News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

stewZOR

Started by .:Chunky:., June 10, 2010, 03:57:59 PM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

Zasto ste banovali mog druga , stewu?  :(

Al_Capone

Quote from: tworza on June 10, 2010, 07:12:57 PM
sise jedne sto banujete coveka?????????btw i sto brisete postove kad neko postavi nesto sto vama neodgovara??????? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :ne_razumem

Smiri hormone da ti ne bi dobio ban, coece sa 1 postom.
Odbanovao sam ga, jer nije pisalo nit ko je banao nit razlog, tako da ne znam ko je to uradio niti sto.
Moguce da ce biti banovan opet, s razlogom od strane onog ko je to i prvi put uradio.

Bazzy

super a sto ste se banovali mene?

komara

Ja mislim da je  isprovocirao nekog u temi biggest ryooo .........a i vi drugi što se pravite pametni(u temama cheats),predpostavljam.

tomi11

ajde ljudi malo kulture .kad vam nesto nije jasno dodjete tu na forum smireno i kulturno objasnite svoj problem i onda mozemo pricat ko ljudi.

kakvo je to pisanje "sise jedne".jbt kad tako uletis ne znam kaj imamo vise pricat.

ako je covjek banan,provjerit cemo koji je razlog,uvijek otvorena mogucnost da je neko greskom banan.zato ajmo razgovarat ko ljudi pa cemo sve lako rjesit.

i jedan savjet vama juncima mladima.prekinite vodit svadje na chatu servera i ponasat se ko uvrjedjeni butragenjosi u vrijeme menstrualisa.ako vas neko provocira ne odgovarajte i ne vodite svoje privatne ratove prek chata.vec ce se nacineko od nas ko ce reagirat onak kak spada.fala bogu sd server je original i vise nema zajebancije i glupiranja

igrajte se ,zajebajite se i nece bit razloga za tenzije

$tring

Quote from: Bazzy on July 12, 2010, 11:58:14 AM
super a sto ste se banovali mene?

Tomi ti je sve lepo objasnio... Za pocetak reci koji ban? Forum, Server, SD ili sta? Ne znamo te covece, pa kad tako pitas predstave nemamo ko i zasto te je banovao. Objasni situaciju pa cemo da vidimo... samo bez tenzije, nego lepo.

Bazzy

na forumu sam banovan nmg udjem sa mog kompa...a razlog ne znam samo odjenom me je neko banovo i sve bitange koje sam pitao zasto niko ne zna