News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Novi "Plavi Orkestar"

Started by kordoba, February 24, 2010, 11:42:41 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

Ne stigoh ranije da postavim, a postavljam jer znam da ce biti razlicitih komentara, pa jedva cekam da procitam sta ce napisati ovi silni "metalci" i ljubitelji "tvrdog" zvuka...  :whistling
Ko je voleo: "Bolje biti pijan...", "Soldatski bal" ili sl. mozda bude neke nove pesmice za njega  8)

http://www.tportal.hr/showtime/glazba/54151/Novi-Plavi-orkestar-zvuci-kao-balkanski-Depeche-Mode.html

http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac

Lider

Kvalitet neupitan, ali ja ih nikada nisam volio. Nekako me on zivcira od kako znam za sebe  :whip3:

zlenzlla

Nikad ga nisam mogao slusati. Pjevaca ne podnosim, ne znam zasto. Ne volim muziku koju prave.

kordoba

hahahaha znao sam... I mene isto nervira  :||
samo su se tada klinke mogle paliti na njega...
Danas je vec kao dinosaurus

AlekSerbia

Quote from: Lider on February 24, 2010, 12:06:44 PM
Kvalitet neupitan, ali ja ih nikada nisam volio. Nekako me on zivcira od kako znam za sebe  :whip3:
:shok
Quote from: zlenzlla on February 24, 2010, 01:00:35 PM
Nikad ga nisam mogao slusati. Pjevaca ne podnosim, ne znam zasto. Ne volim muziku koju prave.

Citadel of Pain

Podsete me na zimovanja, rodjendane i eksurzije dok sam jos u osnovnoj bio.  :party2

Sa pojmom muzika ih ne povezujem8)

Citadel of Pain

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 24, 2010, 04:25:11 PM
Quote from: Lider on February 24, 2010, 12:06:44 PM
Quote from: zlenzlla on February 24, 2010, 01:00:35 PM

Š ta je sa ovim?  :-\

Ostavljati smislene postove?  :hmm

kordoba

Quote from: Citadel of Pain on February 24, 2010, 09:09:07 PM
Podsete me na zimovanja, rodjendane i eksurzije dok sam jos u osnovnoj bio.  :party2

Sa pojmom muzika ih ne povezujem8)

Hahahaha ocekivao sam te  :yahoo
Samo si bio blag... Nadam se da ces takav biti i prema nama  COD2 amaterima  :whistling

Citadel of Pain

Quote from: kordoba on February 24, 2010, 09:13:46 PM
Hahahaha ocekivao sam te  :yahoo
Samo si bio blag... Nadam se da ces takav biti i prema nama  COD2 amaterima  :whistling

Misliš redovno prepotento muzičko zakeralo  :hooray:

Here I am  :smartass

Nostalgija za detinjstvom otupela oštricu.

U lanu nostalgije nema  :spiteful