Pitanje za igraca kuyu__

Started by c0C0, November 09, 2011, 01:40:08 PM

Previous topic - Next topic

Pitanje za kuyu__

1 (20%)
Fenomen
3 (60%)
Nezz
1 (20%)

Total Members Voted: 4

c0C0

Ovako.. zanima me za jednog lika .. lik je stalno tu na garage serveru igra pod nickom. kuyu__  i ping mu prelazi stalno preko 250 .. a skor mu je stalno da je ubio npr.. 50 a zaginio oko 15-20 puta.. ja prije kada sam  igrao i imao ping preko 130 odmah kik jer je prelazio ping kao 100 . maximalno je to bilo dopusteno..a ovaj bez problema igra i među prvima je sa pingom 250 i vise..e sada me zanima je li koristi sta ili je neki fenomen pa moze tako igrati ?? Vecina se zali na njega..nitko ne ragira..pa da pitam .  ne smeta meni lik ovako.. vec nego da smanji je** ping da ne laga toliko ne mozes ga ubiti -.-" od laganja . ili nezz ili koristi nesto.. eto ( inace nezz gdje da postavim ovo pa sam postavio na prijave ponasanja :D )

LP od Coco

||NooOooZ||CAKI

malo mi je cudna tema definitivno!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Kuyu je redovan igrac na garazi, nije chiter, retko bas retko zalaga. Ping mu bude izmedju 150-250, jer je on/ona iz Kuvajta. Cak ima bolji ping nego neki sa nasih prostora.

tubifeks

U pravu je Jack. Jeste nekad cudno kako ubija, ali zbog pinga je to. Uzgred Coco, ima kod vas u Munjama malo nevaspitanih, juce su me bas iznervirali psovkama na moj i tudj racun.Pozz

c0C0

Aha oke onda :D

A sto se tice munja.. ja sam samo tamo radi zajeb*** , jer je sile iz iloka pa eto kao da mu bude srce na mjestu..
a ima dosta konja..od mašale pa nadalje koji su  u munjama koji i meni dignu tlak -.-" pogodovo kada pocnu medosubno prepucavanje i politika i jeb** jednom drugom majke i oca . te samo da se kace s nekim -.-"
I meni  je jedan sinoc jeb** ustasu majku samo zato sto imam crven.bijeli, plavi  svoje ime napisano i sto sam ga ubio -.-" dodem se opusititi u igricu ,a pricaju o politici,.spamanje itd -.-" neka admini to banaju ako im se da. ja sam dao prijedlog da budem subadmin . imam iskustva.. bio sam admin. uz to sam programer i web dizajner..al nitko mene ne dozivljava XD

ToTo

Kuyu ima IP iz Portugala. Video sam ga xyz puta na serverima, i hteo da ga kikam, ali mi ga nekako zao. Jbg od toliko servera na svetu, on je odabrao bas nas za igru, aj da ga ne diramo, jedan igrac ne moze da ti pokvari igru, cak i ako ima veliki ping.

Ista situacija je i sa igracem AK47, koji je iz Egipta.

||NooOooZ||CAKI

tako je, moje misljenje samo nek ulaze stranci da pune server :D

cheda

ma lik igra nikoga ne dira pustite neka uziva covjek,a s tubifeksom se slazem sto se tice psovanja od strane munja opet kazem cast izuzetcima ali Masala pretjera uvijek.....uzdravlje  :punk

remy

Sto se tice psovki psujem chedi najvise jer ponekad koristi wh i kampa pored flaga skoro cijelu mapu a sto se tice onoga da sam ja psovao ustasku majku nekome kao sto kaze ovaj VC coco stvarno se ne sjecam i nevjerujem I ako jesam izvinjavam se i nece se vise ponovit i ja sma ovdje da se izigram dobro i to sto kazes za sileta nije uredu on je dobar covjek znam ga licno...

cheda

hahah e moj masala ja cod na bitange serverima igram svaki dan skoro po 3,4 sata i mnoge igrace sam upoznao tokom igra a i sada to cinim a poceo sam da igram kada si se ti pitao.....STA TO ONAJ CIKO TAMO RADI.....i ti si me nasao da optuzujes za wh,ja kada sam god na serveru svi se zale na tebe cak si danas bio par puta kikovan za to od strane Jacka I Gurua,a to da psujes i to mnogi mogu posvjedociti ti si se nasao samnom prepirati sram te i stid bilo a za psovanje mame i ostalog kazem ti ne igraj se nisi barack obama pa da si toliko izolovan da niko nemoze doci do tebe.....sto se tice coda dolazim da mi cisto vrijeme prolazi a ne da mi ti pamet solis i da tebe slusam i tvoje optuzbe.........uzdravlje pozzfromzwolle  :stoner:

cheda

P.S i molim te masala u toku igre nemoj mi se obracati niti cu ja tebi............uzdravlje :offtopic

remy

Sto se tice call of duty 2 pogresnom pricas druze i ja ga igram odavno i siguran budi da znam dosta stvari koje ti neces nikada znati, a mozda ni tada a sto se tice wh haj nije ni vazno ali kampa nemoj mi samo reci da ne kampas pored flaga a pogotovo u onoj mapi  Stalingrad kada se krijes iza onoga tenka i penjes se gore na one grede i to konstantno ali ok nije vazno necu ti se vise obracati lijep pozdrav... :diablo

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on November 09, 2011, 08:33:34 PM
Video sam ga xyz puta na serverima, i hteo da ga kikam, ali mi ga nekako zao. Jbg od toliko servera na svetu, on je odabrao bas nas za igru, aj da ga ne diramo, jedan igrac ne moze da ti pokvari igru, cak i ako ima veliki ping.

Ista situacija je i sa igracem AK47, koji je iz Egipta.

Isto tako i meni je zao da ga kikam, a i necu ga/ih nikad kikovati.
Napisano je sta je trebalo u vezi kuyu-a.

Posto ste krenuli  :offtopic 

Tema ide Lock!