Prijedor GaminG - // bitange // Silver Squad 3:34

Started by Spinx!!, May 13, 2010, 09:42:11 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Mec morate odigrati u petak, na Vama je da se dogovorite tacno u kom terminu Vam odgovara i da kopiju chata okacite u ovom topicu

dzeks

mi mozemo u 19:30...najkasnije da pocnemo do 19:45...kasnije ne mozemo

dzeks

bilo bi lijepo da igramo sa uac...da vidimo taj bih national team :D

a i ovo vrijedjanje...mali se nesto napalio...bio u specu i kopirao kao prijedor.clan.com exit nesto vstrname00...ako je to istina onda mi kopiraj server log...uslikaj svoj desktop sa otvorenim server logom....jer se to lako nastima....tako da....ako smo do osmine finala dosli bez icega...bas sad kad igramo sa bitangama onda trazite skripte....smijesno stvarno.....ili da nije bilo na pubu?

Zver

dzeks

necu da gledam jer niko mi do sad nije ni nasao komande,niti me zanima kakav je cfg....jedino ako el muerte nesto ne iskopa....kad smo dosli do 1/8 finala nista niste rekli i kad igramo sa vasima onda nam nadjete vstr komande....i to vstrname00 vau koja komanda....mora da je za sniper jel?omg....ionako ce biti no show....mi mozemo do 19:45,a vasi "kao" ne mogu....idu vani od 19:00 do 21:00....tek kasnije....i da uzmemo u obzir da ste admini kupa....vi cete proci dalje....ili cete staviti forced u 22:00 kada vama odgovara....sve u svemu super organizovan kup....2 wara smo cekali po pola sata i vise,a nas nisu mogli sacekati 30 minuta i to su morali neki bjezati sa casova....jer je grupa vozd igrala iz igraonice,a ustvari samo ih je trojica igrala,a dva su iz kuce igrala....smijesno stvarno....vi bi htjeli da prodjete tako do finala,dsf,turpo i bitange silver....kako da ne :D

domohomo

Uuuuu sto si opasan..... Tako kad te čiko policajac zaustavi na cesti ti reci pa imam malo travice pa šta ima veze to i nije opasno... Ono šta se nesmi nesmi se i točka.... Meni je čisto оao šta nekom te skripte trebaju. Pogledaj malo exitov cfg... Jebiga, koristio ne koristio tu su... Adio

MakiMDSS.rs

ajde lepo se dogovorite manite se tih skripti , nadjite vreme za igranje lepo pise od do kad treba da se odigra i u kom periodu . a lepo momci iz prijedora i bitange proverite svoje cfg da ne bude bezveze izgubljen mec posle ako neko bilo ko ima skripte .

dzeks

eX1T @ Prijedor-clan.com: mi smo fino rekli odgovara nam do 19 30 najkasnije, tako da molim te da kazes kad vama odgovara, jer ne mislim citav dan proveravati forum da vidim kad vama odgovara...
// bitange // A|_Capone $: pa reko sam od 21h
// bitange // A|_Capone $: pa nadalje
eX1T @ Prijedor-clan.com: jbg onda nikome ne odgovara
eX1T @ Prijedor-clan.com: ne mozem ose dogovoriti
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa sto ne bismo onda u subotu ujutro
eX1T @ Prijedor-clan.com: ?
// bitange // A|_Capone $: cek dok vidim
eX1T @ Prijedor-clan.com: ok
// bitange // A|_Capone $: pa sto ne mozete poslije
// bitange // A|_Capone $: koncerta
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa sto vi ne mozete prije 21
// bitange // A|_Capone $: zato sto nema nikog prije 21h
eX1T @ Prijedor-clan.com: sto ne bi mogli onda sutra ujutro?
eX1T @ Prijedor-clan.com: ili popodne
// bitange // A|_Capone $: u zivotu nisam odigrao wara ujutro
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa oko 13, 14
eX1T @ Prijedor-clan.com: 16, 17
// bitange // A|_Capone $: ma kakvi, 2 wara subotom nemoguce
// bitange // A|_Capone $: pa kad vam koncert
// bitange // A|_Capone $: zavrsava
// bitange // A|_Capone $: max u 23h ?
// bitange // A|_Capone $: nece vam opere pjevat
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa nece niko da igra petkom navece
eX1T @ Prijedor-clan.com: kako mislis 2 wara subotom
eX1T @ Prijedor-clan.com: gde jos igrate
// bitange // A|_Capone $: pa ukoliko dobijemo vas
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa jel problem neki 2 wara?
// bitange // A|_Capone $: dje nije, subota je, rijetko ko je u kuci uopste
eX1T @ Prijedor-clan.com: i onako cete morati igrati ako prodjete
// bitange // A|_Capone $: je ali cemo moci dog za kasnije
// bitange // A|_Capone $: oko 23 h i nadalje
eX1T @ Prijedor-clan.com: jbg ne mozemo se dogovoriti i to je to
eX1T @ Prijedor-clan.com: tako reci na forumu

