Sil3nt Warriors! ' k e r r :)

Started by ' k e r r, October 09, 2012, 02:53:36 AM

Previous topic - Next topic

' k e r r

E ovako: Nash igrach iz Sil3nt Warriors-a sa nickom Titan je kikan iz klana zbog Skripti!
Kikan je zbog Dexona Dee i Jack Sparrow-a :)
Zeleo bi da se okachi ovde dokaz ako nije problem.
Poshto je dechko skroz ok i po mom mishljenu nije chiter a kamoli skriptash!
Pa eto chisto da se uverim u to...pozz!

' k e r r

Zaboravaio sam da naglasim da sam Admin klana! Malo sam se napio pa ne znam sta pishem :) Al ono dechko je skroz ok i jako dobar dechko voleo bi da se vratiu klan :)

vd|cube(im)

[06.29.2012 13:31:54] [From #9 (VALID) ^1*Sil3nt Warror* ^5Titan] [KEY_MWHEELDOWN = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack][2 key binding matches found]

Nije kikan radi Dexona i Jack Sparrow-a, već zbog onog šta ima u cfg-u......To i nije razlog za kick iz klana ako je momak OK. Mogli ste mu srediti cfg i da se izvini radi korištenja scripi kako su i drugi radili koji nahvatani kao on.  :stoner:

' k e r r

pick n roll

ok, ovako, ono sto meni treba kao dokaz je da li je to uopte Titan, jer decko ne igra vec 2 meseca cod 2, izbacuje ga pnkbustB..... ja sam mu isto pokusavao namestati preko teamwievera.... Naravucenije, tada na serveru nije bio on, nemoguce je.... neko drugi malo iskompleksirani jaro je uzeo njegov nick znajuci da ima skriptu i igrao da bi oblatio klan, jer smo odbili u proslih meseca 10 balavaca... neko od njih je... pa eto nedo mu dragi BOG da saznamo ko je.... U svakom slucaju, good job dexon, jack , cube, hvala za info, ali ovo je istina,.... pitanje je uopste kada ce decko i igrati, a taj magarac ako se ponovo pojavi uzmite mu ip ili bilo sta sto bi ga moglo locorati, kontam cube da ti to mozes, ako se setis naravno... ako se ne setis nema majice... i ostavi mi brate adresu da ti pustim majicu, toto se ne javlja vec mesec dana, rekao je da ce on doci po nju

pick n roll

Quote from: Batman on October 09, 2012, 11:40:58 AM
ok, ovako, ono sto meni treba kao dokaz je da li je to uopte Titan, jer decko ne igra vec 2 meseca cod 2, izbacuje ga pnkbustB..... ja sam mu isto pokusavao namestati preko teamwievera.... Naravucenije, tada na serveru nije bio on, nemoguce je.... neko drugi malo iskompleksirani jaro je uzeo njegov nick znajuci da ima skriptu i igrao da bi oblatio klan, jer smo odbili u proslih meseca 10 balavaca... neko od njih je... pa eto nedo mu dragi BOG da saznamo ko je.... U svakom slucaju, good job dexon, jack , cube, hvala za info, ali ovo je istina,.... pitanje je uopste kada ce decko i igrati, a taj magarac ako se ponovo pojavi uzmite mu ip ili bilo sta sto bi ga moglo locorati, kontam cube da ti to mozes, ako se setis naravno... ako se ne setis nema majice... i ostavi mi brate adresu da ti pustim majicu, toto se ne javlja vec mesec dana, rekao je da ce on doci po nju
i naravno ne treba mi dokaz da li je bio on ili ne, jer se ne moze dokazati, sve  :stoner:

TiT4AN

Quote from: Batman on October 09, 2012, 11:40:58 AM

tako je cod 2 neigram ima oko 2 mjeseca ko nevjeruje da mi cod 2 neradi moze da provjeri preko tw kad god hoce.

jape

Skripta je iz 6. meseca:
[06.29.2012 13:31:54]

' k e r r

Jape jel mozes ukratko da pojasnis za chega sluzi ta skripta?

