News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Okrsaj u gluvo doba noci :)

Started by Nina, August 18, 2008, 12:02:20 PM

Previous topic - Next topic

Nina

Sto bi PREDSEDNIK rekao "dve wireless nesrece" u gluvo doba noci:

Malo sam ga pustila da pobedi  :vava  :wink:

Inace PREDSEDNIK se pokazao kao pravi drug.Ostao je sa mnom cele noci i pokusavao da mi pomogne preko xf da namestim Call of Duty koji je iznanada otkazao poslusnost.Kada je sve uspesno zavrseno,odigrali smo mini war (1vs1) u kom sam casno izgubila.
PREDSEDNICE svak cast!...pucas kao mator  :wink:

HVALA JOS JEDNOM!!!

Podpredsednik

Bila si umorna, koristio sam svaku tvoju slabost, ali.....spreman sam za revans kao sto smo se dogovorili! ;)

Nina

PREDSEDNICE...revansu se jako radujem,ali moracemo ga odloziti jer mi je PING trenutno u Hondurasu  :suicide

Podpredsednik

Duo Pegla-Mi Imamos Mnogos Problemos.mp3
Raspored boja: 1.
                       2.
                       3.
                       4.
:party2

DiDaN

ako nista drugo barem ste imali dobar ping te noci  :happy

Nina

Na svu srecu jesmo...samo steta sto je vec bilo jako kasno (PREDSEDNIK inace leze sa kokoskama).Takav PING nisam imala zadnjih godinu dana  :hat

Podpredsednik

Ne pisi to o kokoskama, neki ljudi ovde malo slabije kapiraju stvari, pa ce svasta da pomisle!  :icon_bad: :this
                                                                                                                                      :happy

SISTER:)

ahahahahahaaaaa ne verujem ...stvarno ste ludi  :rnr

KIKI

podesite lepo cl_maxpackets kako valja i nece vam skakati

meni je bio bas nestasan taj ping pa sam ga sa sredio sad je jedna ravna linija iskoci nekad kad server zalaguje ali odma se vrati na normalu

Nina

Quote from: Podpredsednik on August 20, 2008, 12:37:54 AM
Ne pisi to o kokoskama, neki ljudi ovde malo slabije kapiraju stvari, pa ce svasta da pomisle!  :icon_bad: :this
                                                                                                                                      :happy

A kokice?  :hmm

DiDaN

vas dvoje ste stvarno "prezubili"  :yahoo

Nina

Podpredsednik

To bi bio sinonim od SKRENULI ili PRSLI! :)

DiDaN

bas to..........naravno............pozitivno  :party2

$tring

zlenzlla

Quote from: KIKI on August 20, 2008, 10:03:21 PM
podesite lepo cl_maxpackets kako valja i nece vam skakati

meni je bio bas nestasan taj ping pa sam ga sa sredio sad je jedna ravna linija iskoci nekad kad server zalaguje ali odma se vrati na normalu

Kako to podesiti?  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr