News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

comrad na predsednika

Started by comrad na predsednika, April 30, 2008, 01:44:58 AM

Previous topic - Next topic

TO BE OR NOT

STA SE RADI
2 (100%)
STA IMA
0 (0%)

Total Members Voted: 1

comrad na predsednika

Pozdrav svima prisutnima i ono sto zelim da sam ponosan sto poznajem dragog nam posle tita najdrazeg na PREDSEDNIKA.
iako u problemu ne bitan ja sam tu najbitniji jer ja cuvam vaseg predsednika.Eto npr.sinoc oko 23h dok je predsednik orgijao i lizao sisice maloletnici ja sam morao da sedim ispred kladionice u automobilu marke micubisi.Sad se vi pitate sto pa vidite predsednik je veoma napredan lik on je prevazisao drzanje svece pa je presao na upaljene farove .i dok sam ja trosio plin slusajuci radio teheran pitao se da li ce predsednik valjano odraditi maloletnicu ili ce obrukati budaletine sto mene dovodi u stanje razmisljanja ali taman kada sam pomislio puce bruka izlazi predsednik i vuce za sobom maloletnicu oblivenu ljubavnim sokovima naseg dragog nam PREDSEDNIKA tako da drugari znajte PREDSEDNIK ponovo jase.I ja sa ponosom mogu reci da se ponosim sto sam comrad na PREDSEDNIKA POZDRAV SVIMA pa se vidimo na nekoj od zurki.ON JE USIGURNIM RUKAMA.

husky

A LOL, sta si ti konzumiro?  ;D

(Manje krkanja = manje drkanja -> go president  :wah)

Podpredsednik

Ovo moram da demantujem, cista laz, bedni paparaco je zeleo da zaradi na mojoj slavi!!!!  ;D

comrad na predsednika

:awm
KONKURS ZA PRIJEM NOVIH SPECIJALACA ZA OBEZBEDJENJE PREDSEDNIKA
uslovi-
1.DA NIJE OZENJEN JER BI U PROTIVNOM ZENU MOORAO DA ISPROBA PRESEDNIK
2.DA NIJE LEPOTAN DA GA PREDSEDNIK NE BI PROBAO
3.DA IMA DOBRE DRUGARICE DA BI PRESEDNIK MOGAO DA SE ZABAVLJA
4.DA POSEDUJE MOTRNO VOZILO VREDNOSTI PREKO 15000e DA BI PREDSEDNIKA VOZIO
5.DA U BANCI IMA MINIMUM 10.000e  DA IH DA MENI
SVI ZAINTERESOVANI MOGU POSLATI SV NA sledeci meil
bicesjeben@gej.slo ili
dobiceskitu@derpe.cro ili na sledece brpjeve tel +99999432585464658- +99999954854221363658