TiT4AN

Quote from: vd|cube(im) on October 09, 2012, 03:06:07 AM
[06.29.2012 13:31:54] [From #9 (VALID) ^1*Sil3nt Warror* ^5Titan] [KEY_MWHEELDOWN = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack][2 key binding matches found]

Nije kikan radi Dexona i Jack Sparrow-a, već zbog onog šta ima u cfg-u......To i nije razlog za kick iz klana ako je momak OK. Mogli ste mu srediti cfg i da se izvini radi korištenja scripi kako su i drugi radili koji nahvatani kao on.  :stoner:

i nick koji je gore naveden nije ispravan "^1*Sil3nt Warror* ^5Titan" jer ja imam bindovan nick *Sil3nt Warrior* Titan a taj sto je uhavcen je bio warror a ne warrior ko god da je koristio moj nick htio je da osteti klan *Sil3nt Warrior* a i mene.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Sa tim imenom (^1*Sil3nt Warror* ^5Titan) si igrao od [06.26.2012 15:03:56] do [07.04.2012 13:19:00].
I to nije neki stranac ulazio nego bas ti. Jos tada sam ti govorio da imas gresku u imenu...

Quote from: ' k E R R on October 09, 2012, 12:31:10 PM
Jape jel mozes ukratko da pojasnis za chega sluzi ta skripta?

Cudno da to ti ne znas. To ti je pucanje na skrol.

' k e r r

A shto bi ja to znao? To uglavnom znaju ljudi koji igraju sa garandom! Ako nisi primetio ja sa tim botovskim pushkama ne igram.

vd|cube(im)

Quote from: TiT4AN on October 09, 2012, 12:33:44 PM
Quote from: vd|cube(im) on October 09, 2012, 03:06:07 AM

i nick koji je gore naveden nije ispravan "^1*Sil3nt Warror* ^5Titan" jer ja imam bindovan nick *Sil3nt Warrior* Titan a taj sto je uhavcen je bio warror a ne warrior ko god da je koristio moj nick htio je da osteti klan *Sil3nt Warrior* a i mene.

Pošalji cfg da ti sredimo to sa scriptama, bolje da se izviniš suigračima nego da se blamiraš i izvlačiš tu ......
Prvo ne igraš dva mjeseca, a ono scripta nađena od 6. mjeseca, drugo krivi tag, a ono te Jack upozoravao na serveru da si krivo napisao ..........  :hmm

' k e r r

vd|cube(im)

' k e r r

Ako ne verujes nek ti poshalje pa se uveri sam.

vd|cube(im)

Quote from: ' k E R R on October 09, 2012, 05:49:35 PM
Ako ne verujes nek ti poshalje pa se uveri sam.

Ma nek šalje kome hoće.....puca na scroll i još se pravi blesav, kao nije on...da je tako Ok momak kao šta vi tvrdite izvinio bi se kao ostali koji su nahvatani, a ne tebi slao default cfg..... :facepalm:

Vi u svom klanu radite šta hoćete, a dok se ne izvini na forumu za scriptu biti će na listi za kikanje ... kakav je čovjek to je pokazao svojim laоima o krivom napisanom nicku, a Jack ga upozoravao da je krivo napisao  :facepalm:

VaiiiVaiii

a zasto topic nosi ime kerr... kad nema nikakve veze tim nickom??

' k e r r

VaiiiVaiii

rekao bih da nikad nisi procitao pravila  foruma

cit* "Kod naslovljivanja tema biti sto informativniji i temu smjestiti u pripadajuci podforum"

ali za svaki slucaj procitaj ovo sve...
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,735.0.html

DexonDee

Slusaj ti mene keru kako se usudjujes mene da spominjes a? odakle tebi da sam ja izbacio Titana? ja 2 dana nisam kuci i ti dodjes i mene spominjes...

I VaiiVaii je u pravu ti si nazvao temu KERR a spominjes TITANA u temi a ne sebe...

ToTo

Samo kik dok ne vidimo izvinjenje u za to predvidjenoj temi, i naravno sredjen cfg, jer ako ga nahvatamo ponovo ......

Bane javim ti se za vikend za majicu, radim ko konj jbg pa nisam stigao.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ' k E R R on October 09, 2012, 02:53:36 AM
E ovako: Nash igrach iz Sil3nt Warriors-a sa nickom Titan je kikan iz klana zbog Skripti!
Kikan je zbog Dexona Dee i Jack Sparrow-a :)
Zeleo bi da se okachi ovde dokaz ako nije problem.
Poshto je dechko skroz ok i po mom mishljenu nije chiter a kamoli skriptash!
Pa eto chisto da se uverim u to...pozz!

Takodje nemam ni ja nikakve veze sa tim sto si ti izbacio Titana iz vaseg klana.

' k e r r

Ovo je News na Xfire okachio Bane:---> Titan je kickan jer je uhvacen sa skriptom od strane dexon dee i Jack Sparrow... Jbg mali
Zato sam spomenuo vas dvojicu

' k e r r

Momci ne zelim sa nikim da se svadjam ovde!

Ja znam da ste vi svi ok drugari i da ce te biti protiv mene
al ja sam samo zeleo da vratim Titana u klan poshto je dechkko skroz ok i za njega mogu da kazem sve najbolje kao i sto cete vi reci za nekog svog prijatelja.

Znachi ne zelim da me niko ovde proziva zbog jebene igrice!
Ja zelim svakom sve najbolje i nikad necu nikom reci nesto loshe ovde poshto nisam taj tip.

A videcu da dodjem uskoro u NS na neki  lan da vam pokazem kako ja baratam sa wallhackom!

Pozz :)

pick n roll

e ovako, pa da lockamo temu.... Toto sto se tice maje za cubeta, no problem... Titane, moras se izviniti na forumu, i da ti cfg bude ok ubuduce... Jack je meni preneo za Titana, a dexon mi je samo prokomentarisao u kafani kod mene da je to video na forumu, tako da dexon nema veze sa tim.... e sada, posto na serverima ima 78493589 citera, Jack kako si se bas uhvati za titana???? pa posle ovde i kera indirektno prozivas, ocigledno da imas nesto protiv SW klana, zamolio bih te nas zaobidjes sa prozivkama.... Opet, ovo za titana je ok, i treba da popije disciplinsku, ali majku mu, pa di bas njega u mravinjaku da nadjes... meni je ovde sve jasno...to je to... Titane ti obavi svoje, ukoliko to ne uradis bices kikan, takva su pravila... kerr kad vidis da neko ima neke neracionalne prozivke protiv naseg klana uputi ga na moj xf... poz  :stoner:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Batman on October 10, 2012, 03:12:42 PM
e sada, posto na serverima ima 78493589 citera, Jack kako si se bas uhvati za titana????

To bi isto kazali i mnogi drugi.

pa posle ovde i kera indirektno prozivas, ocigledno da imas nesto protiv SW klana, zamolio bih te nas zaobidjes sa prozivkama....

Kerr-a nisam prozivao.
Bane nemam nista protiv "Silent Warriors" klana, niti sam ikada imao.

Quote from: Jack Sparrowâ,,¢ on October 09, 2012, 01:51:53 PM
Cudno da to ti ne znas. To ti je pucanje na skrol.

Ovo iznad nije bila prozivka. Mislio sam da zna sta je to, posto kerr-a znam otkad je poceo igrati na nasim serverima, a i shvatio bi to svako da je to pucanje na skrol.

Opet, ovo za titana je ok, i treba da popije disciplinsku, ali majku mu, pa di bas njega u mravinjaku da nadjes... meni je ovde sve jasno...to je to...

Sad je moja greska sto pokusavam da ocistim server od pojedinih igraca koji koriste skripte (ne mislim na Titana), a tebi sam prvom kazao o njemu. Ako mu treba dobar/odlican cfg (cist naravno), neka se meni javi na xfire, dacu mu svoj.
Nasao sam isto pojedine igrace za koje nisam nikad verovao da ce koristiti neke skripte (ne mislim na Titana), no necu o tome pricati ovde.

ToTo

Kerr nadam se da si naucio jednu vaznu lekciju. Pre nego pocnes sa prozivkama moras se jako dobro informisati o svemu, jer u suprotnome ispadas shaban. OK, nisi ti prvi koji se zaleteo pa skontao da se zajebo, bilo je i gorih slucajeva. Ovog momka kikamo dok ne vidim da se javno izvinio u za to predvidjenoj temi, jer ako je moglo toliko igraca moze i on. U klan ga vratite ili nemojte, ne zanima me, vas klan, vasa stvar, ali na serverima pod tim nikom nema igre dok mu neko ne sredi cfg.

Jack extra posao  :hat

DexonDee