News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pomoc oko Joomle :)

Started by piksa, August 18, 2009, 04:54:08 PM

Previous topic - Next topic

piksa

Pozdrav novi sam na vasem webu  i stvarno mi se svida :) .(citao sam neke postove i vidim legende ste zahebancija je uvijek tu,a to je 70% vazno u klanu za odrzavanje :) ) E pa ovako meni bi trebao  neko ko zna i razumije se,a uz to i voljan je pomoci oko Joomle i SMF .Inace radim web za svoj klan IronBoys koji je aktivan  345 dana ;)... radim na free hostu  :) pa eto ko zeli pomoci nek se javi tu ili xfire:askip Hvala! U Z I V A J T E ! ! !

Darkman Ki-Ninja

A samo kako da kad te dodajem na x fire da obojim slova u plavo  :rofl

Skelety

piksa da ovo sve moze na 1.0 jomli uvek bi ti pomogo ali ja se ne razumem u 1.5 i to dobro znash :)

piksa

Ki-NINJA probaj :) ...btw  Skelety i radim  trenutno na 1.0.15 :D

Darkman Ki-Ninja

$tring

Predlazem ti da instaliras poslednju Joomlu, i stavis neku temu, pa lagano.. Sve sto ne znas pitas google ili youtube gde je mnogo toga u detalje objanjeno... :)

Sto se tice SMF-a, to je poprilicno laka stvar. Skines i instaliras. Jedino sto sumnjam da ces sve ove stvari lepo raditi na free host-u.

Najtoplije ti preporucujem da platis .com domen (koji ti je 10 dolara), i kupis negde hosting. To sada bar nije skupo. Mozes kod domacih provajdera, svih koji imaju cpanel a mnogi imaju.