News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Uhvacen HAXOR na LANU-u

Started by Spinx!!, June 15, 2010, 02:32:36 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Iako je CS u pitanju vidite da je som haxsao na lanu zato je i sam sebe lepo proveo

http://www.youtube.com/watch?v=P53sx_E17kU

dexnsk

Ja sam cito za slucaj u kini kada je lik isto an CS hax-o na lanu, pa ga isprebijali, a jedan lik mu je zabio kihinjski noz (15cm) u glavu.

Spinx!!

da bio je taj slucaj secam se toga jos napisano u novinama,,,,
mada i u srbiji je skoro bilo kada su se klinci neki nafujdali sa buzdovanima, nozevima i macetama ali ovako cisto 5 vs 5 realtime

AlekSerbia

Quote from: Spinx!! on June 15, 2010, 02:42:12 PM
da bio je taj slucaj secam se toga jos napisano u novinama,,,,
mada i u srbiji je skoro bilo kada su se klinci neki nafujdali sa buzdovanima, nozevima i macetama ali ovako cisto 5 vs 5 realtime
Da da to je bilo kod mene u kraljevu .. klinci iz osnovne skole .. igrali CS .. ispao neki haos . i zakazali tucu .. sa svime navedenim ..

Stash

Kontam da je ovo namješteno, to kad mu komp bace... već sam to odavno gledo i ne pušim te fore... hehe. Ljudi svašta rade da privuku pozornost što većeg broja gledatelja, a pogotovo ako je za pare.

No, znam da je haks nešto što je zabranjeno, ali zato ti nitko ne moоe razbiti tvoje vlasništvo. I ne bi uspjeli organizatori ni dobiti ta prava da nekom unište kompjuer ako ga uhvate na LANu s cheatom... lol... zato i je namješteno. Takve se ljude s lanova jednostavno istjera istog trena, ali ovo se ne radi, i to još pred kamerom.. jer ih taj frajer moоe tuоit.. njihovo je da ga izbace, a ne da mu unište njegovo privatno vlasništvo.

laserklaser

aSpx cheated in WCG Brazil lan finals. Thats right, on lan.
http://www.gotfrag.com/cs/forums/thread/412984/

* ThE JoKER *

u pravu si stash,mogu da te izbace i udalje iz svog objekta,ali da tebe fizicki povredjuju i lome tvoje stvari,to ce ustvari lose ispasti po njih  :wink:

DexonDee

Ajoj noz u glavu pa ta deca nisu normalna!

cod.Gaming_Quicker

Quote from: Stash on June 15, 2010, 11:29:47 PM
Kontam da je ovo namješteno, to kad mu komp bace... već sam to odavno gledo i ne pušim te fore... hehe. Ljudi svašta rade da privuku pozornost što većeg broja gledatelja, a pogotovo ako je za pare.

No, znam da je haks nešto što je zabranjeno, ali zato ti nitko ne moоe razbiti tvoje vlasništvo. I ne bi uspjeli organizatori ni dobiti ta prava da nekom unište kompjuer ako ga uhvate na LANu s cheatom... lol... zato i je namješteno. Takve se ljude s lanova jednostavno istjera istog trena, ali ovo se ne radi, i to još pred kamerom.. jer ih taj frajer moоe tuоit.. njihovo je da ga izbace, a ne da mu unište njegovo privatno vlasništvo.

A sto ti mislis da ih on nije tuzio?!Bio si tamo pa znas sve sta se izdesavalo?!Kako je tekao proces,ko je bio sudija?!  :hmm

sniper elite

Quote from: DexonDee on June 17, 2010, 02:41:59 PM
Ajoj noz u glavu pa ta deca nisu normalna!
To nisu deca 100%  :no

Stash

Quote from: cod.Gaming_Quicker on June 17, 2010, 11:59:19 PM
Quote from: Stash on June 15, 2010, 11:29:47 PM

A sto ti mislis da ih on nije tuzio?!Bio si tamo pa znas sve sta se izdesavalo?!Kako je tekao proces,ko je bio sudija?!  :hmm

To ti je ko da ti sad ideš tuоit ne znam premijera svoje drоave jer ti je parkirao nepropisno automobil na travnjak pred kućom... znaš kad ćeš dobit slučaj na sudu? Kad na vrbi zasvrbi...

Zver

Ovaj gornji klip je cisti POWER OF ADVERTISING