Modern Warfare 2: Singleplayer - Takedown

Started by dexnsk, September 25, 2009, 01:23:31 AM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

Ko svemu sudeci sp je fenomenalan,prica,grafika,fizika je fenomenalna.Mene najvise brine mp jer su rekli da su maoe MNOGO vece.Znam za 3 mape koje ce se koristiti u mp a dve su bas ono VELIKE,ko dva Caen-a.A i sad us u mp stavili da mozes da nosis stit pa sad ne znam kako ce sve to ispasti.Ostaje nam samo da cekamo.

dexnsk

Ma sta se ti brines za stit koji ce biti samo na rank modu (na pro modu ga nece biti) i to ce moci samo jedan da se uzme tacnije bice ogranicen.

cod.Gaming_Quicker

m.shadows

Quote from: dexnsk on September 25, 2009, 03:27:03 PM
Ma sta se ti brines za stit koji ce biti samo na rank modu (na pro modu ga nece biti) i to ce moci samo jedan da se uzme tacnije bice ogranicen.
Ko ce igrati Promod,to je njesra
Inace po meni sp ce biti super  :clapping2

cod.Gaming_Quicker

Oni koju ne vole cod moderno doba nek ostanu na cod2   :icon_razz:

$tring

Mislim da je ovo igra koja apsolutno nikakve veze za COD-om nema, i sa im se treba pomiriti. Meni cod2 jos nije dosadio, a za grafiku,efektem,travu,dimove i zvukove me nesto bas briga. Gameplay mi je bitan, i tu mi je cod2 sasvim dovoljan. Daleko od toga da necu probati ovaj nastavak, ali sumnjam da cemo svi toliko odlepiti za igrom i skroz napusitit cod2. : :this

Mephisto

Al nema cpt. pricea nije cod  :tease.
Mislim lijepo je to sto oni prave al tuzno sto to povezuju sa cod.
Nitko nemoze dat tocnu prognozu dok igra ne dođe i ljudi vide kakva je.
Al isto tako je glupost govorit da je cod2 mrtva igra samo zato jer je netko presao na 4 il 5.
Svatko voli svoje i nitko nebi trebao srat ni o kojoj igri ak ju ne igra vise il nikad nije.

$tring

Quote from: Mephisto on September 27, 2009, 06:12:08 PM
Al nema cpt. pricea nije cod  :tease.
Mislim lijepo je to sto oni prave al tuzno sto to povezuju sa cod.
Nitko nemoze dat tocnu prognozu dok igra ne dođe i ljudi vide kakva je.
Al isto tako je glupost govorit da je cod2 mrtva igra samo zato jer je netko presao na 4 il 5.
Svatko voli svoje i nitko nebi trebao srat ni o kojoj igri ak ju ne igra vise il nikad nije.

Ma upravo tako.. Igra je popularna onoliko koliko je ljudi igraju.. A datum izlaska igre uopste nema veze sa popularnoscu. Countrer Strike se igra 10 godina, pa mu je tek sada malo opala popularnost.

cod.Gaming_Quicker

Ko kaze cod2 da je propala igra,ja?!Ja obozavam cod2 ali desile se neke okolnosti pa sam presao na cod4 a cod2 sad igram rekreaktivno :D.
Svako ima svoj ukus.Mozda je vreme da Cpt. price ode u penziju i zameni ga neki drugi cpt  :this

fanTom!

Singleplayer je kratak.......ali multy od kida koliko ima dobrih strike-a  :)