News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Izvinjenje

Started by Hij3n4!?, June 29, 2012, 11:02:21 AM

Previous topic - Next topic

Hij3n4!?

Zeleo bi da se izvinim COCO subadminu jer saa napravio veliku gresku i izvredjao sam ga..:D

' k e r r

Brate pa nije valjda da si poceo sranja pravish?
Nadam se da ce ti choko,coco sta mu to vec dodje oprostiti  :tease2

dokini

Kerr da li ja to vidim da podjebavas momka koji radi svoj poso pripazi malo sta radis .

' k e r r

Dokini to shto ti mene mrzis to je tvoja stvar!
Zamolio bi te da mi se ne obracas.
Ne zelim snikim da se svadjam zbog gluposti.
To shto ti ne znas sta je shala to je tvoj problem...pozz

pick n roll

Quote from: kerr on June 29, 2012, 12:22:46 PM
Sta ti pricas covece??? i sto si se uopste umesao u temu?? nije mi jasno... Drugo, sto bih te mrzeo, verovatno se svaki dan budi sa mrznjom prema tebi...covek ima 40+, malo postovanja nije na odmet, nemaoj nastavljati dalje pricu jer nazalost (koliko god ti to znacilo) moracu ce izbaciti iz klana a ovi ce te kikati sa servera... Lik ako se zove COCO onda je COCO, nije ni choko, niti KURCOCO niti bilo kako drugo nego COCO... posebno ako ne poznajes coveka, svaka rasprava je suvisna... mi mozemo medjusobno da se tovarimo i to, ali ovo je bzvz...

pick n roll

Quote from: pick n roll on June 29, 2012, 12:30:55 PM
Quote from: kerr on June 29, 2012, 12:22:46 PM
Sta ti pricas covece??? i sto si se uopste umesao u temu?? nije mi jasno... Drugo, sto bih te mrzeo, verovatno se svaki dan budi sa mrznjom prema tebi...covek ima 40+, malo postovanja nije na odmet, nemaoj nastavljati dalje pricu jer nazalost (koliko god ti to znacilo) moracu ce izbaciti iz klana a ovi ce te kikati sa servera... Lik ako se zove COCO onda je COCO, nije ni choko, niti KURCOCO niti bilo kako drugo nego COCO... posebno ako ne poznajes coveka, svaka rasprava je suvisna... mi mozemo medjusobno da se tovarimo i to, ali ovo je bzvz...
i jos jedna stvar, ovde se jedan smiley shvata na 100 razlicitih nacina i nikad neces biti shvacen, cak i da si stvarno hteo da se nasalis... verum mi...

' k e r r

Ovo je pitanje za Coco-a: Coco jel si se uvredio sto sam rekao choko?

' k e r r

Taj smiley je poslat Hijeni a ne cocu!

pick n roll

Quote from: kerr on June 29, 2012, 12:38:28 PM
Taj smiley je poslat Hijeni a ne cocu!
ma upravo ti to i pricam, aj sad ti to dokazi... :) kontas? forum je cudo i ja ga se od sada klonim jedino kad su neke pametne teme u pitanju... a ovde sam morao reagovati jer si u mom klanu... tako da eto, napravio si mi samo posla gade iz rume  :rofl :rofl

' k e r r

Gade? Sad si me uvredio  :rofl A dokini sto je meni rekao da sam kerr to nije uvreda? :)

Ninja_dragon

Ljudi, mislim da preterujete malo... Ponasate se kao u vojsci, ako ste je sluzili znate kako je.. Inace u poslednje vreme se previse obraca paznja na pojedine gluposti. Mislim da se coco ne bi uvredio, kao ni vi sami.

Mnogo vece gluposti se provlace neopazeno ovde. Covek se izvinuo, ovaj dodao nebitan komentar, a onda rostiljanje ostalih. Opustite se ljudi...

' k e r r

Ae sad shalu na stranu :) Probelem je to sto za Dokinija mislim  da on ima neku mrznju prema meni.
Al to je vec moj problem.
A ovo za coco-a aj da sam rekao da je konj,shaban, seljak ili neka od takvih uvreda pa i adje.
To je bila samo mala zajebancija i nista drugo.
Ako se coco uvredio sto sam spomeno choko onda ok!

' k e r r

I voleo bi sad ovde da mi bane odgovori na jedno pitanje:

Dali bi se ti bane uvredio da ti ja kazem da si choko?
Ja sam se uvredio za gade a ti za choko?

c0C0

Quote from: Hij3n4!? on June 29, 2012, 11:02:21 AM
Zeleo bi da se izvinim COCO subadminu jer saa napravio veliku gresku i izvredjao sam ga..:D
Ma nista sve 5 , nisam se ni ja uvrijedio vec takvo ponasanje nije bilo dolicno serverima, nadam se da se to ubuduce nece ponavljati ,jer ovaj puta sam to bio ja netko od subadmina / admina . tako mozes opet naletiti na nekoga od nas pod drugim nickom ili da ga nezz kao sada . Samo neka se popravi ponasanje i sve 5 :)

Quote from: kerr on June 29, 2012, 12:34:35 PM
Ovo je pitanje za Coco-a: Coco jel si se uvredio sto sam rekao choko?
E sada kerr , nisam se uvrijedio al ne vidim ni razlog zasto jednostavan nadminak kao sto je COCO da ga toliko kompliciras ?
I kada tako napises bas ja znam je li se odnosi na mene ili ne, Iza mojeg nadimka stoji vise godina nego sto neki od vas imaju i ne znaci nista kao ona starleta COCO sto slika dupe i sise ili coco chanel , nesto puno osobnije i prije svega ovoga . Tako ubuduce ako nesto trebate bar napisite normalno ta 4 slova da bar znam da se odnosi na mene . 

I sada za kraj da ovo ne bih islo u daljnu raspravu sto zbilja nema potrebe , jer ima i pametnijeg posla da se obavlja .
Izvinjenje je bilo nisam trazio ,al hvala , Sve 5 vidimo se preko nišana ,ali ovo sve dalje je nepotrebno tako da moze slobodno LOCK .
:offtopic

pick n roll

Quote from: kerr on June 29, 2012, 01:12:28 PM
I voleo bi sad ovde da mi bane odgovori na jedno pitanje:

Dali bi se ti bane uvredio da ti ja kazem da si choko?
Ja sam se uvredio za gade a ti za choko?
Nisam se ja ni uvredio za choko (to nije moje ime), i stvarno nemam vremena za ovu da svi izvinete jebenu sprdacinu. Svadjajte se i izvinjavajte medjusobno, jebe mi se, vas problem  :offtopic i lock!