Ludi Livnicar

Started by tajo_, August 08, 2012, 06:32:12 PM

Previous topic - Next topic

tajo_

Danas 17: 31 nakon što ga killnes doоiviš kick... Opet stara priča kroz dim, pa ću ti ja kao reći da nađeš post na forumu vezan za taj bug!

Veze ti nemaš, na livadu pa klikera!

VaiiiVaiii

Quote from: tajo_ on August 08, 2012, 06:32:12 PM
Danas 17: 31 nakon što ga killnes doоiviš kick... Opet stara priča kroz dim, pa ću ti ja kao početniku reći da nađeš post na forumu vezan za taj bug!

ma tebe taj BUG sere svaki put kad udjes na server...
a meni se to desilo dva puta u zivotu...mora da je zbog toga sto i ja veze nemam...
pa da idem na tu istu livadu sa njim?

tajo_

Kaоem da puno kickanja bude u afektu... Na osnovu jednog jebenog killa ide kick... A kill što jest jest bio šontav i fkt nije bilo dima... Peace

Quote from: VaiiiVaiii on August 08, 2012, 06:42:17 PM
Danas 17: 31 nakon što ga killnes doоiviš kick... Opet stara priča kroz dim, pa ću ti ja kao početniku reći da nađeš post na forumu vezan za taj bug!

a meni se to desilo dva puta u zivotu...mora da je zbog toga sto i ja veze nemam...

DexonDee

Spinx nemoj da psujes...

ludi livnicar

Dima je bilo na killcam ali nek ti bude. Sto je najgore ti si na burg bese krenuo od zastave, okrenuo se i karom lepo, nisanom ispratio i puf u dimu. Ali aj nek ti bude da je bilo bez seva mi paja za tvoj kill i za dim koji ima ili nema bag. Imam 32 godine, zanu i posao koji volim a COD mi je 1001 u zivotu i igram je zbog igre i zezanja skor mi ne znaci nista. Aj  :stoner:
i jos nesto nikad ne kickam iz besa ili cega vec. Ne kickam ono kad pocnu da placu aaaa ovaj me kill kroz zid, dim, kamion. Ako se na nekoga zale uvek volim da pratim coveka jer sto puta je bilo da mi se zale na nekoga a covek nema nista jednostavno ga sere tu partiju

Kordoba

Quote from: VaiiiVaiii on August 08, 2012, 06:42:17 PM

I ja sam na toj livadi

tajo_

Quote from: ludi livnicar on August 09, 2012, 04:09:14 PM
Dima je bilo na killcam ali nek ti bude. Sto je najgore ti si na burg bese krenuo od zastave, okrenuo se i karom lepo, nisanom ispratio i puf u dimu. Ali aj nek ti bude da je bilo bez seva mi paja za tvoj kill i za dim koji ima ili nema bag. Imam 32 godine, zanu i posao koji volim a COD mi je 1001 u zivotu i igram je zbog igre i zezanja skor mi ne znaci nista. Aj  :stoner:
i jos nesto nikad ne kickam iz besa ili cega vec. Ne kickam ono kad pocnu da placu aaaa ovaj me kill kroz zid, dim, kamion. Ako se na nekoga zale uvek volim da pratim coveka jer sto puta je bilo da mi se zale na nekoga a covek nema nista jednostavno ga sere tu partiju

Spec si me poslije na toujane i volim što jesi... Da barem još neki odvoje par minuta i spectaju. Nisam igrao dugo i et ugrabim vremena da uletim ponekad iako me ping rastura :/ konstantno stoja, ali opet igram ne оalim se... sad mi reci šta je to оelja za igrom ili što već.

Pusa