News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Hattrick

Started by tomi11, May 17, 2010, 04:19:12 PM

Previous topic - Next topic

tomi11

jel igra neko mozda ovu igricu?

znaci to je online manager sa virtualnim igracima.jedna utakmica tjedno,jedna sezona 112 dana,itd,itd, da sad ne nabrajam previse,ajde ako neko krene ovo igrat da se javi,pa da imam s kime blebetat o tome :)

tomi11

dexnsk

Igram ga vise od pola godine, i nameravam da ga prestanem igrati jer je uzasan, nema ni malo realnosti. Ima mnogo boljih od hattricka kao na primer Tropymanager http://trophymanager.com/index.php ili http://www.fudbalskimenadzer.com/

tomi11

sta ti je nerealno?koja si liga?

dexnsk

V.50, a nisu realni skilovi igraca, drugo smor je to sto se samo jednom nedeljno igraju utakmice, zatim rezultati su potpuno losi odnosno +5 golova je standard itd da ne idem dalje ima puno toga.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Najrealnije vam je Football Manager 2010  :super, igra be rastura.

dexnsk

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on May 17, 2010, 07:04:49 PM
Najrealnije vam je Football Manager 2010  :super, igra be rastura.
Potpisujem, i bas evo u ovom trenutku da igram sa par drugova (uz pomoc hamachi-a).
Ne znam ako cemo realno hettrick je pre bio mnogo bolji i pregledniji nego danas.

tomi11

ja sam u sestoj ligi i kako stvari stoje bit cu prvi lagano,dok u isto vrijeme imam kompica koji igra tu sestu ligu vec 3 godine i ne moze uc u petu jel ima u svojoj ligi jos 2,3 igraca koji su bolesno jaki kao on,ono imaju igrace od 70 000 TSI,a meni najaci od 1 000TSI.ma ne znam idem malo probat,bas zato mi pase da se igra jednom tjedno utakmica da ne gubim previse vremena na tome

dexnsk

Sisenando Cardino

23 година и 12 дана, TSI = 8 760
Форма просечан, кондиција одличан, Непредвидив
Плејмејкинг:  изузеÑ,ан

HurŠŸit Ülgü

19 година и 44 дана, TSI = 6 290
Форма слаб, кондиција добар,
Напад: изузеÑ,ан

Eto to su moja dva naj bolja igraca. Trenutno imam dosta jaku omladinsku skolu. Na racunu banke 12 216 503 dinar-a. Inace ovo je 2 klub (od druga koji je kreno pa prestao da igra) posto sam na prvom akauntu popio ban jos pre godinu dana, tako da sad ovaj vodim.
Samo sto je problem sto mi se igra smucila i ne mogu vise da je igram, tako da planiram u skorije vreme da prestanem.

tomi11

eto ti s tim igracima igras 5 ligu a,moj kompic ima lika 70 000TSI i jos se jebe u 6 ligi.dosta zavisi s kime upadnes u ligi,tj koliko su ti likovi dugo na hattricku.

tihi

Odavno sam igrao HT. Poceo sam u IV.26 da bih posle vise godina igranja dogurao do prve lige. Natrenirani igraci,plate oko 5 mil ,uzas bozija ,i onda sam se naprosto smorio. HT koj sam poceo da igram je polako poceo da gubi to sto je imao,previse izmena,dopuna,promena skilova,pravila,traninga sve mi se to nije svidelo,tako da sam rasprodao ceo tim i hibernisao tako par sezona sa propalitetima i skoro Milijardom dinara na racunu. Posle nekog vremena sam prestao i da se logujem,pa su mi ugasili tim.