News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Izvinjenje Bitangama

Started by 93deki, April 16, 2010, 11:52:13 AM

Previous topic - Next topic

93deki

Izvinjavam se zbog copiranja weba kao bitange.Sad kad vidim da sam ubrljao sve molio bih da mi orprostite zbog toga.
U buduce smisljam sam ili platim da prave web.

Takodje bih upozorio sve ostale koji se ponasaju nepristojno i bezobrazno na serverima ili na forumu da to ne cine jer ce ih to skupo kostati, verujte mi na rec...
:flag_of_truce

Darko

kordoba

To se zove zalutali ali dobar momak  :clapping

Lider

Quote from: IronC on April 16, 2010, 01:12:18 PM
http://www.youtube.com/watch?v=mEn-L9-PObc&feature=related
:rofl :rofl
Bas sam ja htjeo da stavim to.   :super
:o :o
"....Da sednemo u moja kola, odemo do supa, gdje ces stati pred lice zakona i reci "Jeste, kriv sam, jeo sam govna", bas tim recima, bez moljenja, "Jeo sam govna, radio sam to i to..."" :handshake:

kordoba

STEK

Takodje bih upozorio sve ostale koji se ponasaju nepristojno i bezobrazno na serverima ili na forumu da to ne cine jer ce ih to skupo kostati, verujte mi na rec...
:flag_of_truce
[/quote]
NO comment!!!

kordoba

Quote from: Darko on April 16, 2010, 02:00:45 PM
http://www.youtube.com/watch?v=i8gbHo6Zykk&feature=player_embedded

To kolega, to...  :clapping :rofl  :rofl  :rofl

To je stajalo u mojoj kancelariji godinama... "Ako me se sete za dan Bezbednosti - sete... Ako ne - ja sam svoj zadatak izvrsio !"

:rofl :cray :rofl

$tring

Sve je ok.... Nemoj vise da radis copy/paste. Ako ti treba neki savet ili zelis da pokrenes neki svoj sajt, pisi u sekciji za WEB pa ce ti neko pomoci. Joomla i Wordpress template-a imas koliko god zelis. Sve sto treba je da skines / kupis neki od njih i nemastis ga kako ti odgovara.

Peace.  :stoner:

Citadel of Pain

Quote from: Kecher on April 16, 2010, 11:52:13 AM

:baby dete, izvinjenje je forma u kojoj se priznaje greška i traоi oprost, kao takva, potpuno je suprotna od pretnje.

Pretnja, uglavnom, predstavlja početak konfiktne situacije, dok izvinjenje, kada je iskreno, kao efekat ima pomirenje.

Razmisli malo o tim konceptima, bitni su u оivotu.

Sledeći put kada se nekome budeš izvinjavao, uradi to kao čovek, do kraja, a ne kao mala pi...ca.

Coyot

Quote from: Citadel of Pain on April 16, 2010, 08:17:22 PM

:baby dete, izvinjenje je forma u kojoj se priznaje greška i traоi oprost, kao takva, potpuno je suprotna od pretnje.

Pretnja, uglavnom, predstavlja početak konfiktne situacije, dok izvinjenje, kada je iskreno, kao efekat ima pomirenje.

Sledeći put kada se nekome budeš izvinjavao, uradi to kao čovek, do kraja, a ne kao mala pi...ca.

:whacky:

svaka ti cast   :peace:

Darko

Quote from: Citadel of Pain on April 16, 2010, 08:17:22 PM

Mislim da si ga pogresno razumeo, nije time pretio drugima vec ih je upozorio na njegovo licno iskustvo...