News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD 2 potrebna pomoc

Started by Djerma, January 20, 2010, 11:32:19 PM

Previous topic - Next topic

Djerma

Hteo bih da pocnem da igram CoD 2
1)interesuje me da li mi treba original igra jer imam piratsku
2)da li je postupak unosenja servera slican kao kod cs 1.6 ?(ako jeste molio bih nekog da postavi ip servera)
3) da li postoji neki patch koji treba da se skine da bih mogao da igram na serveru.(ne znam koja je verzija moja igrica, ako postoji potreban mi je link odakle da skinem)
4) da li 1024 kb/s odgovara za igranje CoD 2 ?

5) (zaboravio sam da napisem) xD mape se skidaju automatski dok se ucitava igra ili moram da ih jurim po netu?
Hvala unapred
Izvinjavam se ako sam omasio thread !

AlekSerbia

hmm misliim da si pogresio .. ali nebitno sad .. :) .. sta si cekao do sad da igras cod 2 :P hehe salim se ..
pa da pocnemo hehe :P
1.bilo bi dobro da imas .. mozes i za piratskom ... ali otom potom videces i sam .. :) nemoras bacas lovu na orginal jos uvek :)
2.za to ce da se oglasi neko drugi :) ..
3.pa vecina ovde igra na patch 1.3 .. tako da . evo ti link pa skini :)
http://www.fileplanet.com/162314/160000/fileinfo/Call-of-Duty-2-Patch-v1.3
4.da 1024 kb/s odgovara ali pitanje je samo dali imas prokleti kablovski kao ja  ili ADSL :) kao ostali :)
:) :)

Djerma

Sezamov adsl
a sta sam cekao ? xD paa igro sam kampanju jedno desetak puta jer pre nisam imao interneta
onda mi je dosadilo pa sam uzeo da igram  warcraft 3 i counter strike
e sad mi je dosadio counter pa mi se igra neka druga pucacina xD a warcraft je moja najomiljenija igra svih vremena.

jedno pitanje ovaj patch kad se skine kako se instalira samo se pokrene kao na cs-u ili ?

AlekSerbia

Quote from: Djerma on January 20, 2010, 11:58:15 PM
jedno pitanje ovaj patch kad se skine kako se instalira samo se pokrene kao na cs-u ili ?
Da prosto samo pokrenes instalaciju :)

Darkman Ki-Ninja

2.(posto Aleksa NIJE hteo da ti kaze)... u server/e ces najlakse uci preko X fire-a skini ga ,ostalo je lako...  :king:

Djerma

ako ti nije problem postavi samo link za to x fire ima li neko uputstvo za to kako radi?

Darkman Ki-Ninja

http://www.xfire.com/download/ (ti si bas lenj  :|| ) to skini i registruj se ...  :omg:

AlekSerbia

Quote from: DArkman Ki-NINJA on January 21, 2010, 12:04:49 AM
2.(posto Aleksa NIJE hteo da ti kaze)... u server/e ces najlakse uci preko X fire-a skini ga ,ostalo je lako...  :king:
mali reko sam ti vec jednom docicu ti u kikindu ima da ti navatam komsinicu : ))) lepo sam napisao za to ce neko drugi da se oglasi :P

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Aleksa on January 21, 2010, 12:09:30 AM
Quote from: DArkman Ki-NINJA on January 21, 2010, 12:04:49 AM
mali reko sam ti vec jednom docicu ti u kikindu ima da ti navatam komsinicu : ))) lepo sam napisao za to ce neko drugi da se oglasi :P
Evo,oglasio sam se   :acute ,a za komsinicu 'cemo sredimo :D

Djerma

Quote from: DArkman Ki-NINJA on January 21, 2010, 12:07:46 AM
http://www.xfire.com/download/ (ti si bas lenj  :|| ) to skini i registruj se ...  :omg:

nisam lenj jednostavno ne znam...
da ja tebi pricam sad nesto iz warcrafta ti bi isto bio zbunjen...

