News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Budite i vi BUDALETINA!

Started by Podpredsednik, December 06, 2007, 01:05:59 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Zeleo bih da pozovem sve novajlije na ovom forumu, koje su neiskusne u COD-u 2 i sramota ih je da budu u BITANGAMA! Neka pristupe BUDALETINAMA gde mogu da se kale i dobiju dobru funkciju koja ce im dati samopouzdanje! Za sad smo podelili funkcije: Podpredsednik, Zamenik, Sekretar, Ministar, Portir, Telohranitelj, General!
Potrebno je ispred imena zutom bojom napisati *budaletine* a ime crvenom! Funkciju sami sebi dodeljujete, DOBRODOSLI!!!

!!!REGISTRACIJE SU TRENUTNO ZATVORENE, NEMAMO DOVOLJNO HRANE ZA NOVE VOJNIKE!!!

r-coma

Od danas sam i ja budaletina!sve dok ne naucim da igram!

Podpredsednik

Pozeleo bih dobrodoslicu novim BUDALETINAMA, Milosu, Stefaninhu i Djubretu!!!

5i5a

i dzooletu ili kako vec se zove. 8)  8)  8)  8)  8)
A ko je ovaj  milos i otku se on pojavi odjednom.

potpredsednik Rambo

Evo da i ja pozdravim nove Budaletine u ime PP(PoTPredsjednistva) Budaletina.
Svakim danom smo sve jaci i to u svakom pogledu.
Srce mi je ispunjeno ponosom i radoscu kad vidim kako nasi kursumi cijepaju mrske neprijatelje, kad vidim kako ovaj mladac Stefaninjo sam ostaje u neprijateljskoj pozadini i tamo pravi dar mar.

Naprijed Budaletine u svijetlu buducnost. Pa da za koju godinu i mi organizujemo proslavu u nekoj kafani i da se uroljamo kao morke.

Takodje zelim da upoznam nove Budaletine sa pravilima i obicajima u klanu.
1. Vrhovni komandant, vodja i idealan role model je samo jedino i unikatno nas Predsednik!
2. Za sva vojna pitanja, organizaciju napada po svim stranama zaduzen je potpukovnik SISA.(Siso, ovim te, po blagoslovu Predsjednikovom i Njegovoj volji unapredjujem u cin potpukovnika! Prase mozes sutra da mi isporucis na poznatu adresu).
3. Postoji nekoliko knjiga koje su obavezna literatura za svaku novu Budaletinu.
**STA TO TAMO ZVEKECE** Ispovjest predsednika nakon prvog kundaka kojeg je zadobio u borbi. Koautor El Muerte.

**STUDENTI I STUDENTKINJE U NARODNOOSLOBODILACKOJ BORBI **
Romanticna i iskrena knjiga nekadašnjeg kapetana a sada potpukovnika Budaletina, Sise, govori o njegovim naporima da obuci i pripremi studente za rat koji je dosao na nase prostore. Knjiga obiluje prakticnim primjerima, pozama a uz nju dobijate i multimedijalni CD sa slikama Sise u akciji... ili sisa u akciji...2 para, 3 para pa cak i do 12 parova istih.

**UMJETNOST MANIPULACIJE ILITI KAKO NATJERATI PROTIVNIKA DA POLUDI KAKO BI POPIO BAN** Ova knjiga predstavlja remek djelo, iako je nije napisao Budaletina.
Autor SVRBlackOPS (skraceno Sluzba)u knjizi govori o metodama izludjivanja protivnika na javnom chatu. Idealan psiholoski prirucnik koji svaka Budaletina mora procitati.

**HUM CRUZ: UMJETNOST UTAPANJA U PROSTOR
Knjiga koja ce Vas nauciti kako da se ispravno krecete u prostoru dok ratujete, kako da se srodite sa zidom iza vas ili grmom koji je pred vama. Naravno uz ovu knjigu obavezno procitajte i **STPRLJENJE! KAKO SAM CEKAO DANIMA U SUVOM I MEMLJIVOM PODRUMU** od istog autora.

Jos jednom, dobrodosle nove Budaletine.

