Kick sa Bitange TDM

Started by Tenk :], March 14, 2012, 01:12:38 PM

Previous topic - Next topic

Tenk :]

E ovako kikan sam pre 10 min sa servera tdm.
Razlog kicka je 
to sto mi je rekao |EMC|Dokini  da mi sad ide kick i to je to.
Pa bi zeleo bar da mi kaze razlog zbog cega sam kikan ili ako sumnja da imam wh da okaci dokaz!
Ja dodjem na server 1,2 mesecno da se malo ispucam i svaki put dobijem kick.
Moj burazer pod nickom (kerr) igra vec duze vreme ovde na serverima i nema problema...
Pozdrav svima!

dokini

Nisam ja nego moj brat kako vi to kazete .
Ali da ipak sam JA imas WH ko vrata i to sam licno osetio i apsolutno nemam razloga da postavljam bili kakav VIDEO jer sam JA dovoljno video.
U jednom tvom postu sam procitao da je Tenk i Kerr ista osoba ako hoces postavicu ti ga ovde da te potsetim sta si pisao takodje dexon mi je rekao da je vadeci log bazu i medju ostalim skriptarosima nasao i tebe .
Ajde ti dokazi da nisi skriptaros i WH kerr. :smoke:

dokini

A jos nesto posto u tvom postu iz Decembra meseca komentarises kako se zale na EMC kad neko kikuje to je zato momak sto iz EMC a ljudi zele kao i svi normalni igraci da iskorene sa Bitangi servera Skriptarose ,Citere ,Prevarante i nevaspitane ljude posto to nisu igraci to su posebna fela za koje nemam adekvatan naziv. :violin:

ICHTOT

:yahoo u to vrijeme je i moj brat igrao na tdm serveru i takodjer misli da je to ista osoba.Zasto cijelo vrijeme govoris da ti je brat cist ako svi znamo da je skriptaros...I cudim se da sa jednog pc-a igrate dvojca,ti si pro a on citer    :hmm

ICHTOT

:omg: isti xf???Sta imate i dvije igrice instalirane??   :rofl

dokini

Evo opet kick sa main-a! Ja sam bio pod nickom ' kerr iz reflexshoota to je moj nick. Razlog kikanja je zato sto smo vodili 5 : 2 i ja sam chuvao zastavu i nisu mogli da je uzmu od mene i zbog toga kick! Ovaj mi kaze da me kiko zbog kampanja. Kolko ja znam u vezi ctf-a jedni napadaju drugi chuvaju zastavu! Ako nemozes da probijes imas dimnjak pa ga baci - za chega sluzi dimnjak ako ne za takve situacije....

Uglavnom kiko me je neki LYNX kojeg prvi put vidim na serveru... To mi je reko Kamikaza...
SAMO ME ZANIMA DAL JE ZABRANJENO DA CUVAM ZASTAVU ILI NE ??? Dosad nisam imao problema zbog chuvanja zastave 

pOzzzzzz!

Ovo je tvoj post zanaci ti si sa drugim nikom za skripte IZVINI a za CIT cela Bitange komjuniti se slaze sa tim da dok igras palis i gasis cit to sam ja dans osetio dok smo igrali ja nisam postavio video i Necu jer mi je dovoljno sto sam video na cill camu a ti ajde budi frajer DOKAZI da nemas a to je vrlo prosto dogovori se sa bilo kim iz Bitangi ili zamoli Cubeta pa ce da ti objasni kako da se opravdas pred svima a ako sam pogresi sledi jedno OGROMNO izvinjenje  :hmm

dokini

Ni ti na moje samo mi kazi kako ti brat ima svoj nalog a pise sa tvog hahahahahahaahaha bas mi je ova tema zanimljiva eto vidis i sa mog naloga pise brat nisam rto ja a ima nas tri brata  :smoke:

DexonDee

Danas cu da skinem aimbot i staviti nik // bitange // DexonDee i neka vas sve owna...i kad neko dodje da se zali ja cu reci a jbg ljudi sestra od 7 god igra sta ona zna...

Sacu ti reci i za tvog brata odma...mnogo ali mnogo je sumljiv i stojim iza toga da ima WH posto na jednoj mapi ima scor 50:3 sledeca mapa 10:50...koliko sam skontao iz nekih prica da tvoj brat koristi WH da ga pali i gasi...mnogi su se zalili tako da kick...

dokini

Ma nijeeeee Dexone nikako to je on ili njegov brat ali nisam siguran da li ga je kikao moj drugi ,treci ili prvi brat jer koristimo moj nalog pa kad ih vidim oni ce da mi kazu da li je on ili njegov brat sanjegovog profila odnosno bratovog profila jer moj brat nezna ko je sa njgovog profila bla bla bla :facepalm:

DexonDee

I jos samo da dodam ovo za admine...

Da nema ovih admina serveri bili bi u ofsajdu...a vama genijalcima kojima se ne svidja rad admina molio bi da napuste server i da odu negde drugde da igraju...

Servere smo bas bas ocistili od skriptarosa i citera i tako cemo i nastaviti...

dokini

Sta sam uradio ja cu da dokazujem ToTo u a ti DOKAZI ToTo u da nemas A JA tvrdim da imas i IMAS :stoner:

dokini

A mozda to nisi ti mozda je tvoj brat  :nervous:

dokini

I sine da ti kaze cika dokini znas ono napad je najbolja odbrana kad smo se prihvatili posla adminitriranja na serveru prva stvar koja nam je recena da cemo da ocekujemo stvari kao sto ti danas radis .
Dakle video nisam postavio jer si mene danas ubi na serveru a pre toga je poala servera a i ljudi sa konima sm bio na TS komentarisali tvojvarijacije u skoru a da ne pricam o vidovitosti dakle kako cu ja da se opravdam kod Admina i kod ToTo a za svoje postupke to je moj problem ako sam pogresio snosicu sankcije za to .
A AJDE ti dokazim svim igracima na Bitenge serverima da ti nisi CITER .

Da vidimo tvoj dokaz netreba Lan netreba nista drugo DOKAZI .

dokini

Tacno deciji tako radi pa koriste pomagala koja mi matori NE.

dokini

Quote from: Tenk :] on March 14, 2012, 04:22:34 PM
Dokini na ovom postu sto si izvuko od burazera...Prochitaj dole zadnji post od ToTa
Admini ne mogu da kikaju bez dokaza za wh. Jel se to toto zezo ili bio ozbiljan?

A i burazer je Tenk jer sam to skino sa tvog naloga a ne bratovog :omg:

dokini

Nego da skratimo pricu evo ja se Veceras javljam ToTo u da ga obavestim sta sam uradio pa sta bude bice po mene a ajde ti dokazi svim igracima da sam ja POGRESIO i da ne smaramo vise ljude po forumu bezveze je  :wink:

dokini

OK ja sam dokaz skinuce mi admin prava zato sto nisam postavio video a sta sa tvojim CITOM

Ajde sad ti odgovori meni ko ja tebi a svim clanovima ovog FORUMA

dokini

I to je opravdanje satnica ti ko da si Traktor toliko imam radnih sati evo mozes recimo ToTo u da dokazes veceras da si cist vrlo lako kad bude na XF i resicemo enigmu  :clapping2