News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Projektor

Started by komara, April 20, 2010, 01:12:13 PM

Previous topic - Next topic

komara

E ovako, trebao bi za Kulturni centar Novog Sada da kupim projektore,pa me interesuje vase misljenje koji su dobri projektori,i na sta treba da obratim paznju prilikom kupovine istih.Koji ce se uglavnom koristiti u galeriji za projektovanje video radova i naravno da je koliko toliko povoljan.

Darko

Naj bitnija stvar u vezi projektora ti je lampa, tj koliko proizvodjac daje garanciju na lampu, da li daje garanciju na odredjeni vremenski period tipa 6 meseci, godina ili daje garanciju na broj sati koje ce lampa da odradi. Naravno gledaj i koja je cena rezervne lampe i gledaj da bude sto povoljnija. Znam nekoliko slucajeva da su ljudi placali projektor npr 800 eura a kasnije kada su menjali lampu placali su je 600 eura, skoro kao ceo projektor. E a sad koji konkretno projektor da uzmes ne bih znao da te posavetujem posto sam ih ja koristio pre nekih 6-7 godina a u medjuvremenu se  pojavilo gomila novih, savremenijih...  Napisi ovde sta si gledao, koji ti se svideo i koja je cena pa cemo da komentarisemo kakav je, vredi li ili ne.

komara

Evo video sam ovaj jer je povoljan e sad
http://www.adriatiko.com/Projektor-SONY-PSE-XGA-VPL-ES5-VPL-ES5-2657-c273-view.htm

A na tom sajtu moyes pogledati i ostale pa preporuci