al capone kaze od 21h....mi ne mozemo....a sad su im 3 online i 2 iz zamjene online....smijesno stvarno....ovo bi trebao biti fun kup,ali ovaj bi da ima cijelu prvu postavu,kako bi prosao dalje....nemoj slucajno da izgubite da se obrukate....ala....
uzivajte uz cod posebno ti domo,malo vjezbaj da budes jak i naravno da me nece zaustaviti policajac jer izgledam normalno za razliku od tebe....i da je imao vstr komande trebali ste reci odmah prvi mec,a vi ste cuvali za ovaj war....pa gledao sam na pubu,ne znam kako ste mogli na cb dobiti,ustvari osvojiti,a izgubite od baban crew....apsurdno malo  :clapping2....i rifle only nas nije bilo i niste mogli sacekati sat vremena i izbacili ste nas i titansi prosli....tako i ovdje niste mogli cekati pola sata protiv grupe vozd...i sad ne mozete igrati,nego kad vi kazete,necu ja cekati da me ovaj zovne na server i da igramo....ok onda....odustajemo od ovog kupa....pozdrav

eX1T

Znaci  :flag_of_truce

Ogroman razlog je sto je ovo sve namesteno + niko ziv se nije posvetio kupu.

Koga god pitas nesto, on kaze obrati se nekome, taj drugi kaze obrati se trecem itd... :clapping2

Mi mozemo do 20h odigrati kup, ovi mogu najranije u 21, znaci ne mozemo se dogovoriti i predlazem da se kup odigra sutra ujutro, ili popodne...Ukoliko to nije moguce, mi odustajemo od kupa jer znamo kako to ide, ujutro ce biti tema zakljucana i pisace no show, iako smo mi njih cekali do 20h, kao sto ce oni nas verovatno posle 21h.

:omg:

Sretno ljudi, i prijatno vam igranje.   :thumbdown

:suicide

Al_Capone

Quote from: dzeks on May 14, 2010, 08:03:53 PM
al capone kaze od 21h....mi ne mozemo....a sad su im 3 online i 2 iz zamjene online....smijesno stvarno....ovo bi trebao biti fun kup,ali ovaj bi da ima cijelu prvu postavu,kako bi prosao dalje....nemoj slucajno da izgubite da se obrukate....ala....
uzivajte uz cod posebno ti domo,malo vjezbaj da budes jak i naravno da me nece zaustaviti policajac jer izgledam normalno za razliku od tebe....i da je imao vstr komande trebali ste reci odmah prvi mec,a vi ste cuvali za ovaj war....pa gledao sam na pubu,ne znam kako ste mogli na cb dobiti,ustvari osvojiti,a izgubite od baban crew....apsurdno malo  :clapping2....i rifle only nas nije bilo i niste mogli sacekati sat vremena i izbacili ste nas i titansi prosli....tako i ovdje niste mogli cekati pola sata protiv grupe vozd...i sad ne mozete igrati,nego kad vi kazete,necu ja cekati da me ovaj zovne na server i da igramo....ok onda....odustajemo od ovog kupa....pozdrav