STEK

slusaj...dobro dosao na CoD community...sve ce ti lakse biti kad skinest taj Xfire..to je nesto slicno kao Steam za CS 1.6,znaci napravis nalog i u opcijama Servers dodas IP 217.26.75.58:28961...Bitangin Garage Server...ulaskom na njega skinuci ti se Bitangin meni, a na dalje svakim ulaskom u samu igricu pojavice ti se svi Serveri od Bitanga...za svaki dalji problem kontaktiraj me xf=bakitos!
...GL&have Fun!

zlenzlla

Vidi steka sto regrutuje na xf.  :whip3:

Evo ti IP adrese svih bitange servera:

217.26.75.58:28960 // BITANGE MAIN SERVER
217.26.75.58:28961 // BITANGE GARAGE SERVER
217.26.75.58:28962 // BITANGE MIX eXtreme
217.26.75.58:28963 // BITANGE S&D SERVER
217.26.75.58:28985 // BITANGE DM Rifle SERVER
217.26.75.58:29000 // BITANGE COD4 PUBLIC SERVER | ProMod

Unesi ih u favorites na xf i tako ces najlakse da ulazis u igru.
Mape ti se skidaju automatski ako imas allow downloading na yes.

Dobro dosao  :drinks2

Djerma

STEK

Djerma

da li se podesavaju neki parametri kao u cs-u? npr ono kao u konzoli da se kuca cl_sidespeed nki broj i tome slicno ili ne?
da li mogu da pricam preko mikrofona sa  ostalima i ako postoji da li moze da se namesti da me samo moji iz tima cuju?
malo pre sam install sve ovo i usao sam malo xD kako mi je nekako ludacki sve... naviko sam na cs

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Aleksa on January 20, 2010, 11:53:30 PM
hmm misliim da si pogresio .. ali nebitno sad .. :) .. sta si cekao do sad da igras cod 2 :P hehe salim se ..
pa da pocnemo hehe :P
1.bilo bi dobro da imas .. mozes i za piratskom ... ali otom potom videces i sam .. :) nemoras bacas lovu na orginal jos uvek :)
2.za to ce da se oglasi neko drugi :) ..
3.pa vecina ovde igra na patch 1.3 .. tako da . evo ti link pa skini :)
http://www.fileplanet.com/162314/160000/fileinfo/Call-of-Duty-2-Patch-v1.3
4.da 1024 kb/s odgovara ali pitanje je samo dali imas prokleti kablovski kao ja  ili ADSL :) kao ostali :)
:) :)

Kablovski je odlican Aleksa. Meni radi bez problema. Na mainu mi je ping uvek 15-40

$tring

Quote from: Djerma on January 21, 2010, 03:41:53 PM
da li se podesavaju neki parametri kao u cs-u? npr ono kao u konzoli da se kuca cl_sidespeed nki broj i tome slicno ili ne?
da li mogu da pricam preko mikrofona sa  ostalima i ako postoji da li moze da se namesti da me samo moji iz tima cuju?
malo pre sam install sve ovo i usao sam malo xD kako mi je nekako ludacki sve... naviko sam na cs

Kao prvo, dobrodosao u Bitange community. Ekipa sa foruma ti je skoro sve objasnila. Mape se skidaju automatski. Pored skinutih mapa skinuce ti se i dodatni meni preko kojeg ulazis na sve bitange servere. ADSL ti je dovoljan za igru, bilo bi lepo da imas original ako zelis da se takmicis i igras na originalnim serverima. Serveri su trenutno crack, pa i ne moras za prvo vreme kupiti original. Igra se verzija 1.3.
Komande koje ti mogu biti korisne i koje uglavnom svi koriste su:

com_maxfps 250 (otkljucati default fps i stavi ga na maksimalnih 250 koliko je dozvoljeno na serverima)
cg_drawlagometer 1 (korisno da vidis lagometar i kakva ti je veza)
cg_drawfps 1 (pokaze ti koliko imas fps-ova)

To je to. COD2 je malo sporija igra od CS, ali ako se zaljubis neces se sigurno vracati na CS ...
:)

Djerma

Hvala !
Pre sam samo cepao cod2 kampanju jer nisam imao internet.Ulazio sam danas i zaista jeste mnogo sporija od cs-a trebace mi neko vreme da se naviknem.
Hvala vam svima na informacijama!