News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nadimak u boji (how to)

Started by Lun, August 13, 2008, 04:41:07 PM

Previous topic - Next topic

Lun

Pošto se dosta često ovo pitanje postavljalo, za sve one koji ne znaju da koriste Google evo kako to ide:
- za promenu nadimka iz menija igre, idete u "Multiplayer options" pa klik na "player name"
- za promenu nadimka iz konzole moоete bilo kad u igri da kliknete na taster ~ (da bi konzola mogla da se pokrene mora prvo da se aktivira u "Options" -> "Game options" -> "Enable console YES").

Boje se unose brojevima od 1 do 0, pre svakog broja mora da stoji karakter ^ (za crnu boju mora da stoje dva ova karaktera pre broja). Karakter ^ se u zavisnosti od kodnog rasporeda tastature unosi sa:
- SHIFT+6 (engleski kodni raspored)
- ALT Gr+3 (naš kodni raspored), u pitanju je desni Alt, a broj 3 treba dva puta kucati

Raspored boja po brojevima:

1 crvena
2 zelena
3 оuta
4 plava
5 svetlo plava
6 ljubičasta
7 bela
8 automatski menja boju u zavisnosti od toga u kom timu igrate (zelena - Ameri, plava - Englezi, crvena - Rusi, tamno crvena - Š vabe)
9 siva
0 crna

Primer za moj nick:
^Lun^
^1^^0Lun^1^

Ovako to šarenilo izgleda kad se kuca u konzoli:

Nadam se da će nekima pomoći, ako ne.... nek igraju tetris onda. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Zver

Da se nadovezem na LUN-a koji je ovo jako lepo srocio.

Za one koji ne zele da se zajebavaju, postoji vizuelni editor boje u imenima, zove se colour name script

Prilicno je lak za koristenje

darkbgd

Lun svaka cast na strpljenju i objasnjenju. Pozdrav. Ja sam probao sve da tag napisem u crnoj boji uokviren sa crvenim linijama i nije bilo sanse. Kad me izbaci punk meni tad prikaze slova u crnoj boji a inace u igri mi je sve crveno. Nije ni ovako lose ali nije kako sam zamislio

VindFakeR

mene jos interesuje kako da ubacim npr trademark â,,¢

m.shadows

Podpredsednik

Nisam nikad probao to da postavi ali znam da se u nekim programima ti znaci pisu sa zagradom i onda ih program prikaze. Na primer (c) ili (tm), probajte.

m.shadows

trebao bi nam joker odgovorit:)

m.shadows

E e otkrio sam!! Odes u microsoft word nadjes symbols umetnes TM il nesto drugo pa kopiras i pastujes u nick.100% radi.

Darkman Ki-Ninja

[

Nadam se da će nekima pomoći, ako ne.... nek igraju tetris onda. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
[/quote]
hahaha!

m.shadows

Quote from: M. sHaDoW$ :) on April 13, 2009, 09:00:48 PM
E e otkrio sam!! Odes u microsoft word nadjes symbols umetnes TM il nesto drugo pa kopiras i pastujes u nick.100% radi.
Nemoze u igrici  :sorry :down :down :girl_cray :girl_cray :girl_cray :cray :cray :cray :cray

Darkman Ki-Ninja

Ili odes u svoj CFG prekonvertujes ga u TEXT DOCUMENT onda ti se otvore sve komande koje si pisao. I tamo napises /name DArkman Ki-Ninja ,onda tu samo nalepis TM ili C . Kliknes na IKSIC (X) kao da ces da zatvoris i onda SAVE CHANGES i opet taj TEXT fajl preimenujes u .cfg  :thankyou Radi provereno

m.shadows

Quote from: DArkman Ki-NINJA on November 14, 2009, 08:11:52 PM
Ili odes u svoj CFG prekonvertujes ga u TEXT DOCUMENT onda ti se otvore sve komande koje si pisao. I tamo napises /name DArkman Ki-Ninja ,onda tu samo nalepis TM ili C . Kliknes na IKSIC (X) kao da ces da zatvoris i onda SAVE CHANGES i opet taj TEXT fajl preimenujes u .cfg  :thankyou Radi provereno
Hvala sacu probat... :hat

c0C0

Meni nece da mi stavi natpis u crnu boju . npr .coco .. kada pisam stavi mi da je crno.. kada udem u igricu bude bijelo ili оuto :S

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Vk_Coco on November 03, 2011, 12:14:36 AM
Meni nece da mi stavi natpis u crnu boju . npr .coco .. kada pisam stavi mi da je crno.. kada udem u igricu bude bijelo ili оuto :S

Coco, moras pre nego sto stavis crnu boju da ti bude nesto ispred npr.  ^7^^0Coco
Ovako bi taj primer izgledao  ^Coco