News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

JEBOTE

Started by dU Lee SRB, April 04, 2011, 04:03:27 PM

Previous topic - Next topic

dU Lee SRB

JBTE nigde nmg da nadjem cfg sa dobrom grafikom ako ima neko neka mi se javi pls pls pls pls

vd|cube(im)

Quote from: dU Lee SRB on April 04, 2011, 04:03:27 PM
JBTE nigde nmg da nadjem cfg sa dobrom grafikom ako ima neko neka mi se javi pls pls pls pls

Ma kakav cfg sa dobrom grafikom ???? kad ubaciš CFG sam postavi u opcijama grafiku, texture, dx, rezoluciju, aspect  kako ti paše...nitko od nas nema istu kofiguraciju kompa, svatko namjesti kako mu se sviđa i koliko mu komp dozvoljava da je cod2 igriv(mislim na visinu FPS-a)...   8)

Filozof

Quote from: vd|cube(im) on April 04, 2011, 04:26:47 PM
Quote from: dU Lee SRB on April 04, 2011, 04:03:27 PM

Ma kakav cfg sa dobrom grafikom ???? kad ubaciš CFG sam postavi u opcijama grafiku, texture, dx, rezoluciju, aspect  kako ti paše...nitko od nas nema istu kofiguraciju kompa, svatko namjesti kako mu se sviđa i koliko mu komp dozvoljava da je cod2 igriv(mislim na visinu FPS-a)...   8)
Kubanac ti treba da budes PRESEDNIK :D sve znas jbt ...znaci ono ... moram da nafuram copera i spina da povuku neke veze padne glasanje u budaletinama i da te stave za presednika.... p.s.DiDan daj onaj ziro racun...uplaticu ti neku lovu samo da sredis da najvise glasova dobije kubanac