II Faza ** // bitange // - FDS * 21 - 10

Started by Spinx!!, August 13, 2011, 10:25:55 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

// bitange // - FDS     21 - 10 ( 13 - 7, 8 - 3 )

Gregor` - House`

Da li je moguce da se meč igra ranije od 19h? Nikome ne odgovara iz mog tima,pa ako se moze izaci u susret,bili bi zahvalni :)

fanTom!

Nama odgovara u 19h ranije nema sanse...

SpawnieEe

Ja bih vam izasao u susret, probacu pitati ostale jer je vjerovatno zbog iftara sve to. Tako da molim i ja bitange da se probaju organizovati ranije jer je mjesec ramazana, post hahu. String aktiviraj se :P

Gregor` - House`

da...stvar je Ramazana,niko nece moci... ali izgleda da je nemoguce da se promijeni termin...ne znam,vi ste organizatori..ako iko moze nesto uraditi,bilo bi od pomoci :D

Paddy

Quote from: fanTom! on August 14, 2011, 01:06:12 AM
Nama odgovara u 19h ranije nema sanse...

Fantom aj pls, nemoj na svaki post ti komentarisati. Sačekaj da vidiš šta kaоu ostali. Odkud ti znaš ko kad moоe.

Gavra

pa odgovara vam kad ga vi i zakazujete, solidarišite se i pokaоite da niste tu samo zbog sebe, već prije svega zbog druge raje koja оeli da se zabavi i igra pošteno...

fanTom!

Ne,nego sam bio na tsu sa makijem i slanim i svima je receno da se igra u 7,a nama kad nije odgovarao 1 mec u 8 sati mi nismo mogli da pomerimo vreme...nego je moralo tad

fanTom!

Ja bih rado igrao sa FDS-om nego je receno juce svim bitangama da se igra u 7...necu da se svadjam.

Gregor` - House`

Ma mislim da je i smisao foruma da se obavjestavaju svi clanovi timova,a ne samo jedan,pa da se onda lakse moze dogovoriti,i ako nekome ne odgovara...ali  ne znam,eto...ostalo je 5 sati do pocetka match-a,opet ti FantoM ponavljam : da je match bar u 18h,moglo bi se igrati,ovako cisto sumnjam,jer se igraju 2 mape...

fanTom!

Ne,nego kad sam ja dosao kuci javio mi Maki da se igra u 19h i da je receno svim igracima.

||NooOooZ||CAKI

sve je stvar dogovora, mec se moze pomeriti ako se obe ekipe sloze, ako ne zao mi je :( :(

Gregor` - House`

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on August 14, 2011, 03:02:10 PM
sve je stvar dogovora, mec se moze pomeriti ako se obe ekipe sloze, ako ne zao mi je :( :(

ma pricao sam ja  sa Fantomom,izgleda da je nemoguce pomjeriti ni za slijedeci dan,jer se valjda matchevi 3 faze igraju,koliko sam skontao...ali nema veze...Sve je stvar zabave,daleko od ljutnje.Budite pozdravljeni,pa se mozda veceras i vidimo ,i naravno zabavimo :)

||NooOooZ||CAKI

Gregor` - House`

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on August 14, 2011, 03:07:34 PM
mecevi se iskljucivo danas igraju!!

Ne znam,mozda jedino da odigra poslije 20:30,npr. 21:00 ili 22:00,mozda bi vam Bitange tada odgovaralo,ako vec ne mozete ranije od 19:00...ali eto,sve je do vas,zakazano je u 19:00,ako nam izadjete u susret,mozda i bude igranke po mapama :P,ako ne vidimo se drugi put  :bye2 :)

Paddy

Quote from: fanTom! on August 14, 2011, 02:45:46 PM
Ja bih rado igrao sa FDS-om nego je receno juce svim bitangama da se igra u 7...necu da se svadjam.

Niko nije pomislio ni na kakvu svađu. Nemoj ti kao najmlađi i najnenkompetetniji ugovarat kad ko moоe. Pusti Stringa, Slanog, Japeta ili koga već nek dogovori war i ćao.

FaLcoN

Hej ljudi , pozdrav. Postoje dvije opcije : prije 19 : 00 i poslije 20 : 00 , pa vjerujem da će jedna od tih opcija moći sigurno , vi izaberite . Pozdrav za Bitange ... ^^

MakiMDSS.rs

nemojte pogresno sad da me shvatite ali juce kad je izasla lista ... organizator je Hydrox i bitange se ne pitaju ama bas NISTA ... vreme i satnicu odredjuje jedan covek ... a ne bitange kako se nama navije ... drugo zao mi je za prvi mec se nije moglo promeni i to nam je STRIKTNO receno da mec moze samo da se igra u 20h a ja sam MOLIO 3 dana pre meca da se pomeri u 21h ... trece a sta da je igrate na ESL ili CBu ili na nekom trecem turniru gde vec ima zakazano vreme i datum odigravanja meca ? ... sve u svemu svim bitangama je vec juce javljeno da je u 19h mec i da svi se nacrtaju do 19h za mec ... a najveci problem je taj sto je receno svima i svi su odma otisli OFFLINE i ceo dan ih nema ja sam ih licno cekao do 06h ujutru moze da potvrde fantom , aburizi i major koning ili kako vec ... evo i sad je 16h a njih nema ... tako da nista ne mozemo da pomognemo osim ako se ne desi neko cudo da dodju svi pre ...

zakljucan organizator turnira je Spinx aka Hydrox i on odredjuje VREME igranja a ne bitange kako njima odgovara ...

nema ljutis sta se desi desilo se veceras , i isto ljudi bitange ne vise 24h/7 online da bih svima udovoljavali i mi imamo obaveza (deca , trudnice , posao , porodica , devojke , slave , i itd itd... razne obaveze) ... zamislite kad bih svima nama izlazio neko u sustret ... a ja barem to ne pamtim ...

ako se nesto resi pre javicemo vam na xfire

Spinx!!

Gregor` - House`

hvala na pomjeranju termina,vidimo se u 18h - sretno,pa da se zabavimo  :stoner:  :hat

fanTom!

MakiMDSS.rs

SALTSTONE

Zahvalite meni koji sam inicirao 18h  :love

MakiMDSS.rs

gg momci ... vidimo se ponovo dobar mec iako rezultat ne kaze tako :) bitange 21:10 FDS

fanTom!

SALTSTONE

$tring