News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nemam rijeciii....

Started by swilla, August 12, 2011, 07:24:11 PM

Previous topic - Next topic

swilla

Znaci kupim nov cd key dan prije zadnje prijave provjerim jeli banan nije regam se na cb dodjem na server za vrijeme meca kad sta je bilo....???? Key code in Banned by Server Admin.....lol :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: Restartam ruter 924102 5353 puta i ne moze i na kraju predamo jer nismo imali igraca.......Nice

Paddy

Izvini, ali imam jedno pitanje? Odkad igraš COD 2 i jel ti to prvi original ključ što si kupovao?

swilla

Igram ima 4-5 godina 2 mi je ............Zasto kakve to veze ima ?

nasedi

banned guid... kako te nije sram da si neznaš kupiti novi clean cd key - org game in box!

Paddy

Quote from: swilla on August 12, 2011, 09:16:06 PM
Igram ima 4-5 godina 2 mi je ............Zasto kakve to veze ima ?

Pitam zato što me interesuje zašto si morao kupiti novi key?

$tring

Ban listu sa WAR servera na kojem se igra nemam nameru da ukinem. Banovani useri su banovani zbog:

- HAX-a
- Psovanja na proslom turniru

Posalji mi svoj GUID odnosno COD2 ID ... pa cu ti reci ako se setim sta je.

Mnogi igraci se prijavljuju na turnir sa varijantom 'evo mene' a Bitange na svu srecu pamte sve koji su do sada pravili
haos na nasim turnirima.... Ne kazem da si to ti, ali hajde posalji mi guid/id.

||NooOooZ||CAKI

eto vam odgovor od strigna!

Paddy

Pretpostavljao sam da nešto nije ok s deckom, jer zašto kupovat novi key, a igraš 4-5 god. Hvala

PhoeniX

Kako ce on igrat 4-5 god kad ima 11  :nervous:

swilla

imam 16 god...I kupujem po 2 put jer sam posudjivao svimma org a gudi imas na prijavi pa vidi...Ali do sada ovo mi je 1 turnir.....

MakiMDSS.rs

||NooOooZ||CAKI

odavno nisam zabelezio slucaj da neko toliko daje org :yes :yes :yes :yes