News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Low sound in game cod2?!!!

Started by //LoneWolfs//kamiX, August 22, 2009, 08:46:19 PM

Previous topic - Next topic

//LoneWolfs//kamiX

Imam poprilicno gadan problem kojeg nikako da rijesim, pa u ocaju da nadjem odgovor i vas pitam...
Kad god da upalim igru Master Volume igre kao da je na 15 - 20 % ... Odem u Options - Sounds i naravno sound je na maximumu...
Volume u windowsima je na maximumu ... Ali u igri se jedva cuje pucanj ...
Sve vam je jasno da se glasnije cuje krcanje zvucnika jer je sve pojacano na 100% nego koraci u igri ...
Uninstaliro sam cod2 i opet ista prica ... Ali u windowsima ili bilo kojoj drugoj igri sve radi kako treba ...
Kad malo bolje pogledam sve je bilo ok, divno i krasno dok nisam instalirao Mumbel ... Od kada sam ga instalirao i napravio audio konfiguraciju, volume u cod2 mi je gotovo pa nestao... Cak ni uninstalacija Mumbla nije pomogla ...
Pomagajte ljudi!!!

husky

Novi windowsi, nova instalacija cod-a, pa ako opet ne radi, onda je hardver.

Uninstal nekih programa ne mora znaciti kompletan "redo" na kompu.

Koliko god to glupo zvucalo, reinst. win meni rjesava sve probleme, pogotovo ako imas LastXP koji se sami instaliraju sa svim driverima i potrebnim programima.

Kada zbrojis kolko se mucis, pa kolko pitas okolo, utrosio si vremena za 2-3 windowsa dici....

//LoneWolfs//kamiX

Imam vistu ... A imam i Windows 7 instaliranu isto, na kojoj ali pod milim bogom nista nije ...
Instalirat cu cod2 tamo pa da vidim ...
THX

spdR

isti problem imao s mumbleom na visti

instaliraj ga OPET,i u opcijama imas tamo na koliko da ti smanji ostale zvukove kad se cuje nesto na mumbleu ili tako nesto...pitaj me na xf ako hoces

Leeman3

low player low sound  :tease :tease :tease :tease

a da pre reinstalacije win probas reintalaciju sound drivera, mozda ih je mumble nesto pojebao pa se nije vratilo nakon uninstala???

a za ovo ce biti bash kad te vidim
Quotepa u ocaju da nadjem odgovor i vas pitam...
;D ;D ;D