Jesam ti fino rekao da smo samo paddy i ja online, spawnija nema, a zamjene su isto offline ne znam odakle ti da su online,necemo gluposti pricati pls.
Ne znam kako domo dodje u ovu temu, ali neam nista u vezi toga komentarisati.
Da osvojili smo srebro, zasluzeno, vjezbali smo i pobjedili mnogobrojne favorite koji su imali bolju konekciju i ping, nakon nc-a nismo nijedan mec odigrali u istoj ekipi, niti protiv babana, nismo nepobjedivi na kraju krajeva, no ni to nema veze s ovom temom.

Nisam htio kopirati skripte, jer sam ih kasno pronasao, no kako hocete: Prava sramota jeste to ispod.

PRIJEDOR GAMING
[05.09.2010 18:44:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] "v_name_00" "v_name_01" [2 cvar matches found]
[05.09.2010 18:14:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] v_name_00 = "seta v_name vstr v_name_01; exec vec_name.cfg"
[05.09.2010 18:14:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] v_name_01 = "seta v_name vstr v_name_00; exec vec_name1.cfg"
[05.09.2010 18:14:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] v_name_00 = "seta v_name vstr v_name_01; exec vec_name.cfg"
[05.09.2010 18:14:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] v_name_01 = "seta v_name vstr v_name_00; exec vec_name1.cfg"

Uopste niko nije spominjao ispadanje, jednostavno odgovarala su nam 2 razlicita termina, niti je iko spominjao da ce biti no show, rjesenje se trazilo kao i odgovarajuca kazna za vas tim. Odustali ste ok, dovidjenja prijatno.

Paddy

Quote from: dzeks on May 14, 2010, 08:03:53 PM
eX1T @ Prijedor-clan.com: mi smo fino rekli odgovara nam do 19 30 najkasnije, tako da molim te da kazes kad vama odgovara, jer ne mislim citav dan proveravati forum da vidim kad vama odgovara...
// bitange // A|_Capone $: pa reko sam od 21h
// bitange // A|_Capone $: pa nadalje
eX1T @ Prijedor-clan.com: jbg onda nikome ne odgovara
eX1T @ Prijedor-clan.com: ne mozem ose dogovoriti
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa sto ne bismo onda u subotu ujutro
eX1T @ Prijedor-clan.com: ?
// bitange // A|_Capone $: cek dok vidim
eX1T @ Prijedor-clan.com: ok
// bitange // A|_Capone $: pa sto ne mozete poslije
// bitange // A|_Capone $: koncerta
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa sto vi ne mozete prije 21
// bitange // A|_Capone $: zato sto nema nikog prije 21h
eX1T @ Prijedor-clan.com: sto ne bi mogli onda sutra ujutro?
eX1T @ Prijedor-clan.com: ili popodne
// bitange // A|_Capone $: u zivotu nisam odigrao wara ujutro
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa oko 13, 14
eX1T @ Prijedor-clan.com: 16, 17
// bitange // A|_Capone $: ma kakvi, 2 wara subotom nemoguce
// bitange // A|_Capone $: pa kad vam koncert
// bitange // A|_Capone $: zavrsava
// bitange // A|_Capone $: max u 23h ?
// bitange // A|_Capone $: nece vam opere pjevat
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa nece niko da igra petkom navece
eX1T @ Prijedor-clan.com: kako mislis 2 wara subotom
eX1T @ Prijedor-clan.com: gde jos igrate
// bitange // A|_Capone $: pa ukoliko dobijemo vas
eX1T @ Prijedor-clan.com: pa jel problem neki 2 wara?
// bitange // A|_Capone $: dje nije, subota je, rijetko ko je u kuci uopste
eX1T @ Prijedor-clan.com: i onako cete morati igrati ako prodjete
// bitange // A|_Capone $: je ali cemo moci dog za kasnije
// bitange // A|_Capone $: oko 23 h i nadalje
eX1T @ Prijedor-clan.com: jbg ne mozemo se dogovoriti i to je to
eX1T @ Prijedor-clan.com: tako reci na forumu

uzivajte uz cod posebno ti domo,malo vjezbaj da budes jak i naravno da me nece zaustaviti policajac jer izgledam normalno za razliku od tebe....i da je imao vstr komande trebali ste reci odmah prvi mec,a vi ste cuvali za ovaj war....pa gledao sam na pubu,ne znam kako ste mogli na cb dobiti,ustvari osvojiti,a izgubite od baban crew....apsurdno malo  :clapping2....i rifle only nas nije bilo i niste mogli sacekati sat vremena i izbacili ste nas i titansi prosli....tako i ovdje niste mogli cekati pola sata protiv grupe vozd...i sad ne mozete igrati,nego kad vi kazete,necu ja cekati da me ovaj zovne na server i da igramo....ok onda....odustajemo od ovog kupa....pozdrav

Zar stvarno mislis, da mi nismo htjeli igrat veceras oko 19:00. Bilo nas je samo 2 online, a 2 su bila afk, zvao sam ih licno i na mob. Sto se tice skripti, log servera je tek sinoc pogledan (sto licno smatram da je trebalo raditi poslije svakog wara, i sigurno bi rekli odmah da ex1t ima vstr skriptu, jer sad ispada da je to izvuceno pred ovaj match, a ustvari skripte su pronadjene kod igraca iz 4-5 klanova). Nije niko ni rekao, ni napisao da ce biti no show za nas, nemate uopste razloga da odustajete, jedino ako vi bas tako zelite, ali pls nemojte poslije govoriti da smo mi krivi zbog toga. Vrijeme za odigravanje matcheva jeste nezgodno i nadam se da cemo na kraju i to odigrat. Pozdrav

berry

dzeks

alaha mi( :) ) lud si capone....ta skripta nam je promijenila zivot...za sta je ona....vstrname sta je to za sniper,autobash,aimbot,norecoil,aha name=ime mozda je codehook bind?Ban for exit,ocit je bio :teaseKo vama pregleda baze?a da vi ste admini....ispucas 8 metaka iz garanda za sekundu i kazes 250 lock....a svi mi iz pd imamo 250 i ne pucamo tako...kazes mis?imamo i to....Sad drugacije gledamo na sve ovo....shvatili smo ozbiljno i nadamo se da cemo sljedeci kup i mi imati hax,pa ce biti zabavnije igrati sa ovim madjarima i holandjanima....koji protiv sviju odnesu 50 zastava wau zapanjujuce....to je skill jel tako,a da vi ste igrali sa njima i dobri su...ipak da stavite uac pa ce onaj havetts imati 10 a ne 110 fragova po mecu....pa da vi dodjete do polufinala i za trece mjesto....warcows protiv turpo 18 18?bitange dobili warcows 25 13...a vi ste najbolji iz bitangi,znaci vi mozete proci turpo i trece mjesto ?zanimljivo....

cheat commands?see what i say....u play cod2 2,3 years?if u are such a pro,than u should know what is this.....but i see that you dont see far away from your nose....so dont talk about something what u dont know....go play tetris  :||

eX1T

// bitange // $tring: sto se mene tice imate zuti karton zbog skripti...
// bitange // $tring: i mozete nastaviti
// bitange // $tring: no, dogovori se sa njim kada cete igrati i da li ce te igrati.. vasa volje je da li cete napustiti takmicenje ili ne. U svakom slucaju, ako postoji obostrano interesovanje da odigrate war vi odigrajte.... postalji i capone-u ovaj chat pa eto dogovorite sta vec, ili imate no show.. nisam pratio sta se veceras sve desavalo.

Ja sam napisao da odustajemo od kupa ako se war ne moze odigrati sutra.

Mi smo sutra tu od 11 ujutro pa nadalje se mozemo skupiti tako da javite na X-Fire : cepapd , kad vam odgovara.

