News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

The Elder Scrolls V: Skyrim nece da ucita igru...

Started by m.shadows, November 23, 2011, 04:03:30 PM

Previous topic - Next topic

m.shadows

Poslednjih par dana kad god probam da udjem u Skyrim i nastavim igru nikad nece da ucita.
Nakon pocetnog logoa dobijem simbol i main menu, nakon cega stisnem continue. Nakon toga krene ucitavati, ali nikad ne ucita...
Ne zaglavi se(i dalje pisu tips i onaj random objekat se i dalje zoom in i out) ali jednostavno nece da ucita...
Igram na medium settings, i obicno je lag free, samo se nekada freezuje na par sekundi.
Od kad sam poceo igrat nikad mi nije ovako dugo ucitavao, a i task manager pokazuje da je not responding.
Ako run-ujem igru u full screenu nema leka nego da restartujem komp, jer nemogu spustit iz loading screena uopste, pa sam zato probao u windowed modu i i dalje mi je isto tako bilo...
Probao sam installirati onaj novi "patch"(video sam na netu da ima neki novi steam patch, pa sam potrazio i skinuo) ali sve je isto kao i pre.
Specs:
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core
RAM: 2 gb
Graphic card: ATI Radeon HD 3800 series

Ako treba jos nesto, recite.

U napred hvala na pomoci.
EDIT: Zaboravio sam reci da imam piratsku verziju. Ako pomaze, mogu naci odakle sam skinuo.
EDIT2: Eh, na kraju je ispalo da mi zadnji i predzadnji save nije mogao load jer je bio auto(sto bas ne kontam,al sta ces) pa sam probao load save od pre gde nije bila velika razlika i uspelo je. :hat