News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CFG

Started by cod.Gaming_Quicker, May 21, 2009, 11:47:37 PM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

Pozdrav ekipo sta ima,clumsy kad cemo na piknik kod azotare,obecao si,nemoj sad da se izvlacis  :D

Ima neko neki sajt,link gde mogu da nadjem objasnjenja za cfg komande,sta svaka komanda znaci a da je vezano za cod4.Ako imate samo za cod2 napisite link pls,pa cu ja nesto da iskombinujem,valjda nema neke razlike u cfg komandama u cod2 i cod4.

cod.Gaming_Quicker

Leeman3

Quote from: cod.Gaming_Quicker on May 21, 2009, 11:47:37 PM
Pozdrav ekipo sta ima,clumsy kad cemo na piknik kod azotare,obecao si,nemoj sad da se izvlacis  :D

Ima neko neki sajt,link gde mogu da nadjem objasnjenja za cfg komande,sta svaka komanda znaci a da je vezano za cod4.Ako imate samo za cod2 napisite link pls,pa cu ja nesto da iskombinujem,valjda nema neke razlike u cfg komandama u cod2 i cod4.

cek malo, ovde je intersantnije da ti nama kazes sta ti i cUmsy radite na pikniku kod azotare...  :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:
dok to ne objasnis, nema price o cfg-u  :flag_of_truce

cod.Gaming_Quicker

Pomogao mi je gde da kupim dobar mis a i ne samo on i njih 20 mi je isto pomoglo i ja sam predlozio da odemo negde na piknik i clumsy kaze da piknik bude kod azotare   :D

Moze sad pomoc?!

Leeman3

clumsy

www.bashandslash.com
ja sam koristio njihove cfg-ove kada sam pocinjao da igram...

leeman nemoj biti ljubomoran sto nas je decko zvao na piknik a tebe nije  :tease

cod.Gaming_Quicker

Da leeman nisi pozvan zato odabi  :yahoo