Molba za admina servera Bitange garage

Started by Nirvana, May 11, 2012, 04:46:56 PM

Previous topic - Next topic

Nirvana

Pozzz,
zamolio bih glavnog u vasem klanu "bitange" da ako postoji mogucnost da malo utice na svoje u timu kako bi prestali da kikuju igrace koji igraju posteno a njima su sumnjivi.Jedan od tih kikanih sam i ja i to u poslednja2-3 dana,razlog mi ni sada nije jasan iako igram na vasem serveru vec duze vreme.
Cujem od drugih da posloji neki citer Devil Nirvana koji hara po serverima sa svojim citevima ali to nisam ja.
Igram cod-2 vec 5 godina,kao eXtreme Grujo na xf imam 2000 sati,a kada se raspao eXtreme presao sam u BTCT klan kao BTCT~Nirvana i tu sakupio jos nekih 600 sati ,znaci sve ukupno 2600 h.Aktivno igranje cod-2 zadnjih 5 godina i moj nacin igre me je dovelo do toga da pojedinci misle da nesto koristim i dobijam kick bez ijednog razloga sto se desilo i kod vas na serveru.Bio sam i ja admin i kikao,banovao ali nikad bez razloga.Vidim da nisam jedini u tome da se to desava i drugima,ali vi kao visegodisnji uvazeni klan,trebate imati i resavati te probleme sa citerima na jedan prost nacin,slikajte i ako ima dokaz kikajte ili banujte i dokaz prilozite na forum da svi vide.Tako se to radi kod mene u klanu.I ja mrzim wh,aim bot ili ko koristi skriptu ali toga ima svugde i na svakom serveru i protiv toga se treba boriti velikim silama i ja sam za to,ali uvek treba biti siguran i imati dokaz.
Nadam se da ce ovaj post procitati onaj ko treba i uvaziti moju molbu kako bi me prestali kikati,jednostavno me proverite ili snimite pre kikanja kako bi bili sigurni i imali dokaz,a znajte da nikada nisam koristio nista niti cu jer postena igra je najlepsa igra!

c0C0

Quote from: Nirvana on May 11, 2012, 04:46:56 PM
Pozzz,
zamolio bih glavnog u vasem klanu "bitange" da ako postoji mogucnost da malo utice na svoje u timu kako bi prestali da kikuju igrace koji igraju posteno a njima su sumnjivi.Jedan od tih kikanih sam i ja i to u poslednja2-3 dana,razlog mi ni sada nije jasan iako igram na vasem serveru vec duze vreme.
Cujem od drugih da posloji neki citer Devil Nirvana koji hara po serverima sa svojim citevima ali to nisam ja.
Igram cod-2 vec 5 godina,kao eXtreme Grujo na xf imam 2000 sati,a kada se raspao eXtreme presao sam u BTCT klan kao BTCT~Nirvana i tu sakupio jos nekih 600 sati ,znaci sve ukupno 2600 h.Aktivno igranje cod-2 zadnjih 5 godina i moj nacin igre me je dovelo do toga da pojedinci misle da nesto koristim i dobijam kick bez ijednog razloga sto se desilo i kod vas na serveru.Bio sam i ja admin i kikao,banovao ali nikad bez razloga.Vidim da nisam jedini u tome da se to desava i drugima,ali vi kao visegodisnji uvazeni klan,trebate imati i resavati te probleme sa citerima na jedan prost nacin,slikajte i ako ima dokaz kikajte ili banujte i dokaz prilozite na forum da svi vide.Tako se to radi kod mene u klanu.I ja mrzim wh,aim bot ili ko koristi skriptu ali toga ima svugde i na svakom serveru i protiv toga se treba boriti velikim silama i ja sam za to,ali uvek treba biti siguran i imati dokaz.
Nadam se da ce ovaj post procitati onaj ko treba i uvaziti moju molbu kako bi me prestali kikati,jednostavno me proverite ili snimite pre kikanja kako bi bili sigurni i imali dokaz,a znajte da nikada nisam koristio nista niti cu jer postena igra je najlepsa igra!

Ja te kickam u zadnje vrijeme, mozda jos netko od subadmina i admina ako su vidli post na private..
Mozes ti brate imati i 5000 sati igranja coda , al de ti meni objasni kako mozes da ubijes trojicu kroz gusti dim ? i to ciljas ?

http://www.xfire.com/video/56dbe0/ evo ti dokaz da si me ubio kroz dim , jos su tu bila dvojica udaljeno 1 do 2 m od mene te si ih također naciljao i ubio .. ovdje se vidi samo mene kako ubijas jer sam slucajno prekinio kada sam jos tipkao preko tipkovnice..
nego de mi objasni je li postanes neki expert i vidis ljude kroz gusti dim sa 2600 i kusur sati ? ako je tako zasto ja nikako da pocnem viđati ljude :S

Mozda sam ja pogrjesio,al brate mili da ciljas nas 3 kroz gusti dim... to je previse..
i btw...ja kickam samo ovoga to si onda vjerovatni ti jer taj IP i nick je snimljen..

109.92.62.135:28960 *BTCT~Nirvana
93.86.183.52:28960

Nirvana

Drago mi je da se odazvao taj isti koji me je kikao,
u ovom gore sto si postavio kao dokaz da iole znas sta je cit nebi me kikao !!!
a to cu ti dokazati i u ovom sto si postavio:
http://www.xfire.com/video/56dbe0/ da imam bilo koji cit video bi te kroz maglu a ovde se vidi kako ja pucam na protivnicku zastavu kako bih sacuvao svoju,verovatno nemas iskustva cim nisi primetio da pucam na zastavu,a to inace radim kao i svaki iskusan igrac.Pucanje kroz dim u zamisljeni cilj dovodi do kill-a u nekih 30-40 procenata ako nisi znao.Sto se mene tice ja bih najvise voleo da dimne zastave ne postoje posto meni jako smetaju jer sam inace snajperista,a snipa na zalost kod vas nema pa sam primoran da igram sa oruzjem sa kojim sam pocinjao da igram cod-2.Ovaj klip sto si gore naveo ti nije nikakav dokaz,a da bih imao cist dokaz poslacu ti program ,ako vec nemas,sa kojim slikas igrace kroz igru i jasno vidis ko haxa a ko ne.
I jos nesto,ja imam 32 godine koje  mi ne dozvoljavaju da se ponasam kao neki balavac koji koristi pomagala kako bih se dokazao.Moji dokazi se jasno mogu videti kao prvi igrac na Serbia serveru (klanu),Trenutno drugi na top listi Black Tigers Cro Tim-a i osvojenom turniru 1 vs 1 sto mozete videti na sledecem forumu http://btct.forumcroatian.com/.  tako da mi dokazi nisu potrebni za svoju igru.
Sve najbolje Bitange tim-u a ti prijatelju kada budes imao siguran dokaz da sam citer postavi ovde i posrami me pred svim igracima,pozzzz

c0C0

Quote from: Nirvana on May 11, 2012, 07:49:13 PM
Drago mi je da se odazvao taj isti koji me je kikao,
u ovom gore sto si postavio kao dokaz da iole znas sta je cit nebi me kikao !!!
a to cu ti dokazati i u ovom sto si postavio:
http://www.xfire.com/video/56dbe0/ da imam bilo koji cit video bi te kroz maglu a ovde se vidi kako ja pucam na protivnicku zastavu kako bih sacuvao svoju,verovatno nemas iskustva cim nisi primetio da pucam na zastavu,a to inace radim kao i svaki iskusan igrac.Pucanje kroz dim u zamisljeni cilj dovodi do kill-a u nekih 30-40 procenata ako nisi znao.Sto se mene tice ja bih najvise voleo da dimne zastave ne postoje posto meni jako smetaju jer sam inace snajperista,a snipa na zalost kod vas nema pa sam primoran da igram sa oruzjem sa kojim sam pocinjao da igram cod-2.Ovaj klip sto si gore naveo ti nije nikakav dokaz,a da bih imao cist dokaz poslacu ti program ,ako vec nemas,sa kojim slikas igrace kroz igru i jasno vidis ko haxa a ko ne.
I jos nesto,ja imam 32 godine koje  mi ne dozvoljavaju da se ponasam kao neki balavac koji koristi pomagala kako bih se dokazao.Moji dokazi se jasno mogu videti kao prvi igrac na Serbia serveru (klanu),Trenutno drugi na top listi Black Tigers Cro Tim-a i osvojenom turniru 1 vs 1 sto mozete videti na sledecem forumu http://btct.forumcroatian.com/.  tako da mi dokazi nisu potrebni za svoju igru.
Sve najbolje Bitange tim-u a ti prijatelju kada budes imao siguran dokaz da sam citer postavi ovde i posrami me pred svim igracima,pozzzz

Kao provo, nikom ne mozes govoriti da ima iskustva ili ne. igram i pratim cod od kada je izisao , mozda nemam skill itd koji sam imao do prije par godina , zbog prometne u kojoj mi je ruka bila u gipsu u razmacima 2 god. bila u gipsu 9 mjeseci . te je potpuna rehabilitacija trajala do 3 godine. tako i ako nemam trenutno skill kao ti, i dalje mogu bez problema preoznavati tko koristi programe itd..
Kao drogo , sto se tice prepoznavanja cheata , da je biio bili tko na mom mjestu i vidio ono sto sam ja vidio također bih ti rekli da je wh.
Sto se tice onoga sto si napisao da sam pratio, brate mili ja sam tek stvorio tamo i krenio da trcim ti se okrenes ubijes mene i jos dvojicu u gustom dimu. Ti kazes 30-40 % ako pucas kroz dim da ces ubiti.. ae ti meni objasni kakv je to onda kod tebe % kada nas 3 ubijes i to nacijljas ?
Kada se kod nekoga dvoumim,a svi se mi dvoumimo izmedu necega , snimim video i postavim i pitam ostale admine . Te svi ponekad imamo razlicito misljenje ,al to ne znaci da ne znamo prepoznati kada netko koristi ,a kada ne.
Meni je bilo dosta kada si nas 3 bez problema naciljao i ubio .
To sto imas 32 god i ostalo sto si napisao meni to nista ne znaci , osobno te nisam viđao da psujes i da vrijedas nekoga na serveru tak da nemam nista protiv tebe , niti ima neki drugi razlog zasto si popio kick..
Ja ako sam pogrijesio ja cu se ispricati , svi mi griješimo . Al mi još nije jasno kako netko moоe bez problema naciljati nas 3 kroz dim i ubiti bez pol beda. i ae da smo bili jedan kraj drugoga vec nista bilo je razmaka izmedu nas .
Tako molio bih nekoga od admina da mi kaze da li sam pogrijesio ili ne .... i sto dalje...ja i dalje mislim da je opravdan kick al eto biti ce kako netko iznad mene kaze..
:stoner:

Nirvana

Poslacu ti program gde jasno mozes videti ako neko haxa.
Uostalom sad sam igrao na bitange mix-u  ,dokazao sam ti neke stvari,mislim da si me pratio, a mozes pitati i dosta starih igraca ko je  eXtreme Grujo i kako igra. i jos nesto za to da sam vas ubio troje ,to je nista umem ja i mnogo vise ali otom potom,videcemo se u igri,pozzzz

vd|cube(im)

Pustite čovjeka da igra.......tema lock  :stoner: