News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

dvoje sudija

Started by MASTERBLASTER, April 17, 2008, 07:21:44 PM

Previous topic - Next topic

MASTERBLASTER

Dragi saborci trebalo bi podhitno ubaciti dvoje sudija na turnir jel se sve vise pojavljuju ljudi sto gledaju kroz zid i dim.Mislim da bi od zajednicke koristi bilo zbog lakseg pracenja i smanjivanja varanja jel dvoje ljudi vise vidi od jednog i moze da se prate dve ekipe odjednom. :dummy

Simke

Onda je najbolje da ima 10 sudija pa da svi gledaju po jednog igraca ...
Ako ti je sumnjiv neki igrac reci na say_team sudiji da obrati paznju na njega i resen problem.
I nemoj da pricas u prazno sve se vise igraca pojavljuje sa Wh-om ... reci ime ko je to ....

r-coma

I ja se slazem da bi trebalo da bude dvoje sudija!!!
Cak i finale turnira bi bilo lepo da gleda vise ljudi!!!
npr ja i jos neko 8) 8) 8) 8) 8)salim se!
Ali bi stvarno trebalo da finale gleda vise ljudi,ne samo bitange nego ja i jos neko  :D :D :D :D :Dsalim se!

r-coma

I samo da pitam ko je sudija kada bitange igraju?
Aha!!!!Sta cemo sad?!!!

Cuuutimo pa da.

vulle

aaaa ahahhahahahaha ala vam ga je skresao r-coma! sta ce te sada a ? ja se prijavljujem kao sudija  :aug :wink:

Zver

He he, kada bitange igraju, nema potrebe da neko sudi zato sto smo mi svi sudije.

Pascal

Š to je više igrača na serveru to global ping raste... drugim riječima više sudaca ometa igru. Jedan je dosta, za utvrđivanje cheateva postoje demoi, a ne suci..

Raider

ako mislite da netko vara, trazite demo. suci su tu da nema psovanja itd.

Zver

Sudija je tu zbog cheatera i zbog vredjanja i ni zbog cega drugog.

r-coma

Ma znam.Ja sam se malo salio :wink:
Ali a bi bas voleo da gledam finale turnira!!!
Moja pretpostavka je da ce to biti izmedju  wTdiv gaminga i Dow!
Ovi momci iz wTdiv-a su nas juce razmontirali!
Svaka vam cast momci igrate ko pravi pg-jevi!

Zver

Bice demo FINALA TURNIRA, moci ce da se gleda posle odigranog turnira.

VIP.er

Quote from: r-coma on April 18, 2008, 12:11:43 PM
Ma znam.Ja sam se malo salio :wink:
Ali a bi bas voleo da gledam finale turnira!!!
Moja pretpostavka je da ce to biti izmedju  wTdiv gaminga i Dow!
Ovi momci iz wTdiv-a su nas juce razmontirali!
Svaka vam cast momci igrate ko pravi pg-jevi!

Ne znam bas Mare....ko je rekao da mi nemamo malo vece ambicije od prostog prolaska grupe.
:wink:

eX1T

Quote from: Zver on April 18, 2008, 01:49:21 PM

Ok znaci da kupim kokice za demo od DOW-a vs Bitange red  ;D

//LoneWolfs//kamiX

Gledajte ... ja se takodjer slazem da budu 2 suca po waru.
Ali postoji jedna caka :)
Dnevno se odigraju ... hmm ajmo rec oko 8 warowa. I to naravno tijekom podneva (cca 17h - 23h).
Ali pazi ovo ... Znaci da bi bitange morale udvostruciti suce.
Meni se to cini malo puno jer mislim da su polovica bitangi odrasli ljudi - rade, obiteljske obaveze, privatne stvari etc. etc.
  Bitange imaju zivot lol ... nisu oni tu cijeli dan i cekaju kada ce se igrati war da sude. Poprilicno puno trazite ...
Naprimjer - Zver radi, clumsy isto, murta takodjer ... mean isto ... Mislim 90% njih radi + familija ...
Pustite ih da imaju zivot lol ... nisu oni tu samo radi turnira ... Imaju momci obaveze
Naravno kada ce turnir doci do KNOCK OUT faze onda bi mogla biti 2 suca po waru jer se tada warowi duplo smanjuju po danu

Mislim da kuzite poantu ovog posta

P.S. ako mislite da neki igraci koriste neke cheatove trazite demo ... IONAKO je obavezno da svaki igrac snima ... Ne vidim razloga 2 suca.
Na DEMU se isto moze otkriti cheat

Rawentk

Quote from: eX1T on April 18, 2008, 04:36:41 PM
Quote from: Zver on April 18, 2008, 01:49:21 PM

Ok znaci da kupim kokice za demo od DOW-a vs Bitange red  ;D

Ili bitangte(blue)

Rawentk

Sta se tice sudaca da ih treba imat vise po waru,nemoguce izvesti, i ovako imamo problema kad treba bit na nekom waru,a nemozemo ni dat nekom van bitangi da bude sudac jer to ukljucuje davanje rcona plus taj igrac bi mogao izgubit strpljenje i popizdit i td.Suci su na waru da bi smirili situaciju da ne eskalira i da ne bi uopce doslo do eneljepih situacija.Svaki od nas koji je sudac na waru snima demo,gleda svakog od igraca,prati ga iz spec moda itd.A jos jedan razlog zasto nemoze niko van bitangi bit sudac je taj sto imamo i u bitangama suca koji kad je na waru admin misli da je boga uvatio za jaja,malo se preserava lik.Necu imenovat,zna i sam na koga mislim vidjet ce se u ovom postu.a skuzio sam to nakon sto sam odgledo demo koji je snimao tokom wara.

.::MUP::dEDa::.

Pustite bitange ! Sta ima veze da kad igraju bitange nema suca ! Ne bi da su bitange chiteri - da jesu to bi se vec znalo  :ziveli ;D 

.::MUP::dEDa::.

Shumaher

Staljin

Quote from: GLUSAC on April 17, 2008, 07:21:44 PM
Dragi saborci trebalo bi podhitno ubaciti dvoje sudija na turnir :dummy
Ma nek sudije igraju a mi cemo pratit

husky

Ima da kad mi igramo, kolko igraca, toliko sudaca, da svaki prati jednog. Dakle ako je 5 vs 5, mora bit 10 sudaca. Ako jednog nema pobjeda WTDa se odma pise.  ;D