zasto me se kika?

Started by ludonja, April 10, 2012, 01:15:14 PM

Previous topic - Next topic

ludonja

Zasto me se danas kikalo s garage oko 12:10? jeli razlog sta su usle par lowine pa zvali admina pa me kikaje bez ikakvih razloga? i jeli znaci kad bootine placu kad se ima skor 70-2 da se kikaje bezveze? :omg:

ICHTOT

Ja sam te kikao da se netrazi ko je,a i snimio sam 2 videa koja ce objasniti zasto samo da ih uploudujem. Mislim svi igraci su se zalili da imas wh tako da ne mislis da sam ja sam.

ludonja

1 stavr jeli ti covjece igras sa slusalicama ili s cim
2 stvar ko se zali zale se botine cudim se pa danas nije bilo munja, a ovi nije 1 put da sam kikan i sad ces ti meni stavit tu neki dio videa di je neki prosa ko konj da ga cujem kako trci jos na drugom kraju mape, a ja opalim prifire i onda ces mi rec da imam wh hahahahahaha

E covjek daj mi ti sliku iz control panela te ostale stvari pricaj pocetnicima.... Nemoj me krivo svatit al covik moje nije ovo 1 put da sam kikan bez razloga i ako znas iti malo matematiku od onih 70 killova sta sam ima ja sam stavija 4 flega to ti je 40 kilova i vratija jos 3-4 flega pa racunaj... a sljedeci put bi te molija da mi prilozis ne video nego sliku iz panela hvala :drinks2

miloslur

Samo da potvrdim da ima jos ljudi koji su su zalili na ludonju i njegov wh jer sam igrao tamo u to vreme.Skor nema veze sa kikanjem nego nedozvoljeno ponasanje.

ludonja

cek meni se skoro svaki dan jebe mater na serveru ja nekom kazem da je ukempani boot i dobijem kik ahhaahha smijesno i ovaj forum boze sacuva ovo je stvar za te sta placu ovo nema veze s vezom
jedina stvar sta ja priznajem je slika iz control panela a ne neka glupa videa di sam ja radija prifire.. necu rec da neradim prefire kad radim jer nisam glup i pratim igru.. a i necu n ispominjat ko se zali na wh uvijek isti...

ICHTOT

:thumbdown molim te ne kenjaj jer si se vratio sa flagom par metara nazad da bi me docekao iza coska.Isto tako si legao i poceo pucat prije nego sam dosao u dvoriste.
Na tvoju srecu neko sranje mi je ispalo s videom tako da je ostao samo ton,al nebrini snimit cu te ja vec
http://www.xfire.com/video/5635d0/

ludonja

ahahhaha sramota sramota ko ima recon pa jel ti covjece vidis da trcis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ej evo ti link od mog profila molimte udi na profil i procitaj koje slusalice imam a cuje se sound s ts-a to mi je dovoljno za cut evo ti link i pogledaj koje sluske imam a ovo da neko vidi ko igra cb vide smijaobiti se bez ikakvog vrijedanja ti kazem...
http://www.xfire.com/?username=22091989

ICHTOT

:clapping2  ma bravo,ja znam da imas a nisi me mogao cut da imas ne znam kakve sluske.

http://www.xfire.com/video/5635d1/

ludonja

ej momak samo ostavi ovaj topic na forumu proslijedit cu ja jednom adminu iz bitangi na razmatranje videa i tako mi je prije sredivao ovakve bezveze kikove... sve 5 ne ljutim se ja nista na tebe bar sam hvala lipo od  tebe dobija odgovor prije nebi ni to dobija sve 5 jos jednom kazem samo ostavi topic...  8)

ludonja

mislim ja ne znam ni kolko ti dugo igras cod2 istrcis 4 metra ispred mene u punom trku i kazes kako sam te moga cut!!  :omg: samo ostavi topic na forumu bit ce ovo rijeseno.... bolje da ti neko pojasni neke stvari nego ovde da ispada da ja prodajem maglu...

ICHTOT

Samo ti fala lipa se proseravaj,zao mi samo sto nisam uspio snimit bolji video a bilo je prilike.Izmedju ostalog ja sam low,ok ali su se svi igraci zalili na tebe.Onda samo si ti pro a mi ostali loware???Ma daj molim te. Sto se Bitangi tice mozes prosljedit bilo kome,jer ja stojim iza onoga sto napravim i napisem.

ludonja

sve 5 kazem ti ja ti nista ne zamjeravan bar sam dobija odgovor od tebe i hvala lipa-a u prijasnjim slucajevima nebi ni to dobija pozz odo rucat uzivaj vidimo se uskoro na serveru sretno i btw sretan uskrs  :mahanje

ToTo

Imao WH ili ne, po tvom nacinu komunikacije na ovom forumu jasno vidim o kakvom se coveku radi. Kao sto Milos rece kik si dobio zbog jezika, a na forumu zbog jezika prvo dobijas opomenu(smatraj da si je dobio), a ako nastavis na ovaj nacin da komuniciras, sledi ban.

Tot +1, toliko je bezobrazan da mi je jasno kako nisi nista pogresio. Te price o slusalicama su starije cak i od mene i dokija zajedno, to mozes nekom drugom pricati. Da je bio SD server pa jos i da ti poverujem, ali Garage sa 26 ljudi............smesno.

Pustite ga da igra, a ako bude sumnjiv i previse igraca se zali na njega, zna se.........

ludonja

na serveru je bilo 6v6 carantena. a moj nacin komunicranja je ok-a razlog ovakvog sad komuniciranja je jer se meni svaki dan od losih igraca prepisuje wh i jebe mater i za to se niko ne kikaje.. a sad da mi se da lipit ss ovde sta mi psuju nedami se i tragadija je tu bude i admin a nedobiva se kik... a ja zbog ceta npr. ukempana botina budem kikan  :thumbdown

ludonja

a to sto za sound pricas sam pogledaj videa u oba videa lik trci mislim smijesno je na racun ovakvih optuzbi kikove dilit i ako sam vam toliko sumnjiv slikajte me iz panela a ne snimite 2 killa pa pricate o wh.. snimite cijelu mapu cili video kako igram pa ce bit vama jasnije o mom stilu igran ja...

don_gagi

Lepa/lipa nasa srpska/hrvatska jezika!  :facepalm: