Sramota za clan Kacuni

Started by spy18, March 11, 2011, 03:48:51 PM

Previous topic - Next topic

spy18

Nemam običaj da postavljam čitere ovde, puštam ih da leče komplekse igrajući sa raznim pomagalima, ali sam se iznenadio kada sam danas video kako igra t@jofromKacuni mislio sam da su oni OK momci. Igrali su i dve bitange sa nama na serveru i čim su otišli a on momak uključio  :omg: Puca dečko kao lud, prati kroz zidove itd. na naše prozivke ne oglašava se, valjda sebe smatra zaštićenim s obzirom da je stari igrač  :yikes: Da ne bude da pričam u prazno evo demo pa ako smo nas 5 koji smo ostali da se raspravljamo sa njim pogrešili odo opet malo da veоbam na singleplayer jer izgleda da neumem ovo da igram  :suicide

Demo: http://www.2shared.com/file/B2I_O49j/tajofromkacuni.html

vd|cube(im)

[21:45] t@jo: ej
[21:45] t@jo: pozz
[21:45] t@jo: toto mi rece da imas rcon
[21:45] t@jo: ?
[21:45] vd|Cube: da
[21:45] t@jo: ima na garazi
[21:45] t@jo: tip s aimom
[21:46] t@jo: skoro citav dan :S
[21:46] vd|Cube: koji nick
[21:46] t@jo: debilfrom
[21:46] t@jo: debilfromkacuni
[21:46] vd|Cube: kikao sam ga

To je chat log od jučer, netko koristi njihov tag od klana i njihove nickove pa radi sranja na garage serveru, ako se ne varam tako da ne vjerujem da je to t@jo.
Probaj  drugi put da javiš nekom od admina kad se tako nešto bude dešavalo pa da usporedimo IP, jer ovaj sinoć sa aimom je bio sa IP-om i hrvatske , a tajo ima bosanski IP :stoner:

spy18

Quote from: vd|cube(im) on March 11, 2011, 05:46:07 PM
To je chat log od jučer, netko koristi njihov tag od klana i njihove nickove pa radi sranja na garage serveru, ako se ne varam tako da ne vjerujem da je to t@jo.
Probaj  drugi put da javiš nekom od admina kad se tako nešto bude dešavalo pa da usporedimo IP, jer ovaj sinoć sa aimom je bio sa IP-om i hrvatske , a tajo ima bosanski IP :stoner:

Dogovoreno, mislim da bi velika sramota za njih (Kacuni) bila da je istina ovo što sam ja postavio. Ali probaćemo zajednički da uhvatimo retardinja. Pa onda  :icon_bad:.   T@ajo nema ljutiš ali tvoj nick je na snimku kao što moоeš i sam videti koristio je i WH i aim.  :icon_grrr:

spy18

Quote from: CasanovaFromKacuni on March 12, 2011, 12:46:01 AM
Sta je reci momak. Sto li guras gdje ti nije mjesto. Znbas li ti sta uoste znaci "fromKacuni". Sta ti imas protiv toga. U kojem si ti filmu pa se usudjivas na tako nesto. Nema potrebe da se trudis, uzalud. Cube svaka cast, upratio si ovo, a ovog cifuta cemo lagana na ifnore, mater svoje nak zajebaje.

Ja druоe nemam ništa protiv nikog, čak ni protiv čitera, razumem ih potpuno, tj. treba im lečenje. A što se tiče mog prvog posta ako si pogledao demo na njemu se sve lepo vidi. A cube me posle mog posta kontaktirao i objasnio o čemu je reč, tako da nemaš razloga za ljutnju i ovakav rečnik. Nadam se da je cube u pravu!!!!

DexonDee

Quote from: spy18 on March 12, 2011, 02:09:45 AM
Quote from: CasanovaFromKacuni on March 12, 2011, 12:46:01 AM
Sta je reci momak. Sto li guras gdje ti nije mjesto. Znbas li ti sta uoste znaci "fromKacuni". Sta ti imas protiv toga. U kojem si ti filmu pa se usudjivas na tako nesto. Nema potrebe da se trudis, uzalud. Cube svaka cast, upratio si ovo, a ovog cifuta cemo lagana na ifnore, mater svoje nak zajebaje.

Ja druоe nemam ništa protiv nikog, čak ni protiv čitera, razumem ih potpuno, tj. treba im lečenje. A što se tiče mog prvog posta ako si pogledao demo na njemu se sve lepo vidi. A cube me posle mog posta kontaktirao i objasnio o čemu je reč, tako da nemaš razloga za ljutnju i ovakav rečnik. Nadam se da je cube u pravu!!!!

Casanova sve je sad ok nemoj da dizes frku...Spy je lepo odradio kako je trebalo decko ima cit i prijavu postavio,a sad da li je Vas igrac ili ne to ce se tek dokazati al i ja mislim kako Cube da nije jer klinci poceli da kradu nikove imali smo i mi isti slucaj sa kradjom nikova...to ce sve resiti :) i ako vidite citere na serverima cimnite admine odma (a uvek ima neko online ne mozete reci da nema)...toliko od mene sve najbolje  :peace:

ToTo

To sto je cimao Cuba , da kika citera, ne znaci odmah da je posten, i da igra posteno. Nikovi koje spominjete nisu isti. Mozda mu nije neko ukrao nick, mozda i jeste citer, zato Casanova, ili ko vam je vec klan lider, proverite to, a ja cu pomalo u spec ovih dana, pa cemo videti o cemu se radi. Spy, ok je demo, a da bi ovakve probleme prevazisli, cimni nekog od admina, da bi uzeli IP od doticnog, pa cemo lako videti o kome se radi.

I da, post ti je izbrisan zbog vulgarnosti, jedina mater koju mozes spominjati ovde je tvoja, tudje ne smes.

olo-sh

I da, post ti je izbrisan zbog vulgarnosti, jedina mater koju mozes spominjati ovde je tvoja, tudje ne smes.
[/quote]
tota za ministra porodicnih poslova

djed

al porodicnih unutrasnjih poslova...posto je vec rekao da se tudje(tj.vanjske poslove) ne smije spominjat...

fanTom!

A ima takvih koji se izivljavaju da upropaste klan pa da ih neko proziva  :(