News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Izjava

Started by //Munja//DjaKI, April 30, 2012, 08:39:56 PM

Previous topic - Next topic

//Munja//DjaKI

Prvo da pozdravim sviju :D

E ovako : nedavno sam dobio prituоbu na ponašanje jednog mog člana klana,te sam odlučio da se kao admin ovde izjasnim.Naime reč je o bivšem članu //Munja//bombaji i njegovom "ponasanju".E taj spomenuti nije više član našeg klana mada kao i ostali "fanatici" koji nisu u klanu i dalje koriste naziv našeg klana u igri.Da bi sprečio ovakve pojave morao sam apelirati na njihovo izbacivanje sa servera.Tako i ovde molim sve admine i subadmine da na bilo kom serveru zamole spomenutog da makne ime klana ili da ga u suprotnom kikaju.
Da bi admini imali uvid,ko je "fanatik" a ko pravi član ostavljam sledeći link : http://www.xfire.com/communities/munjeklan/
Tako isto ako imate prituzbe na ponašanje naših članova,sankcionišite a zatim obratite se nekim od uzora našeg klana ( Sile,Starac Foca,7DAYS itd.. ) ili mozete dodati mene na xf : happyyy1992

Hvala na paznji i čujemo se !  :diablo

dokini

Sa njim sam ja vec imao posla na Garage serveru tako da sto se mene tice dok ne skine tag Munje bice redovno kikan  :flag_of_truce

//Munja//DjaKI

Ma tako ti je to kad od "narodnog pokreta" napraviš klan.  :flag_of_truce Ideja bila da se ogradimo od "idiota" al napadaju sa svih strana xD  :D