News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

poruka

Started by cheda, March 01, 2012, 01:32:00 AM

Previous topic - Next topic

???

scwdce
0 (0%)
hmfehj
0 (0%)

Total Members Voted: 0

cheda

samo da pitam sto nesmijem da koristim svoj nick na garage posto sam cest gost i na mainu i na garage stalno kick dobivam zbog nicka ?

Jacⱪ Sparroⱳ™

Nema tu nista zabranjeno kod tvog nicka  :)
Molio bih subadmina da napise ovde razlog izbacivanja mog chede sa servera?

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Da nije na nekoj od lista...??   :hmm

Srba

Ako nisi na listama - koji ti se (sub)admin obratio? Znas li ko te je kikovao?

dokini

I sa kojim nikom si igrao sa tim sto si na forumu niko ne bi sigurno  :hmm

cheda

Ma koristio jedno vrijeme BosniaHerzegovina Cheda,pa sada samo koristim cheda.Ne znam ko me je kikovao jer mi je console kikala a koliko ja znam svako console od admina moze biti.....i pise mi console "koristis nedozvoljen nick" kao na nacionalnoj osnovi pa ne kontam prezime mi cedic svako me zove cheda pa tako da i taj nick koristim....budite pozdravljeni P.S jack doci ces na garage :D :peace:

cheda

Srba i Sub ako mislite na listi za scripte i ostalo,mene tu sigurno nema ja kada udjem na server samo sensitivity sebi prilagodim i fps znam ukucati i to je to a ostalo pojma nemam ni ti me zanima.Vec 2 godine igram na bitange serverima uvijek bude prituzbih od losijih igraca ali nista ozbiljno,Jack i Gigi  su uvijek tu i znaju me vec duze vrijeme da fer i korektno igram..........pozz  :stoner:

Srba

Chedo, nije problem - evo sad i ovde porucujemo svim (sub)adminima da te ne kikaju. Verujem da je u pitanju samo nesporazum i preterana revnost.

Uzivaj i vidimo se na serverima :)

cheda

ma nije frka Srba  :peace:,sve se da sa ljudima dogovoriti,neka smo i to rijesili hvala vam budite pozdravljeni  :drinks2

Srba

Nema problema Chedo, ko god da ima problem - tu je forum pa resavamo sve :)

Vidimo se preko nisana...

cheda

Ma naravno Srba kao i uvijek  :handshake: budite pozdravljeni moze lock  :peace: