News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Battlefield 3

Started by Jacⱪ Sparroⱳ™, May 25, 2011, 02:04:28 PM

Previous topic - Next topic

Jacⱪ Sparroⱳ™

Battlefield 3

Mnogo je vremena prošlo od izlaska drugog dela ovog poznatog FPS serijala. U medjuvremenu se pojavio fantastični Battlefield Bad Company 2, koji je otprilike pokazao šta sve moоe novi grafički endоin, koji studio DICE razvija više od dve godine. Frostbite (tako se zove endоin) pokazao je koliko mogućnost uništavanja okoline doprinosi atmosferi jedne pucačine, dok je razvojni studio DICE svima dao do znanja da još nije ispao iz igre. Trebalo bi da Battlefield 3 pokreće nova verzija ovog endоina - Forstbite 2, koji pomera granice mogućnosti uništavanja okoline, tako da ćete sada, osim manjih objekata, moći da uništavate i višespratnice, naravno, ako posedujete dovoljno vatrene moći. Ako ništa drugo, ova činjenica će privući gomilu igrača оeljenih masovnog razaranja.

http://www.youtube.com/watch?v=uA378g_gD1I&feature=player_embedded

EA je išao do te mere da je razvojnom studiju ustupio alatku za generisanje lica koju koriste u sportskim simulacijama. Rezultat je, naravno, izrazita realističnost samih likova. CryEngine, pripazi se, dobio si ozbiljnu konkurenciju! Battlefield 3 je zamišljen kao neki spoj igara Battlefield 2 i Battlefield Bad Company 2. Vreme odvijanja je 2014. Tema je, naravno, opet Bliski istok, ovaj put početak sukoba izmedji Iraka i Irana. Moguće vojske u Battlefield-u 3 su:  NATO snage i Bliskoistočna Koalicija (Middle Eastern Coalition - MEC). Ovo je vrlo mala količina vojske, medjutim, Battlefield 2142 je imao isti iznos.

http://www.youtube.com/watch?v=o19IjFD9sBg&feature=player_embedded

Takodje je podrоana od strane izjava da moоete da prilagodite svog vojnika, medjutim, jedina stvar je, da je postoji samo šest klasa, kao što su:
   - assault (očekuje se puška za napad sa bacačem granata; takođe tu se uključuje noо, pištolj i granate)
   - spec-ops (verovatno mitraljez ili slično i moguće prigušivač; takodje će obuhvatiti noо, pištolj, bombe i C4 eksploziv)
   - medic (očekuje se da će imati mitraljez; isto tako da nosi noо, pištolj, bombe, morfin i zakrpe)
   - engineer (puška ili mitraljez; takodje nosi noо, pištolj, bombe, mine, RPG, i ključ)
   - sniper (scoped pušku; takodje nosi noо, pištolj, bombe, laser desegnator i claymores)
   - support (mitraljez, kao što je PKMs; takodje nosi noо, pištolj i granate).
Spisak vozila u Battlefield 3: LAV-25, M1A2, Humvee, UH-1Y, SU-37/SU-34, Blackhawk, Littlebird, i F-18. Moоemo očekivati najmanje dva vozila za prevoz, jedan tenk, dva helikoptera, jedan čamac, i jedan APC po timu.

http://www.youtube.com/watch?v=Pnzx-MPpMSo&feature=player_embedded

Kako je već rečeno, nema mnogo informacija vezanih za multiplejer, mada je poznato da EA namerava da uzdrma FPS tron. Ipak, priča se da bi Battlefield 3 trebalo da podrоava mape za 64 igrača. Naоalost, nije bilo naznaka o tome koje će mape biti uključene u Battlefield 3. Medjutim, znamo da će biti tematske mape Pariza, Teherana i Njujorka.
U svakom slučaju, na osnovu vidjenog, Battlefield 3 trebalo bi da pomeri granice u FPS оanru. Sada nam preostaje samo da strpljivo čekamo jesen i da se nadamo da se datum izlaska ovog potencijalnog hita neće previše pomerati.

http://www.youtube.com/watch?v=cw92-xvxMMc&feature=player_embedded

kordoba

Prema nasem internom dogovoru, bicu sponzor za kupovinu kljuceva za prvi tim "bitangi"... Ovde treba napraviti timove i razvaliti od starta... Igram B2 i prezadovoljan sam... Siguran sam da ce ovo biti sjajna igra !

Eskimko

Meni bi i za bad company 2 dobro doso key,ovo sumnjam da moze da radi kod mene.  :acute

don_gagi

Quote from: kordoba on May 25, 2011, 10:46:45 PM
Prema nasem internom dogovoru, bicu sponzor za kupovinu kljuceva za prvi tim "bitangi"... Ovde treba napraviti timove i razvaliti od starta... Igram B2 i prezadovoljan sam... Siguran sam da ce ovo biti sjajna igra !

Hahahahah ako im uzmes kljuceve, neke ces mozda oterati u bedu jer ce morati da dizu kredite i unapredjuju kompove kako bi ovo igrali na pristojnim podesavanjima!   :P

Jacⱪ Sparroⱳ™

Za PC verziju operativni sistem windows xp neće biti podrоan.

Minimalni sistemski zahtevi:
    Processor: Dual Core
    Memory: 2 GB
    Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
    Video Memory: 256 MB
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 10
    Keyboard and Mouse
    DVD Rom Drive

Preporučeni sistemski zahtevi:
    Processor: Quadcore Processor
    Memory: 4 GB
    Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
    Video Memory: 512 MB
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 11
    Keyboard and Mouse
    DVD Rom Drive

dexnsk

Igra narucena sad se ceka samo da izadje.

dexnsk

DexonDee

Ima da je kupim :) samo moram jos 2 GB rama kupiti :(

dexnsk

Dana 09.29.2011 startuje open beta za sve platforme.
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta

Vidimo se na vojnom polju.

Filozof

Ja sad bas nista ne razumem u pm ... neko da mi pojasni ...

posto mi je coper pevajuci saopstio za ovaj Battlefield 3 kao napokon nam izasla igrica bla bla ...ovi avioni oni itd : )

meni samo jedno nije jasno to vezano za Battlefield 1943 ili je ovo nesto drugo ... ako nije to to ... onda

Coper ....... recicu ti nesto live ..lepse zvuci  : )

DexonDee

Quote from: ALEK on October 10, 2011, 12:05:31 AM

posto mi je coper pevajuci saopstio za ovaj Battlefield 3 kao napokon nam izasla igrica bla bla ...ovi avioni oni itd : )

meni samo jedno nije jasno to vezano za Battlefield 1943 ili je ovo nesto drugo ... ako nije to to ... onda

Dodji ti na XF pa cu ti reci

Filozof

Quote from: DexonDee on October 10, 2011, 12:16:19 PM
Quote from: ALEK on October 10, 2011, 12:05:31 AM

Dodji ti na XF pa cu ti reci

cudo me nisi poz na kafu : ) ... de napisi ti meni poruku ovde na forumu : ) ili bar napisi kratko ovde .. Jeste to je to ili nije to to ... :D ... ebo ja igricu ... ako nije BF 1943 .... vec neko novo njesra ... koje vise lici na COD4 ili neki drugi ... : D sem sto ima avione mozes neki tenkic da povezes itd ....

Filozof

i hoce neko da mi objasni .... ili ne  .... Dee ... pisi jbt....

dexnsk

AAA meni tek u sredu stize igra ne mogu da izdrzim vise.........

Tomo_SU

DexonDee

Quote from: Tomo_SU on October 26, 2011, 01:00:05 AM
Gde ima da se kupi?

koliko znam za 3 dana stize igra tu kod nas :)

dexnsk

Quote from: Tomo_SU on October 26, 2011, 01:00:05 AM
Gde ima da se kupi?

http://www.game-s.rs/ 5000din kosta, a ako oces za 3600din + ptt 300din javi se na pm.

spdR

Zbog ovog sam uzo hd 6870 i i3-2100 konfigraciju, oce li moci na high da se igra?

SpawnieEe

micko

hvala spawnije za link.Mogu da teram igricu :super

dexnsk

AMD Athlon(tm) Processor 64 X2 Dual Core 5000+ 2.9GHz
4GB RAM
ATI Radeon HD 5670

Meni tera na ultra dx10 25-45fps-a

Igra je fenomenalno optimizivana, mnogo bolje nego BFBC2.

SpawnieEe

Btw da li je istina da se igra (dio nje) odvija u Sarajevu ili je multiplayer map? Ako je istina ima li neko link da se to pogleda?

DexonDee

Quote from: SpawnieEe on November 03, 2011, 09:37:17 PM
Btw da li je istina da se igra (dio nje) odvija u Sarajevu ili je multiplayer map? Ako je istina ima li neko link da se to pogleda?

Zanimljivo prvi put cujem...

dexnsk

U kampanji se spominje balkan.

SpawnieEe

Quote from: DexonDee on November 04, 2011, 12:13:34 AM

The game features maps set in Paris, Tehran, Sarajevo, Sulaymaniyah, New York, Wake Island and Oman. As a whole, combat takes place in urban streets, metropolitan downtown areas, and open landscapes suited to vehicle combat. Ovo je sa wikipedije, a cuo sam i ranije da se po forumima pricalo da ce balkan biti u igri.

DexonDee

Quote from: SpawnieEe on November 04, 2011, 11:42:07 AM

The game features maps set in Paris, Tehran, Sarajevo, Sulaymaniyah, New York, Wake Island and Oman. As a whole, combat takes place in urban streets, metropolitan downtown areas, and open landscapes suited to vehicle combat. Ovo je sa wikipedije, a cuo sam i ranije da se po forumima pricalo da ce balkan biti u igri.

Nisam znao hvala na informaciji :)

dexnsk

Quote from: SpawnieEe on November 04, 2011, 11:42:07 AM

U SP i MP nema nista od balkana. U SP se samo spominje rat u bosni odnosno da je jedan od prijatelja poginuo. Jecino u CO-OP ako ima ali njega jos nisam probao pa ne mogu da kazem dali tamo ima nesto vezano za nase prostore.

SpawnieEe

Sve sami lazovi iz DICE-a  :||

Hitman

igra je prejebena... čak nije ni toliko zahtjevna, black ops mi je radije lošije na medium detalje..

dexnsk

Ko zeli pro inzinjera i svom timu neka me doda nick dexnsk.