kultura ponasanja dijabole

Started by bucky, October 25, 2011, 11:12:32 PM

Previous topic - Next topic

bucky

Dijabola

WAU.. :yikes:

Pa ko ne bi psovao citercinu koja ubija 20 puta za redom a jos prati kroz zid... :omg:

bucky

lepo postavis dokaz,a ne da psujes i vredjas igraca.i nadam se da ce vise da ti zabrane da igras na serveru.

domohomo

Quote from: Dijabola on October 25, 2011, 11:38:33 PM

Pa ko ne bi psovao citercinu koja ubija 20 puta za redom a jos prati kroz zid... :omg:
Da ti ja kaоem pa taman popio ban na forumu. TI SI KRETEN. Prvo, nemoj drugima ništa pričat dokle god se ne naučiš ponašat kako triba, jer taj tvoj ''odgoj'' iz dоungle ide već svima na оivce. Drugo, ti nemaš veze оive o ovoj igri što si dokazao nemilosrdnim trošenjem memorije na hard disku snimajući GLUPE I RETARDIRANE klipove koji nemaju veze sa onim što ti misliš da oni predstavljaju. Treće, lijepo udaraj Start > Control Panel > Add/remove Programs > Call of duty 2 > Uninstall, jer isto tako ako tebe оivciraju cheateri (ili već koje kurce palce i vile ti vidiš) isto tako ti svojom iritatnom pojavom i tvrdoglavom glupošću оivciraš velik broj ljudi koliko na serveru, toliko na forumu. Da sam ja mod, davno bi ti se hladio od ovih prostora.
Adio!

vd|cube(im)

WAU .... ovo sve govori sta ljudi misle o tebi na ovom forumu  Karma: +0/-62  :||

Od sad kad mi bude HLSW upaljen i vidim te na bilo kojem od bitange servera kikat ću te  :whip3:, nećeš se naigrati sve dok ja budem imao rcon ........

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Quote from: domohomo on October 26, 2011, 02:16:47 AM

Da ti ja kaоem pa taman popio ban na forumu. TI SI KRETEN. Prvo, nemoj drugima ništa pričat dokle god se ne naučiš ponašat kako triba, jer taj tvoj ''odgoj'' iz dоungle ide već svima na оivce. Drugo, ti nemaš veze оive o ovoj igri što si dokazao nemilosrdnim trošenjem memorije na hard disku snimajući GLUPE I RETARDIRANE klipove koji nemaju veze sa onim što ti misliš da oni predstavljaju. Treće, lijepo udaraj Start > Control Panel > Add/remove Programs > Call of duty 2 > Uninstall, jer isto tako ako tebe оivciraju cheateri (ili već koje kurce palce i vile ti vidiš) isto tako ti svojom iritatnom pojavom i tvrdoglavom glupošću оivciraš velik broj ljudi koliko na serveru, toliko na forumu. Da sam ja mod, davno bi ti se hladio od ovih prostora.
Adio!

+1   :clapping   :rofl 

A i za Cube-a    +1    :clapping

Srba

Bucky, Domo, Cube - karma +1

Dijabola, ajd da nas malo sve odmoris od svojih postova i komentara u igri...

Dijabola

Izvinjavam se svima..samo me nemojte kikati sa servera...molim vas... :worth

Dijabola

@vd|cube(im)

Ja tebi nist nisam zgresio..nemoj molim te da me kikas...jedino cod igram i nist vise...to mi je sve.. :girl_cray

bucky

o tome si trebao ranije da razmisljas  :suicide

Dijabola

Mnogo se ti bucky pravis vazan.. :fighting:

bucky

nemam zbog cega da se pravim vazan,samo ne volim kad ljudi vredjaju i psuju druge igrace na serverima.ti to radis redovno i zato bolje nemoj ni da igras cod2. :suicide

Dijabola

Ja cu da nastavim, a ti bolje da prestanes..dzabe gubis vreme kad ne umes da igras..skor sve pokazuje.. :diablo

Srba

A ti si mi pa neki igrac  :-\

A cak i da jesi - ko si ti da kazes nasem dragom drugu Bucky-ju (ili bilo kome kad smo kod toga) da prestane da igra???

Od kada to i gde pise da se samo sa nekim skillom moze igrati na ovim serverima?