:drinks2

Zver

Quote from: dzeks on May 15, 2010, 01:22:26 AM
alaha mi( :) ) lud si capone....ta skripta nam je promijenila zivot...za sta je ona....vstrname sta je to za sniper,autobash,aimbot,norecoil,aha name=ime mozda je codehook bind?Ban for exit,ocit je bio :teaseKo vama pregleda baze?a da vi ste admini....ispucas 8 metaka iz garanda za sekundu i kazes 250 lock....a svi mi iz pd imamo 250 i ne pucamo tako...kazes mis?imamo i to....Sad drugacije gledamo na sve ovo....shvatili smo ozbiljno i nadamo se da cemo sljedeci kup i mi imati hax,pa ce biti zabavnije igrati sa ovim madjarima i holandjanima....koji protiv sviju odnesu 50 zastava wau zapanjujuce....to je skill jel tako,a da vi ste igrali sa njima i dobri su...ipak da stavite uac pa ce onaj havetts imati 10 a ne 110 fragova po mecu....pa da vi dodjete do polufinala i za trece mjesto....warcows protiv turpo 18 18?bitange dobili warcows 25 13...a vi ste najbolji iz bitangi,znaci vi mozete proci turpo i trece mjesto ?zanimljivo....

cheat commands?see what i say....u play cod2 2,3 years?if u are such a pro,than u should know what is this.....but i see that you dont see far away from your nose....so dont talk about something what u dont know....go play tetris  :||

SEDI 1

dzeks

dobro je i to...ti takve ocjene nisi ni vidio u zivotu...skola...sada si naucio novu rijec zapisi je u rijecnik...pod rubriku nepoznate rijeci....prevod~mjesto gdje cu nauciti nesto....izgovor s k o l a....zajednicka imenica.... :hat

Zver

Mora da je zanimljivo kada nisi sam u svojoj glavi....

Al_Capone

eX1T

Quote from: Al_Capone on May 15, 2010, 01:36:09 PM
Agreed tommorow @ 18:00 CET

:yikes:

Znaci najkasnije danas do 21h da pocnemo, i to je to, kraj price mi vise ne zelimo da cekamo nikoga.

Juce smo vas cekali do 20h, vi nas posle 21h, ajde OK odigracemo sutra (tj. danas) i evo opet Vas nema i zelite u Nedelju, e pa nas nema sutra tako da cekamo Vas najkasnije do 21h i to je to.

Sretno  :wink:

$tring

Quote from: eX1T on May 15, 2010, 01:42:44 PM

:yikes:

Znaci najkasnije danas do 21h da pocnemo, i to je to, kraj price mi vise ne zelimo da cekamo nikoga.

Sretno  :wink:

Kraj price se zavrsava u nedelju 18h , a to da li cete doci ili je vasa stvar. Termin ste potvrdili, nema menjanja vise.

dzeks

surFF

Onlineri hahaha. De bgt ti nam napisi gdje si ti bio posto te u Bosni nisam nijednom vidio da si dosao na neki lan.
Prijedor Dzeks , izvini molim te cekamo te da pokazes  svoj prijedor klan na slijedecem codbihu a to da nastimamo uac on je vec nastiman posto se par matcheva igralo sa njim na ncu. Stvarno me mrzi odgovarat na ovakve postove ajd cao    : :facepalm:

MakiMDSS.rs

ja sam morao da se ubacim i da pitam PRO igraca za sta su ove komande ?

PRIJEDOR GAMING
[05.09.2010 18:44:40] [From #5 e5e3(VALID) Prijedor^4-^7clan^4.^7com eX1T^] "v_name_00" "v_name_01" [2 cvar matches found]

ocu da znam JBG ja sam Admin na CB pa zelim da znam jer imao sam susret sa ovim stvarima a ne znam sta je , i nemoj da mi se pravite ludi ocu da cujem odgovor

Paddy

:console:
Quote from: dzeks on May 15, 2010, 03:58:38 PM
ajde onlineri ustimajte uac... :tease

Uskoro bi trebao drugi po redu codbih LAN. Dogovorite se i dodjite, ako su vam finansije problem, ja licno cu vam platiti ucesce, dodjite i pokazite sta znate. POZDRAV :ok2

