NONAME banned

Started by MakiMDSS.rs, January 25, 2011, 03:58:15 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

prvo ne znam ko bese taj lik ali znam samo da sam igrao sa njim negde tacno ne znam gde e pa da prestavim PRVOG BANOVANOG SRBINA sa UAC3 organizacije za koriscenje HAXA - http://www.uac3.com/#player/id=100162

tamarifa

Jel mu znas ime? Ja znam jednog Noname-a  :(

ToTo

Sumnjam Taso da je to zagi, ne bih rekao, mada....

MakiMDSS.rs

nisam trazio preko IP ili ID nista tako da ne znam o kome je rec a da trezim ko zna sta sve mogu da nadjem ... ajde ako vi znate recite na koga mislite da se ja prisetim ko to moze da bude ... samo jedno znam da sam negde njega video i igrao sa njim

tamarifa

A nemam pojma,ovaj lik je madjar,ali zivi ovde u Srbiji,mada tesko da je rec o njemu,al je jedini noname odavde koga znam ... Coper ga isto zna,mozda je zvao i tebe preko njega na mix warowe,mene stalno zove ... Mozda ga tako znas ....
Galfi se zove ja mislim   ;D

stewzoR

Ne verujem da je on,dobar je lik...Nije on,mada sad ima puno stranaca koji jure awarde na CB ,i to cine na Balkan ladderu,pa stave da su iz SRB,a u stvari su Poljaci il lupam Nemci..

tamarifa

Da,on mi je bas super,cini mi se bas lepo vaspitan decko,bas bi se smorila ako je on  :no

STEK

po cemu bi ovo trebalo da bude neka velika vest,kolko ja vidim,niko ga ovde medju prisutnima ne zna,cak mu je i nick "noname992"..nagadjate da je te onaj,te ovaj,iskreno ja prvi put cujem za takvog...ipak ce taj "nonamer" ponovo da kupi cd key i ponovo da ga pripali i ponovo ban da popije i tako do besvesti...besmisleno skroz napisan topic.

PS:btw,hvala na obavestenju,bicu na oprezu kad budem video nick "noname992" znacu o kome je rec!

MakiMDSS.rs

ne stek pazi postavio sam ovo cisto bzv da vidim dal nije opet mali HELZ proradio , al sto kaze tamara bem li ga ko je samo IP mu jeste iz SRB jer zastavu ne stavlja on nego sam UAC3 mu nalazi IP i odma stavlja odakle je ... zato sam ovo stavio

STEK

hm,cek,jel taj "HELZ" regan ovde na forumu...pa cekas njegovu reakciju!?

MakiMDSS.rs