News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ucitavanje u servere.. [CoD2]

Started by gallardo, April 27, 2009, 10:53:50 PM

Previous topic - Next topic

gallardo

Neznam zasto al meni se u svaki COD2 server ucitava skoro minutu i pol...dakle kliknem na server i onda mi ona slika (onaj covjek s thommyem iza kocije) stoji gotovo 2min..znam da se negdje u psotavkama konekcije da to srediti ali ne znam tocno..pa ako itko zna sto tocno treba npraviti bilo bi mi od koristi...
Pogotovo kad je 1slot free na //BITANGE// sD ^^ , onda ja da cu uc , udjem a ono server full xD

Zver

spdR

DNS treba da konfigurises,nisam siguran kako ali znam da to treba....

gallardo

da , znam da treba nesto konfigurirati ali ne znam detaljno sto tocno ..
hunk megs 512 = probao..

Zver

Reci mi kakav anitvirus koristis, ako je u pitanju kasperski, ugasi ga, isto vazi i za bit defendera

gallardo

Imam Avast..
al sto posto sam siguran da treba nesto u DNS-u konfogurirat sam ne znam kako ide "komanda"

Zver

ma kakav dns bre, pogasi vecinu programa (procesa) sto rade pre nego sto ulazis na server, pa ako ti radi normalno, jedan je od tih procesa koji ti blokira ulazak na server.

$tring

Slicna stvar se nama desavala u igronici. Pokrenemo igru i 'slash' screen stoji oko 2min i nakon toga normalno udje u igru. Mislim da nije ni do kompa, ni do igre nego do mreze. Ne znam sta moze biti. Ako koristis ruter, moguce da je u njemu problem. Par puta sam video ovaj problem ali zaista ne znam sta je uzrok.

spdR

Kao sto rekoh,do DNSa je :)
Evo link od codHR foruma gde je o tome pitanje  bilo,pise i kako resiti :)
http://www.codhr.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=5482&p=143860&hilit=dug+ulazak+u+cod#p143860