garage...!!! strasno...

Started by peckosd, September 15, 2011, 05:03:25 AM

Previous topic - Next topic

peckosd

http://www.xfire.com/video/4daeeb/ wh??? jeste da video traje samo nekoliko sekundi...mrzi me iskreno da snimam i da izbacujem na forum svakojake gluposti...ali lik me celo vece vredja psuje.. a pritom ima i wh... !!!

Covek udje da se malo opusti uz cod pre pecanja...a samo se iznervira da mu presedne zivot,zbog virtuelnog sveta i virtuelnih ljudi koji zive u njemu...

micko

reci ti meni prijatelju sta pecas? ;D....mani cod2,daj mi neki savet da nesto upecam vise :stoner:

Staljin

Off topic al ne mogu da ne napisem :)   Micko,hranilicu na silk (najlon),kukuruz vanilija,skuhaj šrot (pura,smjesa za hranit pilice) i u boj na sarana ili amura

micko

hahaha kralju,hvala na savetima... :handshake:

peckosd

ma ne slusaj ti staljina izgubices ceo dan... VALALICA (kasikara,tvister.mepps...) i udri po kamalima gde ima stuke... pa da vidis sta je uzitak...  :smartass

micko

tnx pecko,al meni treba neki savet za somove!! :spiteful

Dijabola

Uzas...danas sam jednog takvog snimio...Punisher neki....ali ne onaj iz moravskih vukova nego neki drugi... :icon_bad:

peckosd

za soma klasican dubinski metod sa durdubakom i rovcem...ili sa parcetom bucova (beluna) ili na tvistere malo vece i glavinjare...

DexonDee

Koje ste vi legende otvorili temu o garazi serveru a pricate o pecanju +1 svima :D

MASTERBLASTER

Ima li sta bolje od pecanja?
Izvadio sam dozvolu a nisam bio 10 puta nemogu zbog posla jer radimo i subotom i nedeljom,a sad krece sva riba i pravo pecanje!

micko

e moj dex i mi smo nekada pecali ove na 2 nogice ribetine,sada smo matori dripci samo nam je jos ovo pecanje ostalo ;D ....master ima jos vremena,nije riba jos pocela da grize.... :bye2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: MASTERBLASTER on September 17, 2011, 03:57:00 PM
Ima li sta bolje od pecanja?
Izvadio sam dozvolu a nisam bio 10 puta nemogu zbog posla jer radimo i subotom i nedeljom,a sad krece sva riba i pravo pecanje!

Komso, a na koje mesto ides na pecanje?  :o

peckosd

DexonDee

dodjite vi kod mene u B.Topolu na pecanje :)

peckosd

pa dosli bi mi... Ti kazi micko,staljine,pecko,dijabola pozivam vas na sedmonedeljno pecanje u mom kraju i prenociste kod mene ... xexexexe...  :tease

micko

DexonDee

Quote from: peckosd on September 20, 2011, 06:30:18 AM
pa dosli bi mi... Ti kazi micko,staljine,pecko,dijabola pozivam vas na sedmonedeljno pecanje u mom kraju i prenociste kod mene ... xexexexe...  :tease

Micko,Staljin su uvek dobrodosli ali dijabola i ti morate prvo da prodje test kod File pa ako se pokazete mozda i mozete da dodjete....

peckosd

DexonDee

Quote from: peckosd on September 21, 2011, 04:18:20 PM
oni su prosli....?  :rock3 xaxaxa

oni su prosli test sada vi morate da se pokazete kakvi ste...

ToTo