News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kikanje sa servera za nista

Started by vatrena kugla, March 27, 2011, 11:34:53 PM

Previous topic - Next topic

vatrena kugla

Stvarno je preterano vise
igrao sam dok nisam pukao da vise nemogu da izdrzim
nemogu da verujem kakvih ljudi ima na ovom svetu
po ko zna koji pt desava mi se da budem kikan sa servera, a da nista rekao nisam
desava se i da me kika zato sto kazem nekom da je dosadan jer se dop sa nekim kao na fb
msm da sam u pravu oko tog
ne kazem da nisam kikan zbog gluposti, jednostavno se coveku desi da nekad poludi i da sve posalje u........  :flag_of_truce
Nakon duzeg vremena shvatio sam ko me kika, msm nisam shvatio nego sam jednostavno video.
igrac po nicku "SPINX", ja nzm stvarno sta sam ja tom coveku skrivio ali svaki put kad udjem na serv ako je on tu ja budem kikan.
Vecito ulazi sa nekim drugim nickovima jer misli da ga necu provaliti
Onda krene ono sto trteba, nakon sto me kika ja poludim kao sto bi i svako drugi, a zna da nije nista ucinio, i navodno kad ja to kazem toto-u ili nekom drugom on se izvlaci na to sta ja kazem pre nego sto me kika
ja msm da to stvarno nije u redu
sta vi mislite?
ps: zna on vrlo dobro ko pise

sandokan

promeni server ako si tako slab sa zicima.nerviranje lose utice na psihofizu.ili ...nerviraj ti njega vise  :clapping2

kgigor

Čudo jedno... Sve nevini ... Ni krivi ni duоni ispaštaju. A da se ti malo preispitaš... Da nisi haxao,spamao,psovao,jumpao...ili nešto slično.

vatrena kugla

Pa vec sam ti gore napisao. Ni ne udjem na serv kako treba dobijem kik kontas... omg.. :)

ugly.fender

fanTom!