Zasto kickate |rtn|z3r0-a !?

Started by |drug|password, April 02, 2012, 05:01:48 PM

Previous topic - Next topic

|drug|password

Ocu da odgovorni admini odma postave dokaz za kickanje |rtn|z3r0-a. Hvala!
I da objasne zasto ga kickaju 1000 puta.  

mrvica_******|2shooorty|

sa kog servera i kad ? ako moze da se zna

Jacⱪ Sparroⱳ™

Mrvice, sa svih servera, kad god on udje.

Zasto se on sam ne javi, ili ti si njegov advokat password-e?

DexonDee

[03.09.2012 14:54:02] [From #6 (VALID) ^^33|rtn| ^^00z^^113^^00r^^110] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]

Mile Pile

Quote from: DexonDee on April 02, 2012, 07:40:54 PM
[03.09.2012 14:54:02] [From #6 (VALID) ^^33|rtn| ^^00z^^113^^00r^^110] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]
kratak ne, al isuvise jasan odg :D  :clapping2

ToTo

Quote from: |drug|password on April 02, 2012, 05:01:48 PM
Ocu da odgovorni admini odma postave dokaz za kickanje |rtn|z3r0-a. Hvala!
I da objasne zasto ga kickaju 1000 puta.  
Bio u pravu ili ne, ovo nije nacin na koji se komunicira na ovom forumu. Ovo ti je opomena, kada sledeci put ostavis post sa ovakvim tonom dobices ban.

|drug|password

Hvala Dexone na dokazu.
Zao mi je sto sam bio znatizeljan sto ga kickaju. On mi je drag igrac. I uvek volim da igram protiv njetga.
Ja sam samovoljno pitao njega, jel hoce da napravim topic za njega na tu temu. Da se resi dilema oko kikanja.  :stoner: Stvarno nije nista zlo namerno.
:S Skripte ne vrede na HQ, Ali trebao bi ipak da napravi profil na ovom forumu i da vam se izvini.
    Eto ovo mi je za nauk da se ne petljam u tudja posla. :facepalm:

ToTo

Quote from: |drug|password on April 02, 2012, 08:38:20 PM
Hvala Dexone na dokazu.
Zao mi je sto sam bio znatizeljan sto ga kickaju. On mi je drag igrac. I uvek volim da igram protiv njetga.
Ja sam samovoljno pitao njega, jel hoce da napravim topic za njega na tu temu. Da se resi dilema oko kikanja.  :stoner: Stvarno nije nista zlo namerno.
:S Skripte ne vrede na HQ, Ali trebao bi ipak da napravi profil na ovom forumu i da vam se izvini.
    Eto ovo mi je za nauk da se ne petljam u tudja posla. :facepalm:

Eto tako, ovo je vec mnogo bolje, i pozdravi druga ako ga ikada vidis na serverima.

The D4rkne$$

Deco moja Toto voli malu decicu nemojte mu zameriti, Takav je bio i bice samo mu dajte malo guze......
Kikacu te Toto napises li jos jednu rec ovde samo da znas, ja se ne zezam ozbiljan sam.  :violin: :violin:

Leeman3

A ti si ko? Mis neki iz rupe izmileo?

Predstavi se kako treba, sa ingame nickom i vodi racuna o tome kako se obracas adminima. Jutros sam tolerantan pa ti nisam obrisao post i lupio ban.

Sauron

Quote from: The D4rkne$$ on April 05, 2012, 01:45:51 AM
Deco moja Toto voli malu decicu nemojte mu zameriti, Takav je bio i bice samo mu dajte malo guze......
Saznao ti je adresu i tebe će

ToTo

Quote from: Leeman3 on April 05, 2012, 09:12:10 AM
A ti si ko? Mis neki iz rupe izmileo?

Predstavi se kako treba, sa ingame nickom i vodi racuna o tome kako se obracas adminima. Jutros sam tolerantan pa ti nisam obrisao post i lupio ban.
Pa sta mislis limeni ko je?

Spinx shabann, naravno da nije niko normalan, bice  :whip3:

Njub

ToTo

Quote from: Njub on April 05, 2012, 09:18:30 PM
sjebo se pomenuvsi lazarevac

Ne nije, nego je toto administrator na ovom forumu, i mogu da vidim koji broj cipela nosi shaban, koji ima 6 naloga i zahebava posten svet, a uz sve to je gej  :rofl

domohomo

šta ja neuzimaj me u usta dedaaaaaaaaa :diablo

ToTo

Quote from: domohomo on April 06, 2012, 12:43:24 AM
šta ja neuzimaj me u usta dedaaaaaaaaa :diablo

Tebe...........ne razumem, gde si ti spomenut?

Jedino ako nije ono za gejeve  :rofl :rofl :rofl