Spinx!!

a bre smarate vise vidimo se preko nisana u 18h.....svaki post posle ovog bice obrisan a da nije vezan za MATCH

Al_Capone

15:3 for bitange silver

19:0 for bitange silver

Gotowned.ba style :super

eX1T

Kad smo ovo vidili  :yikes: nije nam se ni dalo  :flag_of_truce

:suicide

Zver

Kada su prijavljene ekipe, darko i spinx zbog obaveza prijavili da ne mogu igrati, tada je silver team dodao kaysera, prijavljeno je meni i stringu....

cestitam na pobedi silver timu...

eX1T

Kayzer nije uopste bio prijavljen,nije ni javljen,znaci fejkao je....i znamo od cb admina da je lik haxor....nek uploada demo.... :thumbdown

Btw: Spinx je igrao 2 wara za Silver Squad, i sada u 1/8 finala on je izbacen zbog obaveza a ubacen je Kayzer, sto se po pravilima ne moze...Kako to da je on mogao biti ubacen, ako vam je ovaj izbaceni vec 2 wara odigrao? :-[

Spinx je odigrao za silver squad:

// bitange // Silver Squad - Dutch Special Forces     *     5 - 28 ( 5 - 16, 0 - 12 )
// bitange // Baban Hunter's - // bitange // Silver Squad     *     9 -7 ( 3 - 5, 6 - 2 )

Znate i sami koliko lazete, ali stara izreka kaze - Ko ce koga nego svoj svoga.

Budite sad posteni, pa priznajte sve...Jer od pocetka je ovo sve namesteno, i nikad se od ovoga nece moci napraviti kup.

:hooray:

surFF

Slican je slucaj bio sa dsfom igrac je bio prijavljen samo kasnije stavljen od strane admina na stranicu ajd gg cao

eX1T

Quote from: surFF on May 16, 2010, 09:43:51 PM
Slican je slucaj bio sa dsfom igrac je bio prijavljen samo kasnije stavljen od strane admina na stranicu ajd gg cao

Alo bre  :icon_grrr:

Doklen ce da se lazemo??

NISTE NI REKLI ADMINIMA, i to sami znate.

:dummy

Al_Capone

kaYserov demo:
http://#cenzura#.com/files/388071110/prijedor.dm_1.html

Adminima je receno,ne lupetaj. Bolje poklopite se, oderali smo vas posteno s UAC-om. Ti se nemoj javljat, haxao si na turniru i tu izvodis nest...

Paddy

Quote from: eX1T on May 16, 2010, 10:05:12 PM
Quote from: surFF on May 16, 2010, 09:43:51 PM

Alo bre  :icon_grrr:

Doklen ce da se lazemo??

NISTE NI REKLI ADMINIMA, i to sami znate.

:dummy

Ne kontam te covjece?! Prvo su ti pronadjene skripte i sad opet nesto pametujes tu. Kayser nije dodan na pocetku, ali je dodan naknadno, jedina greska je to sto admini nisu imali vremena da ga dodaju, vjerovatno ljudi smetnuli s uma. Da smo vas pobijedili nekim tijesnim rezultatom, onda bih mozda i shvatio da se nesto bunis, ovako, mene bi bilo stid da ista progovorim. Na Matmati niste flag dodirnuli, doduse, ko gubi ima pravo da se ljuti. See you :)

MakiMDSS.rs

prijedor ajde MLEKO PA U KREVET da vas  :icon_bad: BITANGE u 9 .

$tring

E ajde sta se raspravljate sa njima? Ovo je najbezobrazniji klan definitivno na turniru... Uhvaceni sa skriptama (koje ukazuju na cheat), pomerali sa Capone-om termin 8x i mi im za svaki izlazili u susret. Jos dolaze na MAIN i jebu mrtve majke. Stvarno sramota... Lepo sa Hotstepom u kolo pa organizujte jedan velicanstveni turnir kakav vama i njemu odgovara.  Cao, dovidjenja, lock.