News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Predlog za bitange

Started by Labello, March 12, 2008, 06:33:59 PM

Previous topic - Next topic

Labello

Mogli bi ste da organizujete klansko takmicenje, npr prijave se klanovi koji hoce da ucestvuju, i onda da se po sistemu lige sampiona igra, bar jedan turnir u toku jednog meseca....
da se odradi posebni topik za svaki klan, da se tu npr. stavi grb klana, odredi glavni baja, potpisuju ugovori za klan....
mislim da bi ovo privuklo ljude da vise posecuju forum i budu aktivniji.....ucinilo bi COD2 jos zanimljivijim........ :wink:

$tring

Razmisljali o tome da napravimo bitange ligu, ali je to tek ideja u zacetku... iskreno, ja nesto nemam vremena da se time bavim pa ako je neko raspolozen rado cu pomoci...  :rnr

Stefan

Quote from: Labello on March 12, 2008, 06:33:59 PM
Mogli bi ste da organizujete klansko takmicenje, npr prijave se klanovi koji hoce da ucestvuju, i onda da se po sistemu lige sampiona igra, bar jedan turnir u toku jednog meseca....
da se odradi posebni topik za svaki klan, da se tu npr. stavi grb klana, odredi glavni baja, potpisuju ugovori za klan....
mislim da bi ovo privuklo ljude da vise posecuju forum i budu aktivniji.....ucinilo bi COD2 jos zanimljivijim........ :wink:
Svaka cast za ideju!
Mislim da je to prava stvar za sve igrace cod-a. Ucinili biste cod mnogo popularnijim i zanimljivijim!
:rnr