News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Rapidshare

Started by |EUnet|V@S!L!, November 22, 2007, 07:55:34 PM

Previous topic - Next topic

|EUnet|V@S!L!

evo vam bitange #cenzura# preminum
accountid=2548809
password=nWJaRBmSk5

accountid=2025442
password=NPx8BRh4Cu

uzivajte cujemo se u nedelju  :wink:

|EUnet|V@S!L!

niko ni hvala da kaze  :evil:

clumsy

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "clumsy"hvala!  :wink:
nema na cemu

korisnik2007a

a zasto ne radi???  8)

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "korisnik2007a"a zasto ne radi???  8)
bato istekao

Podpredsednik

Ja kupio legalno, ali sam do skoro koristio neki ukradeni!

$tring

Quote from: "Podpredsednik"Ja kupio legalno, ali sam do skoro koristio neki ukradeni!

bacite ponovo neki login ako imate... bas sam juce skidao gomilu stvari....... :)

Nina

Zasto ne koristite www.rapidgrab.org .Ubaci se link sa #cenzura#-a i dobijete link sa rapidgrab-a koji mozete da ubacite u neki download manager,a funkcionise i po principu skidanja vise fajlova (ne odjednom,vec jedno za drugim.Ustvari nisam probala odjednom...mozda i funkcionise).Ja tako skidam fajlove sa #cenzura#-a...pomocu Flashget-a.

Podpredsednik

Quote from: "Nina"Zasto ne koristite www.rapidgrab.org .Ubaci se link sa #cenzura#-a i dobijete link sa rapidgrab-a koji mozete da ubacite u neki download manager,a funkcionise i po principu skidanja vise fajlova (ne odjednom,vec jedno za drugim.Ustvari nisam probala odjednom...mozda i funkcionise).Ja tako skidam fajlove sa #cenzura#-a...pomocu Flashget-a.
Hvala Nindza!!!

Sauron

Postoje domaći reseleri za RS. 9â,¬ mesec dana.
Ja uveliko arčim. Samo... potrošim dnevni limit od 5gb za 80 minuta :(
Imam 8/8Mbps.  8)

KIKI

ja sam koristio RS ali sada torrentleach cepam ko lud

skidam po 250GB mesecno

a protok im je ogroman

pozvao ja ortaka na TL a cola ima sa posla vezu 10mb i vuklo mu je punom brzinom

a kosta 24,99e na 3 meseca

a placam ga jer mi je ojadjen upload i svi torrenti tu OVERseeded

Podpredsednik

Quote from: "Sauron"Postoje domaći reseleri za RS. 9â,¬ mesec dana.
Ja uveliko arčim. Samo... potrošim dnevni limit od 5gb za 80 minuta :(
Imam 8/8Mbps.  8)

I ja placam 9 EURA (sa drugom i drugaricom na tri dela, zato sto RAPIDSHARE vidi IP naseg rutera, pa ne moze da nas provali) kod Infopano-a http://www.infopano.com/rsnalozi.htm .
Ti ga pretera sa brzinom Sarumane, sta toliko skidas? Ja vise nemam ideja, ne ispunimo ni pola limita u 5 dana, skinemo sa 3 kompa oko 12 GB za to vreme!

Evo vam link za moj omiljeni download forum:
www.#cenzura#-BB.org

Sauron

E to je i moj omiljeni forum :)
Paa... Inače sve skidam sa EUC-a (sbb lokal torrent), a RS mi sluоi kao bekap :)
A pošto skidam HD filmove, koji su veličine 4 ili 8GB, brzo se potroši limit :)

Podpredsednik

Quote from: "Sauron"E to je i moj omiljeni forum :)
Paa... Inače sve skidam sa EUC-a (sbb lokal torrent), a RS mi sluоi kao bekap :)
A pošto skidam HD filmove, koji su veličine 4 ili 8GB, brzo se potroši limit :)
Ti si lud, pa na cemu gledas HD filmove, imas li TV sa HD rezolucijom???

Sauron

Pa na kompu. Za sada 19", a uskoro će biti i 22" wide :)

Podpredsednik

Lepo, ti bas uzivas!  :D

Sluzhba Vneshney Razvedki

svaki' tri meseca doplacujem (21 evro) rapidsit nalog preko infopano i samo ubacim u flashget i piciiiiiii ...
a linkove uzimam sa forumw.org (imam sve najbolje pucacine i voznje ikad izasle - jedno 150 i kusur igara)
skoro mi ortak poslao foru kako da se zaobice rapidsit cekanje - on to koristi i kako kaze sljaka max ok
ide preko aol-a i svaki put se samo diskonektuje sa aol-a i opet konektuje ...
evo objasnjenje kako preneto sa jednog foruma :
" Uradi sve kako kaze dole nvedeno za download bez cekanja:

Kreiraj AOL free email

Kod:

www.aol.com

posle skini

Kod:

http://#cenzura#.com/files/78361621/AOL_Modified.rar

Instaliras Aol_modifie d (setup90.exe)

1. Ako javi neki error klikni Yes
2. Klikni New members
3. Express setup
4. Add location
5. Pises Home
6. Manually add connection device
7. Pa biras Home Network
8. Sign On to AOL now
9. You already have an AOL screen name and password
10.Pises username i password sa emaila koji si kreirao na AOL
11. Skidas neki fajl sa Rapidshare i kad zavrsis download pravis SIGN OFF na AOL programu i opet SIGN in
13. I OPET MOZES SKIDATI BEZ CEKANJE TIMERA NA RAPIDSHARE "

Zver

I ja sam HD manijak, skidam samo HD filmove i serije, a nasao sam i monitor koji ce moci da prikaze 1080p rezoluciju iliti full hd. znaci postacu ponosni vlasnik Samsunga 244t. uglavnom sam filmove skidao sa demonoida dok nije prso. Sada koristim gomilu spoljnih torenata i mnogo mnogo strpljenja.

vasili

Quote from: "Zver"I ja sam HD manijak, skidam samo HD filmove i serije, a nasao sam i monitor koji ce moci da prikaze 1080p rezoluciju iliti full hd. znaci postacu ponosni vlasnik Samsunga 244t. uglavnom sam filmove skidao sa demonoida dok nije prso. Sada koristim gomilu spoljnih torenata i mnogo mnogo strpljenja.

ja sam ukrao #cenzura# do sledece godine do juna meseca m,uhahahahahahahahaha :D  :D  :D  :D

Rawentk

Quote from: "vasili"
Quote from: "Zver"I ja sam HD manijak, skidam samo HD filmove i serije, a nasao sam i monitor koji ce moci da prikaze 1080p rezoluciju iliti full hd. znaci postacu ponosni vlasnik Samsunga 244t. uglavnom sam filmove skidao sa demonoida dok nije prso. Sada koristim gomilu spoljnih torenata i mnogo mnogo strpljenja.

ja sam ukrao #cenzura# do sledece godine do juna meseca m,uhahahahahahahahaha :D  :D  :D  :D
Vasili ajd javi mi se na xfire:Rawentk:Trebo bi te nes oko rapid acca.