News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PREMIERE CS5

Started by $tring, May 10, 2010, 05:29:42 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Poznato vam je verovatno da je Adobe izdao novi CS5 paket. U master kolekciji se nalaze sve Adobe c5 aplikacije pa i premier... Instalirao sam ga juce i malo cackao po net-u sta ima od feature-a. U sustini, prvo sam se skenjao posto sve sto sam nasao jeste 'bolje performanse i bolje optimizacija' ... Pomislio sam da je opet u pitanju samo novo pakovanje, ali prevario sam se.

Potpuno sam se odusevio! Otvorio sam HD projekat 1280x720, i posto nisam imao pri ruci neki hd materijal ubacio sam neki DV materijal koji sam rasteglio da bude kao HD. Cisto da glumi HD ... :) Stavio na timeline LEVELS, LIGHTING EFFECT,SHADOWS HIGHLIGHTS i na kraju jos BLUR. Pao sam na dupe kada sam video da novi premier ovo pusta verovali ili ne REALTIME. Do sada ste morali kupovati skupeeeeeee montazne kartice da bi vam ovako nesto radilo. Poptuno sam se odusevio kako radi sa efektima. Ko radi u premieru, razumece sto sam ovoliko srecan....  :clapping2

kordoba

Perverzija... Ne mogu da verujem...
Bice sve kvalitetnijih materijala, sada je ostalo samo pitanje maste

Zver

Cak je i After effects dobio poštenu dozu ubrzanja (doduše ovde se ne moоe očekivati realtime rad bez quadro kartice) skoro duplo više frejmova dobijam u projektima koji sam radio u cs4, više nego dobro.

DexonDee

Moze li mi neko reci gde mogu skinuti kolekciju CS5?? al da nije trail verzija nego full....imam After Effect CS4 i nemam pola toga jer imam trail takodje i Photoshop CS5 nemam pola toga ako moze neko da mi pomogne...hvala :peace: