News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

NERAS-KI

Started by acke83, January 25, 2011, 11:29:29 PM

Previous topic - Next topic

acke83

Neras-KI koristi wallhack na MIX serveru. Nadam se da ce mi neko izaci u susret. Hvala unapred.

tamarifa

ToTo

lang

Potvrdjujem , em cituje em je bezobrazan !To je neki nas stari pacijent sa novim nikom.Svi sa garage znaju da vara/sto on bas i ne krije previse/. :facepalm: Samo da nije sestric od Alone-a ili tragedija ??? nije bas veliki krug takvih :fighting:

acke83

Dokaz?!... nek' pomogne neko da mi objasni kako se snima, a da posle ovde moze da se postavi, i ja cu to da odradim bez ikakvih problema. Verujte mi na rec, ali se ne bojim da dokazem, samo me naucite kako. Juce smo igrali, i na killcam gledam, prati me kroz zid, i namerno ne izlazim, a on tvrdi da smo tamo, iako nas nije video. Svi su rekli tamo i potvrdili( po vise puta) da ima WH, a kako kolega kaze= NE KRIJE covek uopste  :ne_razumem
MIX igram vecinom, posto je ekipa super, i navikao sam na te ljude koji svaki dan igraju sa mnom. Desava se da upadaju ljudi sa pingom iznad 500....molimo ih da izadju, a oni nece i koche igru...i onda se ubaci lik NERAS-KI, sa sacmom gadja na 100m, a bez sacme covek ne zna da igra, pa onda ukljuci wallhack, uzme snip, i stekne se, i prati kroz zidove. Ne igram od juce cod2, tako da znam da primetim sta je wallhack, da ne bude da lupetam. Molim neku pomoc. Hvala ljudi sto ste pisali nazad odmah kako ste videli  :worth Ekipa ste  :happy

ludi livnicar

Alone-u dosla tetka za vikend pa malo igrala zena da se opusti

stewzoR

record /failbandwagon

acke83

Ne razumem....ovako: na x-fire, znam sliku da skinem na scroll lock+s, ali snimak kako se pravi? :hmm

Darkman Ki-Ninja

acke83

Hvala  :yahoo procackao sam malo po x-fire-u, pa sam nasao, ali hvala stvarno jos jednom :) Uhvaticu ja bandu sa citom samo da dodju  :icon_grrr:  :doc postavim ih, i dovidjenja  :whistling Cika ToTo ce da resi stvari