I kolo - <{La Maffia}> - grupa VOZD * 26 - 2

Started by Spinx!!, May 05, 2010, 01:24:09 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

<{La Maffia}> - grupa VOZD     *    26 - 2 ( 19 - 1, 7 - 1 )

kordoba

Razbise nas!!! Sve cestitke !
Prosto nisam znao gde sam...

Ipak, server je ocajan. Stalno nam je ispadao po jedan igrac, mada to ne bi izmenilo situaciju...

Hvala svima koji su dozvolili da se druzimo, ipak je ovo "pro" turnir...

KordobA

P.S.  Ne opustajte se Vi koji sledeci igrate sa nama, rekoh Vam vec da sam upoznao i razgovarao sa Murinjom   :spiteful

Znaci, spremam opasnu strategiju od pocetka turnira... Ovo je svakako bila izgubljena bitka, tako smo se i ponasali :whistling

domohomo

Congratulations to La Maffia for this win, but I also need to congratulate grupa VOZD for their patience and fair play without a single ammount of disbalance in their behaviour from the beginning to the end of match. I know it was a bad server, and I've helped you as much as I could, but circumstances couldn't provide occasions to improve. And, among other things, it's not a small deal to play your map when you're losing 19:1, and you know your opponent is a tough job. Sorry La Maffia, but my sympathies as a player, an admin and a judge go to grupa VOZD. No hard feelings for both teams, great match.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čestitam La Maffia-i za ovu pobjedu, ali isto tako čestitam i grupi VOZD za njihovo strpljenje i fer igru bez ijedne trunke neravnoteоe u njihovu ponašanju od početka do samog kraja meča. Znam da je server bio loš, i pomogao sam vam koliko god sam mogao, ali okolnosti nisu dopustile da se prilike poboljšaju. Između ostalog, nije mala stvar igrati svoju mapu kad gubiš 19:1, a znaš da imaš teškog protivnika. La Maffia оao mi je, ali moje simpatije kao igrača, admina i sudca idu grupi VOZD. Bez zamjerki obima timova, odlična partija.

dzeks