News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Youtube problem

Started by ToTo, August 19, 2011, 02:44:28 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Problem je sledeci. Imam lap top MSi(model nebitan), na kom apsolutno sve radi kako treba, jedini problem je sto, kada pokusam da pogledam nesto na youtube, pojavi se onaj plavi ekran smrti, posle cega se comp restartuje sam. Svi ostali playeri (gom npr), rade normalno, win preinstaliran nedavno dva puta.

tight||noose

Samo youtube ili bilo koji flash video? Zvuči kao problem sa flash pluginom, nove verzije flasha koriste video akceleraciju, verovatno se negde pokolju sa drajverima. Proveri da li su ti drajveri za grafičku novi i dobri. Takođe, koji browser je u pitanju? Ne moоeš youtube gledati bez browsera :)

ToTo

Na svim browserima je isto. Posto sam ja duduk za ova pitanja i brat mi namesta sve to, provericu sa njim ovo oko drajvera. I meni se sledeci logiku cini da tu kod playera nesto ne stima, jer da je do graficke(pregrevanje sam sumnjao jedno vreme), onda ni ostali playeri ne bi radili. Proverim, pa javim, hvala svakako.

Doktor

toto mozda si skinuo flash player za  neki drugi operativni sistem,pa ti je sad napravljena zbrka u sistemu(ako je to moguce sa flash playerom).....i ne moze da ga raspozna pa restartuje komp.......pokusaj izbrisat flash palyer pa instalirat ponovo neki drugi :)

Filozof

Quote from: ToTo on August 19, 2011, 02:44:28 PM
Problem je sledeci. Imam lap top MSi(model nebitan), na kom apsolutno sve radi kako treba, jedini problem je sto, kada pokusam da pogledam nesto na youtube, pojavi se onaj plavi ekran smrti, posle cega se comp restartuje sam. Svi ostali playeri (gom npr), rade normalno, win preinstaliran nedavno dva puta.

Jesi bre starac duduk :D :P   kad se desi ovo sto si reko plavi ekran ..res kompa ... cisto moras da radis sistem ili nosi ga kod chika majstora :D jbt imas bitange u win win ... zovi ih ..resi problem :) nema youtube sa time nista :) kao sto nema taj Gom (  :bad2 ) player

tight||noose

Kao prvo, nemoj mešati GOM i ostale standalone player-e sa flashom. You are mixing grandmothers and frogs. Činjenica da flash player (koji je u stvari plugin) izaziva plavi ekran smrti je prilično čudna, jer on bi trebao da povuče browser sa sobom, ali ne i ceo sistem. Ono što nam nisi rekao jeste koji je OS u pitanju? Koji operativni sistem? WinXP, Vista, Win 7? To je vrlo bitno za ovu stvar.

Takođe, ajd probaj otići ovamo http://www.adobe.com/software/flash/about/. Jel vidiš animaciju? Jel ti ubila mašinu? Ako nije, probaj desni klik na animaciju, settings, pa prvi tab (ekrančić nacrtan) i isključi enable hardware acceleration. A onda probaj youtube. Ako radi, drajveri su, a ako smem da pogađam, laptop ima ATI grafičku.

Ajd probaj pa javi...

ToTo

OS je xp, a probacu ovo i javicu sta se desilo, hvala svima na pomoci. Kao sto rekoh, nemam pojma oko ovih stvari(jao sad ce Alek opet da me zeza  :rofl), brat mi sve to namesta, ali ni njemu nije jasno sta se desava.

ToTo

Kad se pojavi plavi ekran izbaci da je problem u ATI2DVAG.

ToTo

Quote from: tight||noose on August 23, 2011, 01:22:41 AM
Kao prvo, nemoj mešati GOM i ostale standalone player-e sa flashom. You are mixing grandmothers and frogs. Činjenica da flash player (koji je u stvari plugin) izaziva plavi ekran smrti je prilično čudna, jer on bi trebao da povuče browser sa sobom, ali ne i ceo sistem. Ono što nam nisi rekao jeste koji je OS u pitanju? Koji operativni sistem? WinXP, Vista, Win 7? To je vrlo bitno za ovu stvar.

Takođe, ajd probaj otići ovamo http://www.adobe.com/software/flash/about/. Jel vidiš animaciju? Jel ti ubila mašinu? Ako nije, probaj desni klik na animaciju, settings, pa prvi tab (ekrančić nacrtan) i isključi enable hardware acceleration. A onda probaj youtube. Ako radi, drajveri su, a ako smem da pogađam, laptop ima ATI grafičku.

Ajd probaj pa javi...
Iskljucio enable hardware acceleration i radi.........HVALA PUNO NA POMOCI  :hat :hat

Zver

Problem rešen, tema se zaključava