NEKI TAMO

Started by pick n roll, May 06, 2011, 08:23:13 PM

Previous topic - Next topic

Lang

Ima ih dosta recimo neki Phili koji poznaje Bitange/ili se folira/jedan mali vragolan , bezobraznik , itd. Imam bas 1-2 lepe fotke gde pise kako ce da obori / sto on kaze iskljuci , valjda nije mislio na peglu/ bitange servere i sta jos ne .I kako cemo ja i jedna bitanga biti bla,bla,truc,truc. I sve zbog toga sto on vara .A vara samo da bi roditeljima opravdao novac za pc .Jer njihov sin je proooooooooooooo!
Inace je iz cro i vise puta dolazi sa drugim nikom.Dragi Phili ,bravo , bravo ....
pozz by Lang
a da zamalo da zaboravim pozdrav i svim drugim citerima sa novim nikovima  :clapping

ToTo

Lang znas sta treba da radis sa malim retardom, cim ga vidis na serveru  :whip3:

tomi11

starkeljo slabo mi ti upravljas redom na serverima.dali smo ti cijelu organizaciju vezi rcona i reda na serverima kad tamo sve vise nereda  :rant2:

Lang

More tomi11 , bolje ti je da se pomalo i ponekad pojavis da pomognes. A i da platis neko  :drinks2
100 mu gromova !

ToTo

Bas tako Lang, a i ne mislim da je situacija tako losa, s obzirom da imamo 6 crack servera. Ipak je to mnogo posla jbg, a ovi silni snimci kroz dim, 99% nije wh vec cista sreca ili bug, zato i ne odgovaram na ove silne postove. Mene Bane pre neki dan ubije kroz dim, i ja krenem da ga zezam da je citer, a on posle dva dana stavi video kako ga lik ubija kroz dim, o tome ti pricam, a sto se uvreda tice, pa jbg, nismo mi vaspitaci nego admini, ako je neko nevaspitan to je njegov problem ne moj, moj su moja deca koju treba da vaspitavam, a ne tudja. Naravno ako je admin na serveru, dobice kick, ako nije, jbg, cimajte...

vd|cube(im)

KAD STARCI  PROLUPAJU !!!!!!  :rofl  :stoner:

DexonDee

Ma to vezi dima stvarno je vec glupost mene je i Toto i Cube i Spy ko nije vise kroz dim ali jbg sta ces bug ili slepo pucanje ili ljudi vec znaju gde se ja stekam :D a Lang docicu ja na garage pa cu ti pomoci :D

olo-sh

Quote from: DexonDee on May 07, 2011, 03:35:06 PM
Ma to vezi dima stvarno je vec glupost mene je i Toto i Cube i Spy ko nije vise kroz dim ali jbg sta ces bug ili slepo pucanje ili ljudi vec znaju gde se ja stekam :D a Lang docicu ja na garage pa cu ti pomoci :D
ma citeri oduvjek sam to govorio

spy18

Kad popijem domaću viljamovku,   :ziveli,   dobijem skill da mogu da vidim kroz dim tj. dima ni nema, tj. nevidim ništa samo rokaj-snimaj!!!  :fighting:

DexonDee

Quote from: spy18 on May 09, 2011, 03:16:06 PM

Kad popijem domaću viljamovku,   :ziveli,   dobijem skill da mogu da vidim kroz dim tj. dima ni nema, tj. nevidim ništa samo rokaj-snimaj!!!  :fighting:

Hahahha ma samo da Toto gad meni vrati delove za tenk onda ste gotovi :)

pick n roll

Quote from: ToTo on May 07, 2011, 11:59:46 AM
Bas tako Lang, a i ne mislim da je situacija tako losa, s obzirom da imamo 6 crack servera. Ipak je to mnogo posla jbg, a ovi silni snimci kroz dim, 99% nije wh vec cista sreca ili bug, zato i ne odgovaram na ove silne postove. Mene Bane pre neki dan ubije kroz dim, i ja krenem da ga zezam da je citer, a on posle dva dana stavi video kako ga lik ubija kroz dim, o tome ti pricam, a sto se uvreda tice, pa jbg, nismo mi vaspitaci nego admini, ako je neko nevaspitan to je njegov problem ne moj, moj su moja deca koju treba da vaspitavam, a ne tudja. Naravno ako je admin na serveru, dobice kick, ako nije, jbg, cimajte...
brate meni dim ni qrca ne znaci, ja sam ninja :) pa vidi ja se ni ne secam, mozda sam te i ubio kroz dim u kojem imam 3-5fps, mogu i da predpostavim kako je to izgledalo, ovde se lepo vidi pracenje i pucanje, ne znam ni ko je lik, stavio sam malo ovako da vide ljudi... tj. da ne ne moze normalno da se igra na tom serveru... to je sve

Lang

djed