IronC

Ahahahahha kakva idealna literatura :)

Podpredsednik

Ooo RAMBO ratniku, prijatelju i oce buducih vojnika nasih redova, koji su vec poceli da treniraju pod tvojim nadzorom!!! Zahvaljujem ti se u ime svih BUDALETINA sto pokusavas veoma visok nivo ineligencije nasih vojnika da dovedes do savrsenstva!
Onog dana kad sam obilazio kasarnu i ugledao te kao pozarnog u KPS-u, video sam u tvojim ocima zelju za necim visim, za napretkom, zelju za borbom i edukacijom. Ponudio sam ti bolju poziciju u nasim redovima, a ti si se dokazao i svojim delima dosao do samog vrha nase velike armije! Vojnice, nastavi sa obavezama u istom duhu kao i do sad, ti i 5i5a ste u mom otsustvu zaduzeni za regrutaciju, zamolio bih vas da mlade regrute naterate da postave malo smesnije nick-ove za sebe, metode koje cete koristiti za to nisu bitne. Secam se metode kojom sam 5i5u uspeo da ubedim da postavi nick, dan danas mu se bradavica najezi kad mu to spomenem!!!

dr.mr. PREDSEDNIK

potpredsednik Rambo

Vrhovni komandante,
Sve je primljeno k znanju.
Momci su dobri i vrijedno treniraju a posebno se interesuju za tvoje zdravlje. Mali Dzole mi je neki dan kod tezge u Matmati prisao i pitao gde nam je vrhovni komandant. Kad sam mu rekao da ga sabotira internet provajder samo sto se nije rasplakao.
Pozdravices mi sefa - rekao je sa suzom u oku i sakama cvrsto grleci karabin- i reci mu da nam nedostaje.
Dobri su i osjecajni ovi nasi novopridosli.
Vec sad znaju sve tri predsjednicke pjesme napamet (Stefaninho mi je u povjerenju rekao da ga je Ppukovnik Sisa cak i nocu budio da ga ispita) a upravo se spremaju da nauce Opovsku Koracnicu.
Sad moram da te izvjestim o sledecem...
Prije neki dan smo imali zestok okrsaj sa TnT jedinicom i primjetio sam da disciplina opada. Drugarica Jelena koja je novopridosla u cetu cak me je dva puta opamprcila kundakom u glavu.
Moj autoritet kao cetnog politkoma je opasno poljuljan.
Molim te da je pozoves na odgovornost pred svim drugovima u ceti, te da posluzi kao primjer svima da se naredjenja moraju postovati u potpunosti.

Ipak, nemoj biti puno strog. Juce me pustila da je ubijem i da joj otmem zastavu, bar mi je ona tako rekla. Cak se razmisljam da je samo usmeno kaznis a ja bih ako ti nemas nista protiv sa njom popricao nasamo.

Eto, to bi bio moj nedeljni izvjestaj najdrazi Vrhovni komandante.

Sa vjerom u bolja vremena,
PoTpredsjednik Rambo

clumsy

QuoteDrugarica Jelena koja je novopridosla u cetu cak me je dva puta opamprcila kundakom u glavu.

ahahahhahah. opamprcila!!! hahahahaahahhha

Podpredsednik

Quote from: "potpredsednik Rambo"Vrhovni komandante,
Momci su dobri i vrijedno treniraju a posebno se interesuju za tvoje zdravlje. Mali Dzole mi je neki dan kod tezge u Matmati prisao i pitao gde nam je vrhovni komandant. Kad sam mu rekao da ga sabotira internet provajder samo sto se nije rasplakao.
Pozdravices mi sefa - rekao je sa suzom u oku i sakama cvrsto grleci karabin- i reci mu da nam nedostaje.
Vec sad znaju sve tri predsjednicke pjesme napamet (Stefaninho mi je u povjerenju rekao da ga je Ppukovnik Sisa cak i nocu budio da ga ispita) a upravo se spremaju da nauce Opovsku Koracnicu.
Prije neki dan smo imali zestok okrsaj sa TnT jedinicom i primjetio sam da disciplina opada. Drugarica Jelena koja je novopridosla u cetu cak me je dva puta opamprcila kundakom u glavu.
Molim te da je pozoves na odgovornost pred svim drugovima u ceti, te da posluzi kao primjer svima da se naredjenja moraju postovati u potpunosti.

Ipak, nemoj biti puno strog. Juce me pustila da je ubijem i da joj otmem zastavu, bar mi je ona tako rekla. Cak se razmisljam da je samo usmeno kaznis a ja bih ako ti nemas nista protiv sa njom popricao nasamo.

PoTpredsjednik Rambo
Mmmm JELENA, cini mi se da poznajem tog ratnika, ona je bila u protivnickoj jedinici i poslala je par uvreda mojoj malenkosti! Zato te molim da je posaljes u moj kabinet i naredi joj da skine svoju ratnu odecu, da ja proverim da li ima neki prisluskivac, mozda je spijun! :)

Nina

Quote from: "Podpredsednik"
Quote from: "potpredsednik Rambo"Vrhovni komandante,

PoTpredsjednik Rambo
Mmmm JELENA, cini mi se da poznajem tog ratnika, ona je bila u protivnickoj jedinici i poslala je par uvreda mojoj malenkosti! Zato te molim da je posaljes u moj kabinet i naredi joj da skine svoju ratnu odecu, da ja proverim da li ima neki prisluskivac, mozda je spijun! :)

O Boze...  :shock:

Podpredsednik

:) heheehe NINA, ovo je samo stranica za zezanje, nikog ne vredjamo, a ovo je samo glupost koju sam lupio da bude smesno i da licim na pravog komadanta!!!

potpredsednik Rambo

Ja mislim da je ona nas potpuno ozbiljno shvatila.
Nina, kao sto se igramo na serveru tako se igramo i na forumu.
Tamo oruzjem a ovdje rijecima.

Da budem iskren, sefe, i ja cesto pomislim da ce ljudi da me proglase ludakom, zbog nacina na koji pisem i samih sadrzaja tekstova.

Dakle, svima onima koji misle da sam lud odmah da kazem da nisam.... ja sam jednostavno BUDALETINA.

Podpredsednik

Mene jos samo svakodnevni HUMOR i COD2 spasavaju od zivotnih problema, zato mi nemojte zameriti ako preteram!!! :)

Nina

Ajde zekite se...sta da vam kazem   :D

Podpredsednik

Nina

Quote from: "Podpredsednik"Hiii, hiii..... :D  :hug:

Ovo zeleno sam ja?   :D

Podpredsednik

Quote from: "Nina"

Tiiii, tiii!!! :)

Nina

Quote from: "Podpredsednik"
Quote from: "Nina"

Tiiii, tiii!!! :)

Ili sam strasna zloca...ili bas nije dobro    :lol:

5i5a

Evo i mene,pa da i ja kazem nesto.
Nazalost nestalo je pusaka,metaka, bombi,hrane,pica,i zenskih bica,ovog posljednjeg nikad nece nestati barem sto se mene tice.
Stoga moram da radim,tako da od danas sam zaposlen,i necu imati vremena da pratim sva desavanja i da djelim upute novo pridoslim junacinama.
E da i jedna od studentica mi je rekla da mi je vazni COD od nje,morao sam da kazem da to nije istina,bio sam u nezavidnom polozaju,satjerala me u cosak,a ja ne nauruzan.
Ali pokusacu da dobijem neku donaciju,pa da ne moram da radim.
A sto se tice jelene,ona nije iz nase jedinice,bila je tu kao ispomoc nama,posto samo bili u manjku.
I nije spijun provjereno.Zar mislite da bi 5i5i tako neto promaklo.
Dok sam ja ziv ne brinite, takve se stvari nece desavati.

El Muerte

PREDSEDNICHE.....narod ti kliche.....mada mislim da su potkupili jednog od tvojih vojnika! :shock:

Podpredsednik

Poruka za MURTU:
Koooooo seeee usudjuje da preotima moje vojnike!!!???

Poruka za NINU:
Nisi ti zloca, ti si BITANGA!!!

Alekre

Sa velikom zaloscu obavestavam da Predsednik ima veoma lose namere, jer njegov ratni zarobljenik Jelena ima tek 12 godina. Specijalne jedinice LoneWolfsa su na terenu i tragaju za Predsednikom da bi sprecila dalje....  :lol:

Nina

Quote from: "Podpredsednik"Poruka za MURTU:
Koooooo seeee usudjuje da preotima moje vojnike!!!???

Poruka za NINU:
Nisi ti zloca, ti si BITANGA!!!

:D

Stefan

Quote from: "Alekre"Sa velikom zaloscu obavestavam da Predsednik ima veoma lose namere, jer njegov ratni zarobljenik Jelena ima tek 12 godina. Specijalne jedinice LoneWolfsa su na terenu i tragaju za Predsednikom da bi sprecila dalje....  :lol:
Nemojte da mi dirate predsednika da ne izvadim sacmu!

Podpredsednik

Quote from: "Alekre"Sa velikom zaloscu obavestavam da Predsednik ima veoma lose namere, jer njegov ratni zarobljenik Jelena ima tek 12 godina. Specijalne jedinice LoneWolfsa su na terenu i tragaju za Predsednikom da bi sprecila dalje....  :lol:
Ups, a u COD-u izgleda k'o da ima 40 godina!  :?

Darko

Zahvaljujem se na pozivu da pristupim, ali ja sam titulu Budaletina dobio od devojke pre oko 15 dana zbog preteranog sedenja za racunarom.

P.S.

Sve se nadam ako budem vise igrao naucicu ali slaba vajda.

Podpredsednik

I moja bivsa devojka je meni pre 10 godina rekla da sam budala, jos uvek cekam da promeni misljenje! :)

Ma ulazi bre u nase redove, mi smo ti tajna organizacija, nesto k'o u filmu BORILACKI KLUB (FIGHT CLUB), nece ona ni znati, kad cujes da dolazi, samo se spawn-ujes iza ormana!

clumsy

hhahahaahahahahaha

spawnujes iza ormana!! hahahahahah

Darko

Ako ste tajna organizacija kako to da ja nisam cuo za Vas?

Podpredsednik

Ispunio si prvi zahtev za ulazak u klan, ispao si BUDALETINA svojim pitanjem, pa nisi mogao ni da cujes za nas kad smo tajna organizacija....psssst...:)

Darko

Hvala gospodine predsednice, trudim se.

Podpredsednik

Vidim bre da si zainteresovan, nemoj sve da ides okolo! Udji, neces nista izgubiti i ako te ne bude vise na serveru, neces biti ni prvi ni poslednji koji je otisao a bio je u nasem klanu! :)

Podpredsednik

Evo logoa klana, nadam se da ce se svideti mojim BUDALETINAMA!

Alekre

Nekako previse komunistici  :lol:

Podpredsednik

Hehehe, ma neka je, ovaj je BUDALISTICKI!!! :)

Darko

Ova petokraka je prevagnula u korist toga da pristupim ovom klanu.

Svaka cast predsednice, mada mislim da bi trebalo da imamo i neku himnu ili tako nesto?

Podpredsednik

El Muerte

Quote from: "Podpredsednik"Bice i himna! ;)
Aha ona ce pochinjati :

"Kundak Dummkopf über alles
Über alles in der Welt"
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Dummköpfe zusammenhält...."

i tako dalje :)
Ocete prevod???

Nina

Quote from: "El Muerte"
Quote from: "Podpredsednik"Bice i himna! ;)
Aha ona ce pochinjati :

"Kundak Dummkopf über alles
Über alles in der Welt"
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Dummköpfe zusammenhält...."

i tako dalje :)
Ocete prevod???

looooool!!!!! :D  :D  :D

Podpredsednik

Necu prevod, bolece me glava od toga!!! :)

korisnik2007a

budaletino daj bolji logo..

P.S. za sve one koji ne znaju

*budaletine*Cpt.Price i BACK!!!!  8)  8)  8)  :ziveli:  :band:  :wah:

@ aj stavi nesto ovako

korisnik2007a

stavi nesto kao iz mog potpisa,ako oces posaljem ti osnovu!

djordjos

Ajde i ja da napishem neki post...kao odani chlan budaletina hteo bih da kazem da cu nastaviti da ubijam sve ostale u cilju popularizacije nasheg klana. Poshtovanje za 5i5u, Ramba i Predsednika bez kojih ovo ne bi ni postojalo.  
8)  8)  8)

P.S. Super ste uradili logo!!!

*budaletine*DzOOle

Podpredsednik

Hvala DZOLE, RAMBO se potrudio i pravi sajt, uskoro na: //www.budaletine.org

korisnik2007a

Decki :lol:

Evo nas i na xFire-u...

http://www.xfire.com/clans/budaletine/

Pridruzite se...  :wink:

Podpredsednik

korisnik2007a

Darko

korisnik2007a

cek,ako si clan primljen,ako nisi da te izbacim... :)

Darko

Imam ja i uverenje...

Samo tetki lek da odnesem...