News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

EWL hitna molba

Started by Srba, November 03, 2011, 02:00:19 PM

Previous topic - Next topic

Srba

String (li ko god ima dogovarajucu nadleznost, admin prava), molim te/vas da na Mix War server ubacis mapu Tobruk kako bismo mogli malo da provezbamo...

Inace treba da zakazemo i war sa vama, pa bi imalo smisla ako mozemo na miru da oprobamo par taktika na toj mapi na nasem war serveru te makar pokusamo da pruzimo ljudski otpor.

Peace be among men  :stoner:

$tring

Ubacicu vam, ali vam iskreno ne savetujem da na MIX serveru vezbate bilo sta.

1.Na PAM modu je znatno teze ubijanje protivnika nego na MIX-u. Prosto, takav je mod.
2.Thomson ima 30 metaka na MIX-u, a na PAM-u 20 sto potpuno menja taktiku pucanja
3.Na MIX imate tracanje, na PAM nema....

itd...

Nije mi tesko da vam ubacim mapu da se zezate malo, ali nemojte na MIX-u 'vezbati' jer to zapravo i nije vezba nego krivo ucenje.  :thankyou

dokini

Problem je sto je nema ni  Rconu u spisku defolt mapa zato te moli  :)

Srba

String, u pitanju je sledeci server 217.26.212.20:30010 Extreme Mix Clan - War server

On je, kako se meni cini bas u PAM modu, a sve originalne mape su tu sem Tobruka.

Zato please :)

Imas adresu - mozes i sam da proveris sta ima od mapa i koji je mod.

Srba

A moze i Valence kad smo u kancelariji :)

Bas ti hvala !!!

DexonDee

Znaci da ubaci na vas privatan server...

Srba

Tako je... Sve su mape tu, sem Tobruk i Valence.

Dao sam vam i tacnu adresu, da ne bude zabune izmedju mix i war servera...

fanTom!

Mapu Tobruk mozes pustiti preko konzole evo ti komanda:

/rcon map mp_tobruk

vd|cube(im)

Quote from: fanTom! on November 05, 2011, 06:47:41 PM

/rcon map mp_tobruk

Na war serverima su samo standarne mape, a mapa tobruk to nije i ona se mora skinuti i preko total commander-a ručno ubaciti ..to napravite sami valjda netko ima FTP  od servera  :yes

Kreowski

Quote from: vd|cube(im) on November 05, 2011, 08:14:55 PM

/rcon map mp_tobruk

Na war serverima su samo standarne mape, a mapa tobruk to nije i ona se mora skinuti i preko total commander-a ručno ubaciti ..to napravite sami valjda netko ima FTP  od servera  :yes

Hvala  CUBANAC    sve sredjeno   Tobruk  je ubacen......  :happy :happy
Dao bi ti   +karmu  ali vec sam rukno Dijaboli jedan  - karmu  tako  da  cekaj  svoj  red.....

Takodjer  hvala  i ostalima  koji  su  bili spremni da pomognu....

vd|cube(im)

Quote from: Kreowski on November 06, 2011, 12:48:14 AM
Quote from: vd|cube(im) on November 05, 2011, 08:14:55 PM

/rcon map mp_tobruk

Hvala  CUBANAC    sve sredjeno   Tobruk  je ubacen......  :happy :happy
Dao bi ti   +karmu  ali vec sam rukno Dijaboli jedan  - karmu  tako  da  cekaj  svoj  red.....

Takodjer  hvala  i ostalima  koji  su  bili spremni da pomognu....

Samo ti lupaj  Dijaboli - karmu njemu je potrebnije da uhvati rekord na forumu  :super  :smoke:

Kreowski

Ja  mislim  da  je  vec  oborio  kad  je  preteko  CAKI-a  jest  da ne kontam  kako njemu tolka  karma.....
ja sam dobio novi smisao  u zivotu(doci na bitange  dorum i dati DIJABOLI  -karmu,  odma  mi na dobro dan krene...

Dijabola