znam malo gi ima evo pocev od Tragedije NO1, do mog dragog brata Copera i njegovog saborca Stekaru, Kale, Cube a zavrsavam sa najvecim KUNDAKOM gosn TOTOM

vd|cube(im)

Po statistikama SD servera u prva 4 dana 2011 godine popio sam 18 kundaka  :||

Samo da vam kaоem da vas sram i stid bilo šta me toliko kundačite  :-[

ToTo

Jeste Cube, sramota, kundace starije ljude, nije to lepo uopste  :no

AlekSerbia

Quote from: vd|cube(im) on January 05, 2011, 02:34:08 PM
Po statistikama SD servera u prva 4 dana 2011 godine popio sam 18 kundaka  :||

Samo da vam kaоem da vas sram i stid bilo šta me toliko kundačite  :-[
18 puta  :yikes: strasno  :whistling

stewzoR

Noob: I bashed Cube 18 times  :hooray:  :yahoo
Cube: :-[  :diablo  :rant2:  :icon_grrr:  :suicide /disconnect
Alek@Forum: :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Toto@Forum: :down :down :down

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on January 05, 2011, 03:22:33 PM

Ma na koga ti to Toto misliš pod starije , nabijem te starkeljo jedna ja ću tek sad da napunim 35 , što znači da sam mladić za razliku od  tebe   :super

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: vd|cube(im) on January 05, 2011, 04:17:32 PM
Quote from: ToTo on January 05, 2011, 03:22:33 PM

Ma na koga ti to Toto misliš pod starije , nabijem te starkeljo jedna ja ću tek sad da napunim 35 , što znači da sam mladić za razliku od  tebe   :super
Tek 35 god. ces napuniti   :D
Toto i ti ste za mene obe starkelje  :rofl :rofl

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: |KingSerbia|Alek on January 05, 2011, 04:35:14 AM
a da ja probudim ovaj topic malo .. :D a - a
pa da krenem
Cube .. Stekara ... ToTo ... Slani ... Dusan Silni ... Coper ... Mr.Hyde .... i na kraju naravno na kraju ..   :love Mykel  :love

p.s. najteze mi je lupiti kundak Tomi11 ...

Edit: Davy Jones nova zrtva :whip3:
Ma dacu ja tebi  :fighting:

MASTERBLASTER

Mislim da jedino (ako) Murti roknes kundak nece izostati jurenje u nedogled dok ne vrati!(vise puta)  FLASH!!! :rock3

pick n roll

Stekaru i staljina :) oni su mi onako najslađi

sd-Ganz

Ninja_dragon

Najdraze mi je zakundaciti Radacu i Srbu, kolege iz EMC-a  :yahoo :yahoo

Srba

Da bi to ucinio prvo bi morao da ostavis snajper i pridjes kao covek - kojom prilikom bi dobio sotku medju zube, a sto bi za posledicu imalo pad licnog samopouzdanja i dostojanstva. No, svako je odgovoran za svoje postupke.

Posto si klanski kolega, obecavam da nista sem keceva iz gornje vilice nece da fali  :smartass

Ninja_dragon

bucky

bobu smrada i cka srbu najvise volim da kundacim.bobo kmeci posle kmeeeeeeeeeeeee.a srbi ispadne proteza. :violin: :clapping2

ICHTOT

:worth :worth  to bucky,samo malo je tesko srbi pric kad mu sotka bije ko gatling gun  :o

Garfild :)

MA ne srbu smao bobu (kmeee) i bucky gad  :tongue2 :tongue2 :tongue2