News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ovo je smiješno.

Started by firesenz, April 30, 2012, 02:05:31 AM

Previous topic - Next topic

firesenz

Nema kog mi nisu uvrijedili i šta mi sve nisu opsovali na svakoj mapi. Ja sam jednom opsovao i dobio kick.  :ne_razumem

c0C0

http://screenshot.xfire.com/s/123191424-4.jpg

je li ti dosta ? to sam samo vidio ...
Ako ti vec tvrdis da su te vrijeđali i ostalo naravno ja to nisam vidio postavi ss pa da vidim. i ugl..
Ako si toliki pro i igras cod 2 , trebao bih znati kada pises da ti pola stvari se prikaze pola ne. ja sam samo vidio ovo za sto imam ss .
I dok kickam ne idem preko console vec al tab i hslw tako da ne vidim dalje sto se pise dok sam kicako ostale ljude sa servera . eto toliko do mene

firesenz

Dead chat nema veze sa skillom i koliko dugo igraš cod2. Stvarno rijetko psujem na serveru. Tek sam ušao i frajer me odma napao da haxam. I @m@r me napao i uvrijedio (nemam ss), on nije dobio kick..  :unsure

ToTo

Quote from: firesenz on April 30, 2012, 03:01:11 AM
Dead chat nema veze sa skillom i koliko dugo igraš cod2. Stvarno rijetko psujem na serveru. Tek sam ušao i frajer me odma napao da haxam. I @m@r me napao i uvrijedio (nemam ss), on nije dobio kick..  :unsure
Znas da je svako psovanje zabranjeno. I mene kad psuju ja im ne odgovaram psovkom vec pritisnem bin sa osmehom. Naravno posle toga sledi kik. Niko nema privilegije, a da je admin video i taj drugi sto je psovao, takodje bi dobio kik. Moras imati ss da bi ovde o tome pricali, jbg....

firesenz

Koliko puta mi psuju za vrijeme dok su admini na serveru. I taj put su me vrijedali dok je Coco bio na serveru, koji me je i kickao, ali taj igrač nije dobio kick. To nisu privilegije?  :-\

c0C0

Quote from: firesenz on May 01, 2012, 07:12:28 PM
Koliko puta mi psuju za vrijeme dok su admini na serveru. I taj put su me vrijedali dok je Coco bio na serveru, koji me je i kickao, ali taj igrač nije dobio kick. To nisu privilegije?  :-\

je li ja tebi moram crtati ili sto ?
ja i ako sam na serveru ne znaci vidim vas chat itd.. ja radim alt-tab zbog svoga posla , i funkcija koje moram izvršavati..
nekada budem i po 3 h u specu i gledam sta se desava,a nekada budem na serveru pa radim preko alt tab .

I nema nitko privilegije kod mene, pogotovo kod mene jer stalno upozoravam na vrijedanje na serveru i na psovanje što i sami admini su vidili kako radim i zbog cega kickam .
A tek ne bih imao @m@r kod mene privilegije koji me prozivao citerom na serveru i ostalo , da sam ga slucajno vidio popio bih kick iste sec.

Tako molim te da ne pises gluposti itd.  :stoner:

firesenz