main i nextron

Started by JAKI, June 04, 2012, 04:56:29 PM

Previous topic - Next topic

JAKI

domohomo

JAKI

domohomo

sve u jedan post.

c0C0

Quote from: JAKI on June 05, 2012, 12:59:49 AM
http://beta.xfire.com/videos/56e42a
ovo je vladgad
evo i upercut
http://beta.xfire.com/videos/56c217
http://beta.xfire.com/videos/56c216

JAKI kruva ti **** na kakvim si ti drogama -.-""" ne ides 1 po 1 reply. vec ides edit i tamo dodajes u svoj post  -.-"

I jedino sto nadlezni da reagiraju to je da te banaju s ovog foruma :O pa ovo je za plakati -.-"

i btw.lowaro jedna sta zelis s ovim dokazati da si low svoje vrste ??? okacio si svaki kill kada te je netko ubio ??? te jos si sve vamo napunio na forumu ..a ovo sto sam vidio mogu ti samo reci idi se lijeci -.-  , te jos ovo :  sve sto si okacio ti je smece !!!!

JAKI

coco dok sam kacio linkove izvinio sam se ako neshto nije uredu,mogao je procitati ko je hteo i ko ume procitati...a normalno da cu snimiti svako sumnjivo ubistvo jer tako mi je objasnio i kre i dokini,sve shto ti je sumnjivo snimi pa okaci,a ne optuzuj na serveru...I iskreno boli me k***c za to da se preopterecujem nekim nebitnim stvarima u zivotu ovo kacim samo da bi se uklonili smradovi sa servera koji umeju igrati samo sa pomagalima...

filadendron

"eh, kada ćeš odrasti mali veseljače"    :violin:

SALTSTONE

Quote from: JAKI on June 05, 2012, 01:29:15 AM
coco dok sam kacio linkove izvinio sam se ako neshto nije uredu,mogao je procitati ko je hteo i ko ume procitati...a normalno da cu snimiti svako sumnjivo ubistvo jer tako mi je objasnio i kre i dokini,sve shto ti je sumnjivo snimi pa okaci,a ne optuzuj na serveru...I iskreno boli me k***c za to da se preopterecujem nekim nebitnim stvarima u zivotu ovo kacim samo da bi se uklonili smradovi sa servera koji umeju igrati samo sa pomagalima...

Decko slusaj me sada,..... Prvo,  necu vise da vidim da si pravio od foruma vashar i pravio 50 bezveze postova na istu temu jer dovoljan je jedan post u kome mozes da poslazes sve linkove na nacin koji sam ih sada ja korigovao. Drugo, pripazi na recnik, jer u suprotnom ces biti banovan sa foruma.  Pregledacu ovu gomilu videa koji si poslao i ukoliko je to potrebno preduzeti odgovarajuce mere. bb

SALTSTONE

Upravo sam pregledao sve snimke i mogu ti reci da je veoma tesko proceniti na osnovu ovoga da li je neko od tih igraca zaista citer. U svakom slucaju ne cini se da je sve cisto pa cemo zato i obratiti paznju na spomenute  :whip3:

MakiMDSS.rs

Mnogo trcis smanji trcanje i nece te haxati niko vise :)

domohomo

šta ja meni edit ja samo 3 posta..... :suicide

JAKI

ok ja se josh jednom izvinjavam zbog picvajza na forumu,ali nisam znao kako se kaci dok mi dokini nije objasnio ali je vec tad bilo kasno...
I da u prethodnom post-u sam se izrazavao maksimalno kulturno tako da ne vidim razlog za obracanje paznje na moj recnik...

c0C0

Moja isprika za prijasni post. Al sam pukao kada sam vidio sto je napravio -.-"  jbg.
Ugl . Da pojasnim nesto gatalin gun ili kako vec i uppercut su stalni igraci na garage i cisti . A svaki video koji sam vidio nisam vidio nista sumljivo osim, da se previse zalis . Eto  . Zzz i jos jednom sry . Zbog ispada .  :stoner:

hardwell.

kao što je već rečeno videa ti nemaju veze s vezom ( u vezi sa čitom  :) ) ..... naime msm da bi se trebao uzeti u obzir i zvuk , ali kod svih ovih igrača nema ništa sumnjivo..... toliko od mene  8|

Kordoba

@ coco

Lepo je da si se izvinio i trebalo je!

SALTSTONE

Quote from: domohomo on June 05, 2012, 03:43:06 PM
šta ja meni edit ja samo 3 posta..... :suicide

:dummy

Nirvana

Quote from: JAKI on June 05, 2012, 01:29:15 AM

Mislim da ne zasluzujes ni da ti se obratim ali samo da ti kazem da ti "smradovi sa pomagalima" mogu da ti budu ucitelji u Cod-2,toliko

ICHTOT

Tako i treba,samo ti snimaj.Samo pogledaj sam snimke prije nego ih postavis,na mixu te svatko moze pratit ukoliko na htf nosis zastavu ili trcis puno.. :stoner: