News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Neradi mi devmap!?

Started by m.shadows, August 22, 2009, 07:22:13 PM

Previous topic - Next topic

m.shadows

E pa ovako,od kad imam cod2 mi neradi opcija /devmap kao i opcija Create a server,e sad kad ocu da udjem na neku mapu sa devmap pokaze mi ovo:
Kad odem start new server isto nesto zeza,neki eror nznm ni ja...plz help ako neko zna sta trebam da radim.

spdR

obrises sve zzz_XXXXX fileove iz maina i problem resen
ili reinstaliras igru (vidim da imas modova pun k cim ti je takav meni)

m.shadows

Quote from: spdR on August 22, 2009, 07:38:23 PM
obrises sve zzz_XXXXX fileove iz maina i problem resen
ili reinstaliras igru (vidim da imas modova pun k cim ti je takav meni)
Nevidis dobro,ali ok probacu
UPDATE:Pa uradio sam to i nece,sad mi pokazuje ovo:

spdR

ako ja ne vidim dobro,ti si corav

pogledaj defualt menu i tvoj
pa uporedi
sad je ok...nzm sto ti ne radi onda

m.shadows

Quote from: spdR on August 22, 2009, 09:58:52 PM
ako ja ne vidim dobro,ti si corav

pogledaj defualt menu i tvoj
pa uporedi
sad je ok...nzm sto ti ne radi onda
Dobro,u pravu si,nisam se dobro izrazio ali ti nemozes znati sta ja imam u mainu...i ovaj meni sam sam namestio i jos sam dodao ono cudo za modove...kao sto sam napravio svoj mod(nije bas moj,nego sam nasao na netu stvari i editovao ih)
Jel ti lakse?
Steta,niko vise ne zna?

domohomo

izbrisi sve mape i iwd fileove koji nisu iw_(broj).iwd i localizedenglish.iwd. jos ti moraju ostat hunusage.dat i games_mp.log (naravno i 3 mape screenshots players demos)

m.shadows

Quote from: dominik on August 22, 2009, 11:35:43 PM
izbrisi sve mape i iwd fileove koji nisu iw_(broj).iwd i localizedenglish.iwd. jos ti moraju ostat hunusage.dat i games_mp.log (naravno i 3 mape screenshots players demos)
Sacu probat,ty

m.shadows

Quote from: dominik on August 22, 2009, 11:35:43 PM
Hvala radi  :thankyou,car si  :worth

thosl

m.shadows

Quote from: thosl on August 24, 2009, 12:40:14 PM
Quote from: spdR on August 22, 2009, 07:38:23 PM
ili reinstaliras igru
kad neces da slusas
To mi je trostruka muka,da nadjem crack za DT ili A120%,onda CD,i onda install pa patch sa neta....smoricu se...

Zer0Maker

E jel ti to imas svoj server ili? Posto ja sad treba da iznajmim server od provajdera VeratNet pa ako neko moze samo da mi kaze ukoliko zna sta raditi kad se uplati server? Sta to trebam dobiti  za 24h?

$tring

Quote from: Zer0Maker on September 14, 2009, 02:53:18 AM
E jel ti to imas svoj server ili? Posto ja sad treba da iznajmim server od provajdera VeratNet pa ako neko moze samo da mi kaze ukoliko zna sta raditi kad se uplati server? Sta to trebam dobiti  za 24h?

Verat ne iznajmljuje servere nego East Game Servers, a potrazi ih na adresi www.egs.rs