A Bucky ima skilla, a i stila u ponasanju za razliku od tebe i mogao bi da naucis ponesto o toleranciji od naseg dobrog druga.

A sve udaras po ljudima koji su roditelji dece tvojih godina... te su citeri, te ovakci, te onakvi.

U prethodnom postu se izvinjavas, a sada zbog toga sto te neko podseca na tvoje ponasanje kreces u vredjanje igraca.

Svaki drugi post je tvoj u kome po nekoga optuzujes... Idi bre na neke druge servere i smaraj tamo dok te ne kikaju ili banuju.

Sto se mene tice - nemoj bez veze da se izvinjavas jer nisi u stanju da se ponasas pristojno i kulturno.

DexonDee

Quote from: Dijabola on October 26, 2011, 03:12:43 PM
Ja cu da nastavim, a ti bolje da prestanes..dzabe gubis vreme kad ne umes da igras..skor sve pokazuje.. :diablo

Slobodno ti nastavi ali kao sto je Cube rekao svaki put ces dobiti kick

Dijabola

Procitaj malo postove iznad..on ce meni da govori da'l dcu ja da igram ili necu..nek se pozabavi malo sobom i svojim skilom a ne mene da davi..

Dijabola

@Dexon Dee

Druze, pogresno si me razumeo, jas sam rekao da cu da nastavim da igram, a ne da psujem i nazivam citerima.. :hat

Dijabola

@Srba

Vidis da je prvi poceo o tome da'l cu ja da igram il ne, pa sam mu ja odgovorio..

Re: kultura ponasanja dijabole

--------------------------------------------------------------------------------

BUCKY:nemam zbog cega da se pravim vazan,samo ne volim kad ljudi vredjaju i psuju druge igrace na serverima.ti to radis redovno i ZATO BOLJE I NEMOJ DA IGRAS COD2.

Srba

Sve sto sam imao da ti kazem - rekao sam ti.

Ne uzimaj Bucky-ja vise u usta jer ti je sve lepo rekao. Taj covek se nikada nije pravio vazan i moze svima da nam bude primer kulturnog ponasanja i tolerancije.

A ako mi bilo ko kaze na Mixu da si nekoga prozivao ili psovao veruj mi neces ni minuta vise provesti na tom serveru. A mozes da se izvinjavas do besvesti, jer si se vec izvinjavao do sada nebrojeno puta.

Toliko ja mogu da ti obecam. Nikada nisam kikovao coveka - sem jednog zbog pinga koji nije uspeo da popravi. To znaci da nikada bez razloga covek sa moje strane nije bio izbacen, a narocito ne bez dokaza.

Kikovati tebe bice zadovoljstvo.

bucky

ja ne vredjam nikog za razliku od tebe,a kakav mi je skor to je moja stvar. tebi ce biti samo :fighting:

HyDroxzZz

Dijabola imas 17 godina....GET LIFE HAVE FRIEND........

Srba

sad ces da vidis kako ce tard da te kikuje za ovo...  :diablo

DexonDee

Dijabola

Oko za oko
(vredjanje za vredjanje)  :thankyou

Srba

Gde sam ja to tebe uvredio?????????????????

Ti si taj koji vredja, ali ima lek - kik je spreman... samo izvoli na mix da vidis kako prolaze takvi kao ti.

Na drugim serverima nek se drugi bave tobom - a ja imam i volje i raspolozenja da te privedem pameti...

Barem neces smetati svojim lepim opaskama svima koji u ovoj igri uzivaju.

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ovde bi sad trebao lock! Aj ti dexone ili toto, zaboravio sam pass.... Tnx, unapred.

P.S. Prica se samo razvodnjava. Dijabola pamet u glavu i dosta vise sa lupetanjima... :no :thumbdown

dokini

Ovo stvarno ne vodi nicemu dosta vise ne trosite ljudi rei ni sat vremena nije izdrzao Lock :offtopic

Srba

Nemam nista protiv lock - ali da se razumemo - nije off topic - vec bas topic "kultura ponasanja dijabole".

I slazem se - neka svako od sada prica za sebe...

Udri Dijabolaaaaaaaaaaaaa

||NooOooZ||CAKI

ma to me malo nervira, dijabola svaki dan stavlja nekog na forum a prvi pravi greske!